Н У Х Т

Викладачі-екологи поглибили свої знання у сфері контролю безпечності харчових продуктів

20 квітня 2018

Викладачі-екологи поглибили свої знання у сфері контролю безпечності харчових продуктів

19-20 квітня викладачі кафедри екології та збалансованого природокористування професор Ігор Якименко і доценти Ольга Тогачинська та Оксана Салавор взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Контроль безпечності харчових продуктів. Україна-ЄС: невирішені питання», що відбулася в рамках реалізації проекту за підтримки програми Жана Моне «Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС» в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

У нашому університеті на кафедрі екології та збалансованого природокористування з вересня 2017 року реалізується проект програми  Еразмус+ Жан Моне Кафедра «Політика, регулювання та кращі практики зі сталого виробництва та споживання продуктів харчування у Європейському Союзі». Тому даний захід був для викладачів-екологів гарною можливістю поділитися власним досвідом і поглибити свої знання у сфері контролю безпечності харчових продуктів.

На конференції обговорювали основні аспекти Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», принципи національної системи контролю якості харчових продуктів, міжнародний досвід розвитку саморегулювання у сфері безпечності і якості агропродовольчої продукції, стан імплементації законодавства з безпечності харчових продуктів до європейських вимог тощо.

Фахівці кафедри екології та збалансованого природокористування вдячні організаторам за можливість відвідати науково-практичну конференцію з таких актуальних питань та продуктивну співпрацю.

 

Опублікований: 20-04-2018
Читайте також:
Державний іспит з іноземної мови складають майбутні фахівці з готельного обслуговування

З 30 січня по 3 лютого 2017 р. студенти 4-их курсів спеціальності «Готельне обслуговування» Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету складали державний іспит з іноземної мови. Головою державної екзаменаційної комісії була призначена доцент кафедри іноземних мов Львівського національного університету ім...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державний іспит з іноземної мови складають майбутні фахівці з готельного обслуговування 03 лютого 2017

Як виробляти біопаливо на спиртових заводах розбиралися здобувачі освіти з гостьовим лектором

27 березня 2024 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова лекція «Виробництво біопалива на спиртових заводах» заступника директора з питань виробництва спирту ТОВ «ЛВН ЛІМІТЕД», к.т.н. Ярослова Боярчука.  До лекції також приєдналися магістранти-біотехнологи першого року навчання освітньої програми «Промислов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як виробляти біопаливо на спиртових заводах розбиралися здобувачі освіти з гостьовим лектором 28 березня 2024

Викладачі кафедри фінансів продовжують підвищувати кваліфікацію

Незважаючи на всі виклики сьогодення та відпустку, викладачі кафедри фінансів продовжують підвищувати кваліфікацію. Завідувачка кафедри, професорка Лада Шірінян і доцентки Світлана Бойко та Катерина Третяк успішно завершили онлайн-курс для викладачів платформи Prometheus «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів». Доцентка Світлана Бой...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фінансів продовжують підвищувати кваліфікацію 08 серпня 2022

Високий рівень викладання демонструють молоді викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися одразу два відкритих практичних заняття. Старший викладач Ольга Пушка провела заняття «Технологія кулінарної продукції з сільськогосподарської птиці, пернатої дичини та кролів» для студентів ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з навчальної дисципліни «Технологія продукції рестор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладання демонструють молоді викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 27 листопада 2018