Н У Х Т

Вступники на основі ОКР «молодший спеціаліст» склали фахове вступне випробування до університету

25 липня 2018

Вступники на основі ОКР «молодший спеціаліст» склали фахове вступне випробування до університету

Сьогодні в університеті письмове фахове вступне випробування складали вступники на денну та заочну форми навчання в усі наші навчально-наукові інститути та на всі факультети для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на основі ОКР «молодший спеціаліст», а також на основі здобутого ОКР/ОС «бакалавр», «спеціаліст» чи «магістр» за іншою спеціальністю. На останніх також чекає додаткове вступне випробування у формі співбесіди, яке відбудеться 26 липня.

Нагадаємо, що особи, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень «молодший спеціаліст» із відповідної чи іншої спеціальності, а також особи, що здобули ОКР «бакалавр», «спеціаліст» чи освітній ступінь «магістр» іншої спеціальності, можуть вступати на навчання для здобуття ступеня «бакалавр» на перший (зі скороченим терміном) або другий та третій курси навчання (з нормативним терміном на вакантні місця). Таких цього року традиційно багато, наприклад, конкурс на окремі спеціальності інженерно-технічного спрямування складає більше 2 осіб на місце.

Вступники цих категорій мали можливість готуватися до випробування на підставі програм, які завчасно були розміщені на сайті університету приймальною комісією, могли вони також скористатися архівами минулих років.

Крім того, на підготовчому відділенні НУХТ працюють курси з підготовки до фахового вступного випробування, у т.ч. і дистанційні. Навчальні матеріали для курсів готують викладачі випускових кафедр.

Тож у вступників були всі можливості для ґрунтовної і  якісної підготовки до складання вступних випробувань. Сподіваємося, вони скористалися ними у повній мірі й успішно пройдуть випробування аби здобути омріяний фах у Національному університеті харчових технологій.

Опублікований: 25-07-2018
Читайте також:
Учасниками практичного семінару TAIEX «Управління державними фінансами» стали наші викладачі

Викладачі кафедри фінансів постійно підвищують свій кваліфікаційний рівень, беручи активну участь у різних заходах: міжнародних конференціях, семінарах, у діалогах, зустрічах із провідними спеціалістами. Так, викладачі кафедри Світлана Бойко та Світлана Еш взяли участь у практичному семінарі TAIEX «Управління державними фінансами», бенефіціаром як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасниками практичного семінару TAIEX «Управління державними фінансами» стали наші викладачі 06 грудня 2018

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови

З 2016 року киянам віком від 14 до 35 років присуджується премія Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Цього року були відзначені 50 найкращих і талановитих кандидатів на присудження премії: 20 – за наукові досягнення, 15 – за творчі досягнення і 15 – за внесок у розвиток молодіжн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови 29 червня 2021

Практичний досвід від маркетологині: гостьова лекція для здобувачів та аспірантів кафедри маркетингу

Викладачі кафедри маркетингу систематично залучають професіоналів-практиків до аудиторних занять. Нещодавно до здобувачів освітніх програм «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Реклама та зв’язки з громадськістю» завітала Аліна Кипорук – маркетологиня ТОВ «ІНМЕД УКРАЇНА», відомого підприємства, що є офіційним представнико...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід від маркетологині: гостьова лекція для здобувачів та аспірантів кафедри маркетингу 19 жовтня 2022

Про інноваційні технології перероблення молочної сироватки мембранними методами у монографії наших науковців

Вийшла з друку монографія «Інноваційні технології перероблення молочної сироватки мембранними методами» авторського колективу в складі завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валерія Мирончука, доцента кафедри Юрія Змієвського, провідного наукового співробітника Інституту загальної та неорганічної хімії ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про інноваційні технології перероблення молочної сироватки мембранними методами у монографії наших науковців 15 січня 2020