Н У Х Т

Здобувачка партнерського ЗВО завершила навчання у НУХТ за програмою академічної мобільності

23 червня 2022

Здобувачка партнерського ЗВО завершила навчання у НУХТ за програмою академічної мобільності

Згідно з узгодженою програмою академічної мобільності між Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ і Полтавським державним аграрним університетом студентка третього курсу факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва Полтавського державного аграрного університету Олеся Івер, що навчається за галуззю знань 18 «Виробництво та технології» для підприємств харчової промисловості, за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітнім ступенем «Бакалавр», протягом другого семестру 2021-2022 навчального року вивчала дисципліну «М’ясні технології. Модуль 2. Технологія м’ясних та м’ясомістких консервів» у нашому університеті.

Завдяки налагодженій формі дистанційного навчання на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів здобувачці дружнього для НУХТ закладу вищої освіти вдалось отримати нові знання та більш глибоко ознайомитись із технологіями виробництва м'ясних і м'ясомістких консервів.

На дистанційній платформі університету для здобувачів освітньо-професійної програми першого освітнього рівня за спеціальністю 181 «Харчові технології», що спеціалізуються у м'ясопереробній галузі, викладений ґрунтовний лекційний матеріал, змістовні практичні і лабораторні роботи, які були опрацьовані здобувачкою протягом навчального семестру.

Поточна перевірка знань за узгодженою для здобувачки програмою здійснювалася з використанням модульних тестових завдань, які якісно перевіряли рівень пройденого матеріалу. Олеся Івер набула нових фахових компетенцій і вмінь, що дозволять їй успішно  застосовувати отримані теоретичні знання на практиці.

Здобувачка успішно склала підсумковий модульний контроль у вигляді екзамену і подякувала викладацькому складу кафедри за надану можливість розширити свої знання та рівень фахової підготовки. 

Опублікований: 23-06-2022
Читайте також:
Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

26 червня 2020 р. в університеті працювала ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках реалізації проектів програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMOSUPPA). ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 14 серпня 2020

Про Гідність, Незалежність і наших Героїв на заході доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш провела захід зі своїми підопічними – групою ХТ-І-11, присвячений Дню Гідності. З нагоди річниці небайдужа студентка з попередньої кураторської групи ХТ-IV-13 Анастасія Савка підготувала доповідь, в якій зупинилась на головних подіях нашо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про Гідність, Незалежність і наших Героїв на заході доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 09 грудня 2022

Аспіранти дослухаються думки досвідчених фахівців

На п’ятому засіданні клубу «Сучасна індустрія <-> НУХТ», темою якого були онтології моделі інформаційних систем підприємства, аспірант першого року навчання кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Максим Романов презентував свої теоретичні дослідження та практичні результати у напрямку розроб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти дослухаються думки досвідчених фахівців 08 липня 2024

Про соціальну значимість професії технолога-харчовика дізналися київські школярі

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко відвідала середню школу І-ІІІ ступенів № 245 Оболонського району міста Києва, де зустрілася та поспілкувалася з учнями випускних класів. Майбутні абітурієнти дізналися про спеціальності, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти в нашому університеті, про переваги н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про соціальну значимість професії технолога-харчовика дізналися київські школярі 14 березня 2024