Н У Х Т

Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів

04 листопада 2021

Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів

3 листопада 2021 р. директор департаменту з продажу харчових культур і ферментів ТОВ «Ch. Hansen Україна» Олег Рибачук прочитав лекцію англійською мовою для майбутніх докторів філософії та магістрантів випускових кафедр технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ у межах дисциплін «Актуальні проблеми харчових технологій», «Інноваційні технології м’ясних і м’ясомістких продуктів», «Інновації молокопереробної галузі».

Олег Рибачук – висококваліфікований спеціаліст, випускник нашого університету, який уже не вперше охоче поділився з майбутніми фахівцями набутим досвідом і практичними навичками та закцентував їх увагу на важливості отримання знань із біотехнології у сфері виробництва харчових продуктів.

Компанія «Chr. Hansen» є глобальною біотехнологічною компанією, яка розробляє та пропонує найсучасніші рішення на основі використання натуральних інгредієнтів для харчової та фармацевтичної промисловості, а також для сільського господарства. Компанія є лідером на ринку культур, ферментів, харчових добавок, кормів для тварин і рішень для захисту рослин. Продукти «Chr.Hansen» дозволяють виробникам харчових продуктів виробляти більше з меншими затратами, а також скоротити використання хімічних речовин та інших синтетичних добавок, що робить їх дуже актуальними в сучасному світі. Більше одного мільярда людей кожний день споживають продукти, що містять натуральні інгредієнти «Chr.Hansen», заснованої в 1874 році та зареєстрованої на фондовій біржі «Nasdaq» у Копенгагені.

Лекція була дуже цікавою і доступною для здобувачів і, найголовніше, вона несла важливу інформацію для майбутніх науковців і спеціалістів харчової промисловості. Зокрема, були розкриті питання щодо основних принципів біозахисту харчових продуктів, контролю біотехнологічних процесів, міжнародних вимог щодо безпечності харчових продуктів тощо. Лекція викликала великий інтерес і бажання майбутніх випускників працювати за фахом.

Колективи випускових кафедр висловлюють щиру вдячність ТОВ «Ch. Hansen Україна» за професійну співпрацю та сподіваються на продовження творчих стосунків!

Опублікований: 04-11-2021
Читайте також:
Майстер-клас від відомого шеф-кухаря для студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

Продовжується низка майстер-класів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ. 16 березня до коледжу завітав шеф-кухар ресторану «Шафран» Максим Беседа. Цей ресторан відомий у м. Суми та за його межами своєю щирою східною гостинністю, розкішно декорованим залом, багатою винною картою і, звичайно, кулінарними шедеврами середньоазіатської, украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від відомого шеф-кухаря для студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 16 березня 2018

Секрети крафтового пивоваріння для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

15-16 березня 2019 р. з курсу крафтового пивоваріння стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Слухачів привітала з початком занять менеджер освітньої професійної програми, доцент Тетяна Сильчук. У міні-броварні кафедри готельно-ресторанної справи під керівництвом доцента Володимира Рідкоуса учасники програми о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети крафтового пивоваріння для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 19 березня 2019

На міжнародному рівні представила свої наукові здобутки старший викладач кафедри фізики

Плідною видалася осінь 2018 року для науковців кафедри фізики. Зокрема, старший викладач кафедри Інна Гуцало спільно з професором кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Валерієм Манком, доцентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталею Романченко та доцентом кафедри вищої математики імені проф. Можара В.І....

ЧИТАТИ ДАЛІ

На міжнародному рівні представила свої наукові здобутки старший викладач кафедри фізики 06 грудня 2018

Гарна новина для студентів

Міністерство цифрової трансформації завершило тестування цифрового студентського квитка і запустило його у відкритий доступ у мобільному додатку для оцифрованих документів «Дія». Замовити його можна, встановивши собі додаток «Дія» або оновивши його до останньої версії. Е-квиток формуватиметься автоматично, якщо всі дані про студентський наявні в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарна новина для студентів 14 квітня 2020