Н У Х Т

Стартували захисти бакалаврських дипломних проектів на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

13 червня 2018

Стартували захисти бакалаврських дипломних проектів на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів на здобуття  освітнього рівня бакалавр. На захист були представлені 10 дипломних проектів.

Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішенні конкретних фахових завдань.

Всі доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї дипломної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на питання.

Теми дипломних проектів присвячені реконструкції та удосконаленню основних цехів і відділень пивоварного, солодового, а також переобладнанню виноробних підприємств галузі.

Цікавими були проекти зі впровадження технології  безглютенового пива Оксани Харьковської, використання рас пивоварних дріжджів низового та верхового бродіння одночасно, що суттєво вплине на якість і стійкість готового напою Анастасії Пшеничної, удосконалення  технології виробництва концентрату квасного сусла  Євгенія Іванова  .

Серед самих сміливих студентів, що вправно фінішували сьогодні – Анастасія Пшенична – відмінниця, яка виправдала прагнення отримати диплом із відзнакою . Комісія рекомендувала Анастасію до вступу в магістратуру.

До складу ЕК увійшли: завідувач кафедри Анатолій Куц (голова), професори Віталій Прибильський та Валентина Кошова, доцент Роман Мукоїд і секретар Людмила Бондаренко.

Всі присутні відзначили, що захисти відбулися на високому рівні і як підтвердження всі студенти отримали відмінні оцінки, вищі за 90 балів.

Бажаємо бакалаврам успішного вступу до магістратури! А всім студентам, хто захищатиметься у наступні дні, зичимо успіхів!

Опублікований: 13-06-2018
Читайте також:
Особливостями європейського сервірування столу діляться з нашими студентами німецькі фахівці

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся майстер-клас із сервірування столу для меню з 4-х страв на 2-х осіб, який люб'язно погодився провести керівник фірми відновлення фахових працівників для німецького ринку праці Даніель Ель Фадгхам.  У майстер-класі в якості допитливих  глядачів-професіоналів в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливостями європейського сервірування столу діляться з нашими студентами німецькі фахівці 09 лютого 2018

Про застосування мікробіологічних методів для забезпечення якості лікарських засобів у рамках освітньої програми від «Галичфарм»

АТ «Галичфарм» працює в галузі, що дбає про одну з найбільших людських цінностей – здоров'я та життя людини. Понад дві тисячі співробітників корпорації щодня роблять вагомий внесок у досягненні цієї гуманної мети. В основі філософії діяльності корпорації і взаємодії з кожною людиною та організацією лежить принцип «Ближче до людей». Керуючись цим пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про застосування мікробіологічних методів для забезпечення якості лікарських засобів у рамках освітньої програми від «Галичфарм» 07 червня 2022

Коли розповідають студенти: вичерпно про НУХТ для четвертокурсників Сумського коледжу

16 січня 2020 року до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ із профорієнтаційною метою завітали випускники 2019 року Антон Турчин, Іван Дудко та Роман Майборода, які зараз навчаються на III курсі нашого університету за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» на кафедрі технології хлібопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коли розповідають студенти: вичерпно про НУХТ для четвертокурсників Сумського коледжу 18 січня 2020

З пропозиціями Професійної асоціації екологів України щодо екологізації на підприємстві знайомилися наші викладачі

27 січня 2021 року відбулося онлайн-засідання Комітету промислової екології та інновацій Професійної асоціації екологів України (ПАЕУ), яке відвідали викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці разом із завідувачкою кафедри Оленою Семеновою. Спікерами засідання виступили президентка ПАЕУ Людмила Циганок і голова Центу екології та розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З пропозиціями Професійної асоціації екологів України щодо екологізації на підприємстві знайомилися наші викладачі 28 січня 2021