Каталог дисциплін вільного вибору здобувачів вищої освіти на 2025-2026 навчальний рік
для здобувачів освітнього ступеня «БАКАЛАВР»:
Дисципліни з каталогу факультету ГРТБ ім. проф. В.Ф. Доценка
Основи наукових досліджень та технічної творчості
Підготовка до HR-інтерв'ю англійською мовою
спеціальність G13 «Харчові технології»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Технології харчування»
1 курс
Онови маркетингу закладів ресторанного господарства
Лабораторія сировини ресторанного господарства: теоретичні та практичні аспекти
Інноваційна ферментована продукція у ресторанному господарстві
спеціальність 181 «Харчові технології»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Технології харчування»
2 курс
3 курс
Харчові добавки, прянощі та приправи
Барна справа та робота сомельє
Конструювання та оптимізація складу нових харчових продуктів
Молекулярні технології в закаладах ресторанного господарства
Системи управління логістичною діяльністю закладів ресторанного господарства
4 курс
Інноваційне формування продукції та послуг ресторанного господарства
Програма безпеки харчування та НАССР закладів ресторанного господарства
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»
2 курс
Екотехнології в індустрії гостинності
Екологічна безпека в сфері гостинності
Основи наукових досліджень та технічної творчості
3 курс
Професійна комунікація іноземною мовою
Барна справа та організація роботи сомельє
Санітарно-гігієнічна безпека в галузі: вітчизняний і європейський досвід
Друга іноземна мова (французька) (німецька)
Рекреалогія та курортна справа
Франчайзинг у сфері гостинності
Фінансова грамотність та основи обліку в галузі
4 курс
Професійна комунікація іноземною мовою
НАССР і системи управління безпечністю кулінарної продукції
Корпоративне управління в сфері гостинності
Моделювання діяльності готельних підприємств
Маркетинговий менеджмент в готельно-ресторанному бізнесі
спеціальність 242 «Туризм і рекреація»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Туризм»
2 курс
Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України
Екологічний туризм та агротуризм
Оздоровчо-рекреаційна рухова активність
Організація анімаційної діяльності
Організація виставкової діяльності
Проєктування та дизайн туристичних та готельних комплексів
3 курс
Друга іноземна мова (французька) (німецька)
Соціальний туризм: світовий досвід та перспективи
Прикладна статистика в туристичному секторі
4 курс
Барна справа та організація роботи сомельє
Бізнес-планування стартапів в туризмі
Бізнес-планування в туризмі та ГРГ
Друга іноземна мова (німецька)
Економіка і ціноутворення туризму
Електронний маркетинг в туризмі
Організація дитячого та молодіжного туризму
Управління сталим розвитком та туристична політика ЄС
Прогнозування діяльності підприємств туризму
Стандартизація, сертифікація та ліцензування в туризмі
для здобувачів освітнього ступеня «МАГІСТР»:
спеціальність 181 «Харчові технології»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»
2 курс
Фітотерапія та застосування рослин в аюрведичній практиці
Інжиніринг у ресторанному бізнесі
Основи аюрведичної системи оздоровлення людини
Йога та медитація у сучасній системі оздоровлення людини
Основи лікувально-профілактичного харчування
Харчова та санітарна токсикологія
спеціальність 181 «Харчові технології»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві»
2 курс
Інжиніринг у ресторанному бізнесі
Теоретичні основи аюрведичного харчування
Йога та медитація у сучасній системі оздоровлення людини
Харчова та санітарна токсикологія
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Готельна і ресторанна справа»
1 курс
спеціальність J3 «Туризм та рекреація»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Туризм та рекреація»
1 курс
Web-комунікації в туристичному бізнесі
Управління розвитком дестинацій: досвід ЄС
Методи і моделі прийняття рішень
Гастрономія та енологія в туризмі: сучасні тенденції
спеціальність 242 «Туризм і рекреація»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Туризм і рекреація»
2 курс
Управління бізнес-процесами в туризмі
Інноваційні технології у ресторанному господарстві
Стратегічний маркетинг в туризмі та рекреації
Управління якістю туристичних послуг
Гастрономія та енологія в туризмі: сучасні тенденції
Каталоги ДВВ за минулі навчальні роки | перейти |