Н У Х Т

Креативні підходи опановують викладачі, готуючись до викладання нових дисциплін

19 грудня 2023

Креативні підходи опановують викладачі, готуючись до викладання нових дисциплін

Сучасний технічний прогрес став не тільки каталізатором змін у різних галузях промисловості, але й викликом для технічних спеціалістів, які мають адаптуватися до постійних інновацій. І лише добре підготовлений фахівець, що гармонійно поєднуватиме глибоку технічну освіту й майстерне володіння інструментами креативності, буде здатний суттєво підвищити інноваційність сучасного технологічного сектору.

Розуміючи це, у програмах підготовки здобувачів різних освітніх ступенів НУХТ передбачено вивчення питань розвитку креативного мислення й технічної творчості. Для ознайомлення з новаціями у цій сфері професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій Валерій Махинько пройшов додаткове підвищення кваліфікації за темою «Креативні підходи та методи активізації навчальної діяльності здобувачів вищої освіти». Адже саме йому було довірено викладання нової вибіркової дисципліни «Розвиток креативності і технічна творчість» для здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» усіх технологічних спеціалізацій.

Свідченням успішного завершення навчання став отриманий сертифікат, а підготовлені за матеріалами підвищення кваліфікації тези були опубліковані у спеціалізованому збірнику. Отримана інформація буде використана у викладанні як фахових, так і спеціалізованих дисциплін, що забезпечить кращу підготовленість майбутніх фахівців до їх професійної діяльності.

Опублікований: 19-12-2023
Читайте також:
До переосмислення реформи оцінки досліджень як системного виклику долучилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції

11 лютого 2022 р. науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції – професори Олександра Нєміріч і Олег Кузьмін, доцентки Людмила Дейниченко, Ірина Корецька і Наталія Стукальська та старший викладач Володимир Польовик взяли участь у міжнародному вебінарі «Переосмислення реформи оцінки досліджень як системного виклику» від DORA. Учасники обгов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До переосмислення реформи оцінки досліджень як системного виклику долучилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції 14 лютого 2022

Розпочалися захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт спеціальності «Облік і оподаткування»

16 червня 2022 року на кафедрі обліку і аудиту стартували онлайн-захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Кваліфікаційні роботи здобувачів, представлені цього дня, були спрямовані на вирішення актуальних проблем обліку, аналізу і аудиту. Здобувачі під час відповідей на з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалися захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт спеціальності «Облік і оподаткування» 17 червня 2022

Із провідними шеф-кухарями України навчаються наші студенти

8 листопада 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося відкрите заняття «Використання термоблендера» гуртка з дисципліни «Устаткування та обладнання» під керівництвом викладача спецдисциплін Оксани Данилів і майстер-клас від провідного бренд-шефа мережі ресторанів «23 ресторани», учасника кулінарного шоу «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із провідними шеф-кухарями України навчаються наші студенти 09 листопада 2018

Збагаченням харчовими волокнами популярних серед населення продуктів харчування займаються наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Дослідження впливу висівок, жмиху та кріопорошків на структурно-механічні та органолептичні показники картопляного тіста та готових виробів» аспірантки Аліни Ковтун. Науковий керівник – завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збагаченням харчовими волокнами популярних серед населення продуктів харчування займаються наші молоді науковці 09 квітня 2019