Н У Х Т

Майстер-клас від відомого шеф-кухаря для студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

16 березня 2018

Майстер-клас від відомого шеф-кухаря для студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

Продовжується низка майстер-класів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ. 16 березня до коледжу завітав шеф-кухар ресторану «Шафран» Максим Беседа. Цей ресторан відомий у м. Суми та за його межами своєю щирою східною гостинністю, розкішно декорованим залом, багатою винною картою і, звичайно, кулінарними шедеврами середньоазіатської, української та східної кухонь.

Фахівець розповів студентам цікаві легенди про походження східних страв і тонкощі  їх приготування. Майстер поділився своїм досвідом у сфері ресторанної справи і власними секретами кар’єрного розвитку. 

Студенти смакували овочами з рибою та неймовірно смачними млинчиками «Сюзетт». Вони вдячні шефу за таку цікаву і корисну зустріч, й мають надію на подальшу співпрацю.

Опублікований: 16-03-2018
Читайте також:
Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Безпека і якість дієтичної і аюрведичної харчової продукції»

Доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Ющенко провела відкрите лекційне заняття з дисципліни «Безпека і якість дієтичної і аюрведичної харчової продукції» для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології дієтичної тааюрведичної харчової продукції». Тема лекції – «І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Безпека і якість дієтичної і аюрведичної харчової продукції» 07 грудня 2022

Пам’яті Героїв Крут

29 січня Україна вшановує День пам’яті Героїв битви під Крутами. Цей бій тривав 5 годин між 4-тисячним підрозділом російської Червоної гвардії під проводом есера Михайла Муравйова та загоном із київських курсантів і козаків «Вільного козацтва», що загалом нараховував близько чотирьох сотень вояків. У бою під Крутами оборонці української державност...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пам’яті Героїв Крут 29 січня 2020

89-та стає історією: ректор відзначив наших молодих науковців

3-7 квітня в нашому університеті вирувало традиційне наукове свято – Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У 2023 році вона зібрала цвіт молодих наукових талантів з усіх куточків України та зарубіжжя вже у 89-й раз. Так, НУХТівська конфе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

89-та стає історією: ректор відзначив наших молодих науковців 14 квітня 2023

Майбутні вступники до НУХТ – вихованці Технічного ліцею Шевченківського району м. Києва – вражають рівнем наукових досліджень

Педагогічний колектив партнера НУХТ – Технічного ліцею Шевченківського району м. Києва крім надання якісної середньої освіти спонукає своїх учнів до творчої та дослідницької роботи. Ліцеїсти щороку представляють наукові здобутки на науковій конференції «Інтелект», яку цього разу проводили на базі нашого університету. На відкритті конференції проре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні вступники до НУХТ – вихованці Технічного ліцею Шевченківського району м. Києва – вражають рівнем наукових досліджень 13 квітня 2018