Н У Х Т

Особливостями європейського сервірування столу діляться з нашими студентами німецькі фахівці

09 лютого 2018

Особливостями європейського сервірування столу діляться з нашими студентами німецькі фахівці

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся майстер-клас із сервірування столу для меню з 4-х страв на 2-х осіб, який люб'язно погодився провести керівник фірми відновлення фахових працівників для німецького ринку праці Даніель Ель Фадгхам. 

У майстер-класі в якості допитливих  глядачів-професіоналів взяли участь представник німецьких партнерів, директор професійної школи кулінарного мистецтва Рональд Мацалак, директор коледжу Віра Кузнецова та її заступники, а також викладачі, майстри виробничого навчання і студенти, які мали змогу порівняти побачене з тим, чого вже навчилися у коледжі під час теоретичних і практичних занять, а дехто - протягом практики, яку майбутні професіонали проходять у кращих ресторанних закладах Івано-Франківська та області.

Важливість сервірування столів у ресторанних закладах не можливо переоцінити, адже це – один із основних елементів залучення відвідувачів. Сервірування в закладах високої кухні має свої особливості, так само, як і те, що в європейських країнах воно має трохи інші стандарти, ніж в Україні.

Майстер-клас викликав жваве обговорення і багато фахових питань. Німецькі партнери пообіцяли в березні під час свого наступного приїзду познайомити всіх бажаючих із деякими способами приготування коктейлів. Вони запевнили, що з радістю оцінять професійне вміння наших майбутніх барменів і дадуть свої поради щодо самовдосконалення та професійного навчання.

 

Опублікований: 09-02-2018
Читайте також:
Актуальну тему обговорили першокурсники на черговому засіданні Movie club

4 червня 2025 року старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко провела чергове засідання Movie club з першокурсниками Навчально-наукового інституту харчових технологій. Студенти групи Ті -1-2 подивилися документальний фільм «Food for Future». Стрічка порушує надзвичайно актуальну тему – як людство забезпечуватиме ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальну тему обговорили першокурсники на черговому засіданні Movie club 05 червня 2025

Як вдало реалізуватися в сучасному світі дізналися студенти-фінансисти

20 березня 2019 року на запрошення доцента кафедри фінансів Олени Гнатенко відбулася змістовна і результативна зустріч з Ігорем Горденчуком – магістром інноваційно-інвестиційної діяльності, засновником бренду «33 ореха.com.ua», співзасновником онлайн-школи творчої професії майбутнього «ArtScriber», комерційним директором «ЛеОрганік» (видобуток и пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як вдало реалізуватися в сучасному світі дізналися студенти-фінансисти 21 березня 2019

Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Наукова інформація є основою розвитку науки та освіти. Доступ до актуальних досліджень і знань є критично важливим для підвищення професійного рівня науковців, удосконалення методик дослідження і викладання. Визнаним центром обміну науковою інформацією завжди були бібліотеки, які в сучасних умовах надають як традиційний, так і цифровий доступ до зн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 квітня 2024

Зустріч завідувача Підготовчого відділення НУХТ зі школярами у Національній бібліотеці України для дітей

Напередодні травневих свят Національна бібліотека України для дітей запросила завідувача Підготовчого відділення Валентину Кудіну на зустріч зі школярами 9-10-х класів. Перед початком зустрічі методист бібліотеки провела екскурсію та розповіла про те, що Національна бібліотека України для дітей - головна дитяча книгозбірня України. Вона є націонал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч завідувача Підготовчого відділення НУХТ зі школярами у Національній бібліотеці України для дітей 10 травня 2018