
Відповідальна за оновлення, редагування та підтримку функціональності сайту кафедри, створення та публікацію контенту на сторінці кафедри в Facebook, Instagram та YouTube.
Виконує обов`язки наставника академічної групи студентів ОП-3-7.
Секретар ЕК освітнього ступеня магістр.
Освіта: закінчила Національний університет харчових технологій.
Спеціальність: «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», кваліфікація – спеціаліст з технологій харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення.
З 2012 року працює в Національному університеті харчових технологій на кафедрі технології оздоровчих продуктів.
У 2021 р. захищено дисертаційну роботу «Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопротекції», представлену на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.18.16 – технологія харчової продукції.
Отримано вчене звання доцента кафедри технології оздоровчих продуктів від 26 червня 2024 р.
Знання мов: англійська В2.
Підвищення кваліфікації:
1. Білостоцький університет (Польща) за темою «Інновації у викладанні та навчанні у вищій школі». За результатами навчання отримано сертифікат про підвищення кваліфікації №16 від 15 грудня 2023 р., обсяг 180 годин (6 кредитів ECTS).
2. Школа англійської мови «Green Forest» рівень Upper-Intermediate (B2), вересень 2023-січень 2024 р.
3. V International scientific and practical conference «Science and innovation of modern world», 24 hours (0.8 ECTS credits), London, 25-27 January 2023.
4. V International scientific and practical conference «Progressive research in the modern world», 24 hours (0.8 ECTS credits), Boston, 1-3 February 2023.
5. IV International scientific and practical conference «Scientific research in the modern world», 24 hours (0.8 ECTS credits), Toronto, 9-11 February 2023.
Викладає дисципліни:
Перспективні технологічні процеси виробництва оздоровчих продуктів
Методологія наукових досліджень
Комплексна дисципліна. Харчові технології. Модуль 9.
Комплексна дисципліна. Контроль якості. Модуль 9.
Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 8,
Вхідний контроль сировини харчових виробництв. Модуль 7,
Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 7,
Загальний стаж педагогічної роботи складає 8 років, наукової роботи - 11 років.
Науковий доробок складає понад 60 публікацій, у тому числі: 25 статтей, з них 2 – в закордонних виданнях з індексом цитування; 2 патенти. Розроблено 6 навчально-методичних рекомендацій, 2 монографії.
Напрямки наукової діяльності – Виробництво нових оздоровчих продуктів та дієтичних добавок за принципами фармаконутриціології (реєстраційний номер 0123U103943).
Контакти:
тел.+38(044)2879491
E-mail: pavlina@nuft.edu.ua
Посилання на профіль науковця в наукометричних базах:
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-9251-3369
Web of Science ResearcherID (Publons): https://www.webofscience.com/wos/author/record/JGC-7228-2023
Scopus: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=58092652500
Google Scholar: https://scholar.google.com/citations?pli=1&authuser=1&user=PDcF0GYAAAAJ
eNUFTIR: http://surl.li/lselp