Н У Х Т

Коли розповідають студенти: вичерпно про НУХТ для четвертокурсників Сумського коледжу

18 січня 2020

Коли розповідають студенти: вичерпно про НУХТ для четвертокурсників Сумського коледжу

16 січня 2020 року до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ із профорієнтаційною метою завітали випускники 2019 року Антон Турчин, Іван Дудко та Роман Майборода, які зараз навчаються на III курсі нашого університету за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Під час зустрічі студенти 4 курсу коледжу спеціальності «Харчові технології», освітньої програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» ознайомилися з історією університету, його структурою, можливостями навчання і відпочинку, подальшого працевлаштування за фахом, переглянули презентацію про НУХТ.

Усі присутні отримали вичерпні відповіді на свої питання про навчання, проживання у гуртожитку та ознайомилися з рекламними матеріалами.

Четвертокурсники вдячні старшим колегам за цікаву доповідь, яка, маємо надію, допоможе їм визначитися з подальшим плануванням свого професійного майбутнього.

Опублікований: 18-01-2020
Читайте також:
Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності досліджують викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

7-8 вересня викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти долучилися до участі в роботі II Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності». Урочисто відкрили конференцію та привітали присутніх: проректор із наукової роботи та зовнішніх зв’язків Львівського державного університ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності досліджують викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 08 жовтня 2021

У освітньому онлайн-просторі кафедри готельно-ресторанної справи – бренд-шеф і засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України

На кафедрі готельно-ресторанної справи у рамках вивчення дисципліни «Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії» за ініціативи лекторки дисципліни, доцентки Тетяни Нікітіної відбувся гостьовий лекторій «Відкриття нових закладів ресторанного господарства в умовах економічної кризи та воєнного стану». Гостьовий лектор – бренд-шеф мере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У освітньому онлайн-просторі кафедри готельно-ресторанної справи – бренд-шеф і засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України 26 жовтня 2023

Відбувся онлайн-День відкритих дверей НУХТ

30 травня відбувся онлайн-День відкритих дверей НУХТ, який, враховуючи карантинні обмеження, цього разу відбувався у форматі прямого ефіру на каналі в Instagram та відеоконференцій на сервісі ZOOM. Докладно про наш навчальний заклад розповіла учасникам заходу начальник відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Центру моніт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся онлайн-День відкритих дверей НУХТ 30 травня 2020

Призові місця на всеукраїнських фахових конкурсах виборюють наші викладачі

Всеукраїнський конкурс «Учитель року», започаткований Міністерством освіти і науки України і проводиться з метою підвищення престижності професії вчителя, виявлення й підтримки талановитих педагогічних працівників, підвищення фахового рівня та майстерності, популяризації передового педагогічного досвіду. У 2020 році Конкурс набув особливої актуаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Призові місця на всеукраїнських фахових конкурсах виборюють наші викладачі 28 січня 2021