На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною» асистентки Юлії Мирошник. Науковий керівник роботи – д.т.н., професор Віктор Доценко.
Юлія Мирошник представила результати досліджень технології масляних бісквітних напівфабрикатів із порошками горобини, калини та обліпихи з рекомендацією впровадження їх у закладах ресторанного господарства.
Позитивний відгук на дисертаційну роботу надали: завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів, професорка, д.т.н. Галина Сімахіна, професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н. Вікторія Дорохович, професорка кафедри готельно-ресторанної справи, д.т.н. Тетяна Сильчук, які відзначили актуальність теми, практичне значення запропонованої технології та висловили зауваження і побажання щодо наведених результатів досліджень.
За результатами відкритого голосування дисертаційна робота рекомендована до розгляду у спеціалізованій вченій раді.
Бажаємо дисертантці успіху під час підготовки і захисту дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук!