Н У Х Т

Ректорат вітає з Днем науки!

17 травня 2019

Ректорат вітає з Днем науки!

Шановний професорсько-викладацький склад і співробітники нашого університету!
Студенти, аспіранти та молоді вчені!

Сердечно вітаємо вас із Днем науки!

Щороку у третю суботу травня вітчизняне наукове співтовариство відзначає своє професійне свято - День науки. Наша країна завжди пишалася своїми вченими, їх відкриттями і досягненнями.

Освітній процес у вищій школі нерозривно пов’язаний з науковою роботою. Ми успішно продовжуємо кращі традиції українських вчених! Для цього у нас є потужні, знані на увесь світ наукові школи, досвідчені наукові кадри і наша молодь із багатим потенціалом.

Ми пишаємося високою затребуваністю наукових розробок вчених нашого університету й нашим істотним внеском у галузеву науку! Дослідження, відкриття та досягнення наших учених приносять практичну користь, а результати використовуються в навчальному та освітньому процесах.

Дорогі колеги! Бажаємо вам міцного здоров’я, наснаги, благополуччя, нових наукових успіхів, відкриттів і перемог! Будьте і в майбутньому такими ж цілеспрямованими, енергійними і прямуйте тільки вперед!

З повагою,

Ректорат

Опублікований: 17-05-2019
Читайте також:
Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників – магістрів з готельно-ресторанної справи!

Атестація здобувачів магістерського рівня денної та заочної форм здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» відбулася у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи з використанням сучасних технологій дистанційного навчання. Екзаменаційна комісія у складі профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників – магістрів з готельно-ресторанної справи! 26 грудня 2024

Харчування – епігенетичний ключ до здорового довголіття

17-18 лютого 2024 р. відбувся ІV Opinion Leaders Міждисциплінарний симпозіум нутриціології та дієтології «Харчування як епігенетичний ключ: від фетального програмування до здорового довголіття», у роботі якого взяли участь представники нашого університету, зокрема викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Наталія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчування – епігенетичний ключ до здорового довголіття 19 лютого 2024

Студенти та викладачі Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого – серед організаторів і суддів національного фіналу «Worldskills Ukraine 2020»

6-8 жовтня за підтримки Міністерства освіти і науки України в місті Дніпро на території університету «Дніпровська політехніка» відбувся національний фінал Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2020».  Його головна мета – сприяти популяризації сучасних професій. Одна із таких професій – «Мехатроніка». Спонсором змаг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти та викладачі Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого – серед організаторів і суддів національного фіналу «Worldskills Ukraine 2020» 08 жовтня 2020

Майстер-класи на кафедрі технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулися майстер-класи для майбутніх вступників і їх батьків із опріснення морської води, як альтернативне джерело отримання питної води і з виготовлення желейних виробів із використанням рослинного  полісахариду пектину. Опріснення – процес видалення солі із морської води. Внаслідок опріснення вода с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи на кафедрі технології цукру і підготовки води 09 жовтня 2019