Н У Х Т

Студенти Вінницького коледжу НУХТ – переможці студентського обласного конкурсу

04 червня 2018

Студенти Вінницького коледжу НУХТ – переможці студентського обласного конкурсу

На базі Вінницького коледжу НУХТ відбувся обласний студентський конкурс «Кращий за професією (транспортні дисципліни)», що проводився в рамках роботи обласного методичного об’єднання викладачів транспортних дисциплін коледжів і технікумів Вінниччини.

У конкурсі взяли участь команди п’яти навчальних закладів. Конкурсанти змагались у номінаціях: знання правил і безпеки дорожнього руху; водіння автомобіля в обмеженому просторі; проведення дефектування шестерні колінчастого валу; визначення технічного стану елементів генератора; надання першої медичної допомоги (накладання пов’язок).

Команду нашого коледжу представляли студенти автомеханічного відділення, які, завдяки спільним зусиллям із викладачами спецдисциплін, що здійснювали підготовку до конкурсу, отримали максимально можливу кількість балів та здобули особисту і командну перемоги в кожній із номінацій.

Сергій Шевчук показав відмінну підготовку при визначенні технічного стану колінчастого валу, Василь Хілько – при визначенні технічного стану елементів генератора, Едуард Тушевський – під час водіння автомобіля в обмеженому просторі, Ігор Ніщаков – знання правил та безпеки дорожнього руху.

Команди-переможці нагороджені грамотами, а всі інші – подяками від голови оргкомітету, директора коледжу Володимира Керницького. 

Опублікований: 04-06-2018
Читайте також:
Наші – у фіналі

10 жовтня 2018 року збірна Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету пройшла у фінал міських змагань на Кубок з футболу, присвячених 110-й річниці смілянського футболу. Із рахунком 3:1 наші юнаки виграли у збірної «ДНЗ «ЦППРК». Кращими у грі були воротар Олександр Тимошенко (гр. МЕХ16) та гравці, які влучно відправили м’яч у вор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші – у фіналі 11 жовтня 2018

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відкрилася R&D-лабораторія МХП

24 травня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося відкриття R&D-лабораторії, створеної в нашому університеті агроіндустріальним холдингом МХП. З ініціативою створення лабораторії фахівці МХП виступили наприкінці минулого року. Ідея знайшла гарячу підтримку ректорату й колективу випускової кафедри технології м’яса і м’ясних пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відкрилася R&D-лабораторія МХП 24 травня 2021

Про сучасні формати міжнародного обміну дізнавалися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

21 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Юлія Фурманова, Ігор Устименко, асистент Володимир Польовик відвідали онлайн-конференцію «Віртуальний обмін або мобільність?», організовану Київським офісом Німецької служби академічних обмінів (DAAD). Учасниками...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні формати міжнародного обміну дізнавалися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 22 жовтня 2021

Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ

Випускники факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможці конкурсу «Cofftails-2020» з приготування коктейлів на основі коньяку та кави. Випускник спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і власник кав’ярні «Transit 33/34» Владислав Дудар – 1 місце. Випускник спеціальності «Харчові технології», бартендер і співвласник «Lion...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 21 вересня 2020