Н У Х Т

Актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання обговорили в університеті в рамках науково-практичної конференції кафедри економіки і права

21 листопада 2018

Актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання обговорили в університеті в рамках науково-практичної конференції кафедри економіки і права

21 листопада в університеті розпочала роботу VІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової і переробної галузей АПК», організована кафедрою економіки і права за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та ННЦ «Інститут аграрної економіки» Національної академії аграрних наук України.

Відкрив роботу наукового зібрання завідувач кафедри економіки і права, доктор економічних наук, професор Анатолій Заїнчковський, тепло привітавши учасників конференції й побажавши наснаги й успішного, конструктивного творчого діалогу.

У рамках пленарного засідання виступили заступник директора департаменту продовольства, начальник відділу підакцизної продукції Міністерства аграрної політики та продовольства України Людмила Хомічак із доповіддю «Формування та реалізація державної політики у сфері виробництва харчових продуктів», генеральний директор асоціації «Укроліяпром» Степан Капшук, який розповів про позиції олійно-жирової галузі України, поточні тренди та перспективи її розвитку, та доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НААН України, заступник директора з наукової роботи ННЦ «Інститут аграрної економіки» Микола Пугачов, у виступі якого йшлося про інтеграцію агропродовольчого сектора України в світову економіку.

Обговорення актуальних питань функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, проблем ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств учасники конференції продовжили у секціях «Сучасні тенденції розвитку підприємств харчової промисловості», «Ресурсне забезпечення діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», «Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості в умовах глобалізації економіки», «Інноваційно-інвестиційне забезпечення ефективного функціонування підприємств харчової і переробної галузей АПК», «Управління результативністю діяльності підприємств харчової промисловості», «Управління фінансово-економічною безпекою підприємств харчової та переробної галузей АПК».

22 листопада, після завершення секційних засідань, учасники наукового зібрання підведуть підсумки своєї дводенної роботи.

Опублікований: 21-11-2018
Читайте також:
Підвищуємо кваліфікацію працівників галузі і у дистанційному режимі

Колектив Інституту післядипломної освіти НУХТ продовжує активно підвищувати кваліфікацію працівників харчової, переробної і суміжних галузей. Науковцями кафедри переробки сільськогосподарської продукції, доцентами Володимиром Куяновим, Андрієм Соболєвим, Віктором Маласаєм, Олександром Миропольським та іншими у дистанційному режимі проведена низка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищуємо кваліфікацію працівників галузі і у дистанційному режимі 17 вересня 2020

Нard skills щодо гігієни та санітарії закладів громадського харчування та підприємств харчової промисловості

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опанували hard skills на курсі «Гігієна і санітарія для працівників сфери громадського харчування і підприємств харчової промисловості», що вела директор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нard skills щодо гігієни та санітарії закладів громадського харчування та підприємств харчової промисловості 21 грудня 2023

Фестивальний менеджмент майбутні спеціалісти сфери туризму опановують з фахівцями-практиками

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася гостьова лекція «Фестивальний менеджмент», яку прочитала генеральна менеджерка проєкту «Білі ночі», party-мейкерка в Арт-заводі Платформаі і засновниця KACH Festival Management School Наталія Гусєва. Спікерка розповіла здобувачам освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» про те, навіщо потрібе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фестивальний менеджмент майбутні спеціалісти сфери туризму опановують з фахівцями-практиками 07 березня 2023

Молоді вчені – пакувальній індустрії

Викладачі і здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого взяли активну участь у 20-й науковій конференції для молодих вчених «Новітні технології пакування». Організатори заходу – Клуб пакувальників України, Київський міжнародний контрактовий ярмарок, Національний університет харчових технологій, Міністер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді вчені – пакувальній індустрії 08 червня 2021