Н У Х Т

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine

08 травня 2018

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine

Студенти 1-го курсу магістратури спеціальності «Маркетинг» Катерина Москаленко, Вікторія Савчук та Олександр Червоний взяли участь у медіа-челенджі, який відбувся у бізнес центрі «Європасаж» за підтримки студентської організації STUD-POINT та компанії Dentsu Aegis Network Ukraine.

Медіа-захід відбувався у декілька етапів: реєстрація учасників і ретельний відбір команд для розв’язання кейсу компанії Dentsu Aegis Network Ukraine; оголошення 10-ти обраних команд для вирішення кейсу; бізнес-зустріч учасників із топ-менеджерами Dentsu Aegis Network Ukraine в головному офісі компанії, на якій професіонали медіа-сфери поділилися секретами роботи в рекламі; час на вирішення бізнес-кейсу; фінал: презентація проектів 3-ох команд-фіналістів в офісі компанії Dentsu Aegis Network Ukraine.

Для 10-ти команд-учасників була проведена бізнес-зустріч із досвідченими професіоналами своєї справи Павлом Таяновським, Chief of Transformation Carat Ukraine, та Оксаною Стєхіною, Business Development Director Dentsu Aegis Network Ukraine. Протягом бізнес-зустрічі Павло Таяновський відповів на питання: «З якої сторони підступитися до брифу; або Як задати правильне питання», а Оксана Стєхіна відкрила секрети професійних та успішних презентацій доповіддю «Лайфхаки успішної презентації». Обидві теми є дуже актуальними у сучасному рекламному бізнесі, після яких всі учасники мали можливість збагатити свої знання й навички, як у медіа-сфері, так і в мистецтві презентації.

За результатами медіа-челенджу всі 10 команд-учасників мали можливість бути частиною фінального етапу челенджу. У цей день також відбулася міні-екскурсія до деяких із офісних приміщень холдингу Dentsu Aegis Network Ukraine, під час якої учасники могли приєднатися до щоденної ранкової зарядки працівників компанії

Перемогу здобула найсильніша команда, у складі якої були молоді спеціалісти медіа- та рекламної сфери. Дуже цікаві та професійні проекти були презентовані у фіналі, на прикладі і досвіді яких студенти мали можливість збагатити свої знання. Але головне, що, не зважаючи на досвід і попередні досягнення учасників, журі челенджу звертало увагу саме на те, як міркують та як подають свої ідеї учасники саме зараз.

Після оголошення переможців заходу та вручення відзнак яскравим учасникам і проектам всі бажаючі насолодилися смачним тортиком від компанії Dentsu Aegis Network Ukraine.

Отже, для досягнення успіху, необхідно якомога частіше виходити за межі своєї зони комфорту, а також використовувати всі можливості, які пропонує зовнішній світ – а їх сьогодні таке розмаїття.

Опублікований: 08-05-2018
Читайте також:
Успішний попередній захист дисертаційного дослідження на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною» асистентки Юлії Мирошник. Науковий керівник роботи – д.т.н., професор Віктор Доценко. Юлія Мирошник представила результати досліджень технології масляних бісквітних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний попередній захист дисертаційного дослідження на кафедрі готельно-ресторанної справи 02 лютого 2021

Слухачі підготовчих курсів НУХТ спробували себе у ролі кондитерів

Впродовж десятиліть у нашому університеті функціонує підготовче відділення, де майбутніх вступників фахово готують до здачі ЗНО та вступу до вищих навчальних закладів. Та спеціалісти підготовчого відділення НУХТ ніколи не обмежувалися лише суто викладацькою діяльністю, свою діяльність вони вбачають набагато ширшою, і далеко не останнє місце в ній з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі підготовчих курсів НУХТ спробували себе у ролі кондитерів 10 квітня 2018

Першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побували у Музеї води

24 вересня 2021 року здобувачі групи ХЕ-1-12 освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом зі своєю наставницею професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою відвідали Музей води. Карантинні заходи вносять корективи у наше життя, проте, всі охочі до культурно-освітнього розвитку зібралися та в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побували у Музеї води 27 вересня 2021

Захищати – означає бути з Україною!

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого провів урочистий онлайн-захід, присвячений Дню захисників і захисниць України, який щорічно відзначається 14 жовтня на свято Покрови. Свято відкрив директор інституту Сергій Блаженко, який зазначив, що воно було започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захищати – означає бути з Україною! 18 жовтня 2021