Н У Х Т

Із прогнозами щодо стану ресторанної індустрії у 2022 році знайомилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції

11 лютого 2022

Із прогнозами щодо стану ресторанної індустрії у 2022 році знайомилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції

9 лютого 2022 року американська Національна асоціація ресторанів за підтримки американської служби доставки їжі Door Dash та розробника штучного інтелекту для закладів ресторанного господарства, IT-компанії Paradox організувала вебінар «Стан ресторанної індустрії у 2022 році».

До заходу приєдналися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції – професори Олександра Нєміріч і Олег Кузьмін, доцентки Людмила Дейниченко, Віра Зуйко, Ірина Корецька і Олена Павлюченко, асистенти Володимир Польовик і Ганна Березова.

Головним спікером заходу виступив старший віце-президент із досліджень і знань Національної асоціації ресторанів Хадсон Ріле. Фахівець надав аналітичні дані щодо економічного огляду діяльності ресторанної галузі та викликів, з якими ресторанний бізнес стикнувся протягом 2021 року і стикатиметься у 2022 році. Цікавими для наших спеціалістів також були дані щодо уподобань споживачів ресторанної продукції, представлені за різними категоріями послуг. Статистичні дані були наведені для різних категорій завсідників закладів, які були згруповані за віком у категорії покоління Z, міленіалів, покоління Х і бебі-бумерів.

Загальна оцінка щодо розвитку ресторанної галузі у поточному році була позитивною – Хадсон Ріле заявив, що «ресторанний бізнес видужує після занепаду, який був спричинений пандемією COVID-19». Згідно з прогнозами експерта, найбільшого розвитку в межах галузі продовжать зазнавати заклади, що звернуть свою увагу на продаж алкогольної продукції, розповсюдження цифрових технологій та впровадження і удосконалення систем доставки.

Опублікований: 11-02-2022
Читайте також:
Фініш і старт: на кафедрі технології оздоровчих продуктів підвели підсумки акредитації магістерської освітньої програми

На кафедрі технології оздоровчих продуктів підвели підсумки акредитації магістерської освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Гарантка програми, завідувачка кафедри, професорка Галина Сімахіна так відреагувала на отримання сертифікату: « Звершилося! 29 грудня 2022 року наша освітня програма от...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фініш і старт: на кафедрі технології оздоровчих продуктів підвели підсумки акредитації магістерської освітньої програми 09 січня 2023

Настановча зустріч гарантки освітньої програми «Хімічна технологія» з першокурсниками

5 вересня відбулася зустріч гарантки освітньої програми «Хімічна технологія» доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олени Подобій зі студентами першого курсу, групи ХТ-1-9, які навчаються за цією освітньою програмою. На зустрічі також була присутня старша кураторка групи, старша викладачка каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Настановча зустріч гарантки освітньої програми «Хімічна технологія» з першокурсниками 15 вересня 2023

Ще один молодий науковець кафедри готельно-ресторанної справи готується до захисту дисертаційної роботи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар «Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення» аспіранта Олега Бортічука. Науковий керівник – д.т.н., професор Віктор Доценко. У доповіді були розкриті основні положення наукової роботи – удосконалення технології хлібобулочних виробів шляхом зб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один молодий науковець кафедри готельно-ресторанної справи готується до захисту дисертаційної роботи 26 червня 2018

Soft Skills від Центру підприємництва та інновацій Бізнес-коледжу Труласке Університету Міссурі

17 листопада здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві», а також викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Deepfakes і майбутнє створення контенту, суспільства та бізнесу», яку прочита...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft Skills від Центру підприємництва та інновацій Бізнес-коледжу Труласке Університету Міссурі 20 листопада 2023