Н У Х Т

Креативні підходи опановують викладачі, готуючись до викладання нових дисциплін

19 грудня 2023

Креативні підходи опановують викладачі, готуючись до викладання нових дисциплін

Сучасний технічний прогрес став не тільки каталізатором змін у різних галузях промисловості, але й викликом для технічних спеціалістів, які мають адаптуватися до постійних інновацій. І лише добре підготовлений фахівець, що гармонійно поєднуватиме глибоку технічну освіту й майстерне володіння інструментами креативності, буде здатний суттєво підвищити інноваційність сучасного технологічного сектору.

Розуміючи це, у програмах підготовки здобувачів різних освітніх ступенів НУХТ передбачено вивчення питань розвитку креативного мислення й технічної творчості. Для ознайомлення з новаціями у цій сфері професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій Валерій Махинько пройшов додаткове підвищення кваліфікації за темою «Креативні підходи та методи активізації навчальної діяльності здобувачів вищої освіти». Адже саме йому було довірено викладання нової вибіркової дисципліни «Розвиток креативності і технічна творчість» для здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» усіх технологічних спеціалізацій.

Свідченням успішного завершення навчання став отриманий сертифікат, а підготовлені за матеріалами підвищення кваліфікації тези були опубліковані у спеціалізованому збірнику. Отримана інформація буде використана у викладанні як фахових, так і спеціалізованих дисциплін, що забезпечить кращу підготовленість майбутніх фахівців до їх професійної діяльності.

Опублікований: 19-12-2023
Читайте також:
Одинадцятий випуск молодших спеціалістів відбувся у Вінницькому коледжі нашого університету

У Вінницькому коледжі нашого університету відбулося свято одинадцятого випуску молодших спеціалістів. Випускники дев’яти спеціальностей вирушили у самостійне професійне життя. Серед них – перший випуск спеціальності «Технічне обслуговування та ремонт апаратури зв’язку і оргтехніки». Склали іспити, успішно захистили дипломні проекти та опанували ом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Одинадцятий випуск молодших спеціалістів відбувся у Вінницькому коледжі нашого університету 09 липня 2018

Призи знайшли своїх власників

Нещодавно кафедра біотехнології і мікробіології ділилася щасливою подією – перемогою молодих науковців, аспірантів Дар’ї П’ятецької, Лілії Ключки та магістрантки Наталії Клименко у V-му Всеукраїнському конкурсі «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні» і зазначала, що зовсім скоро дівчата отримають не тільки Диплом, а й цінні подарунки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Призи знайшли своїх власників 19 червня 2020

Масштабування українського бізнесу в умовах сьогодення: актуальна тема для студентів і аспірантів

6 грудня 2023 року для здобувачів економічних спеціальностей Навчально-наукового інституту економіки і управління була організована гостьова лекція «Масштабування українського бізнесу в умовах сьогодення» з директором ТОВ «Гелс», засновником торгової марки «WOO» Дмитром Сліньковим. Спікер поділився з аудиторією досвідом побудови власної кар’єри у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Масштабування українського бізнесу в умовах сьогодення: актуальна тема для студентів і аспірантів 07 грудня 2023

Ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства виходить на захист дисертаційного дослідження

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар за темою дисертаційної роботи «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням природних матеріалів». Доповідач – викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства виходить на захист дисертаційного дослідження 26 червня 2019