Н У Х Т

Традиції волонтерства – невід’ємна складова нашого життя

30 січня 2017

Традиції волонтерства – невід’ємна складова нашого життя

Смілянський коледж харчових технологій нашого університету займає активну позицію у волонтерській діяльності. Щомісячні волонтерські передачі стали вже невід’ємною традицією у виховному процесі навчального закладу. Цього разу до обов'язкових волонтерських  справ приєдналось і плетіння захисних сіток.

Сітки для плетіння привезли смілянські волонтери, а матеріал для «мережива» виділив заступник директора з господарської частини Андрій Шкребтій, та зі своїх запасів  зносили викладачі, студенти, співробітники.

Плели відразу дві сітки, робота  йшла швидко, адже гуртом і веселіше, і результативніше. Щодня працювала численна студентська громада. До плетіння долучилися й викладачі – Світлана Яковлєва, Ольга Капустянська, Ірина Зайцева, Володимир Присяжний, Володимир Борщ і працівники господарської частини.

Усіх мотивувала та робила відповідальними думка, що сильні і сміливі чекають на допомогу, що не тільки військові на передовій нас захищають, але й ми вносимо свою частку в те, щоб захистити їх.

А приймали роботу бійці АТО, які завітали до навчального закладу зі своїми родинами на святкову «Зимову казку». Оглянувши сітки, бійці зауважили, що робота виконана якісно і сітки відповідають всім вимогам, а ще розповіли, наскільки важливими є такі сітки для передової, як їх там очікують, адже вони дійсно захищають людські життя й техніку.

Незабаром сітки будуть передані адресатам, і колектив коледжу всією душею вірить, що вони стануть обереговими для наших захисників.

Опублікований: 30-01-2017
Читайте також:
Актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання обговорили в університеті в рамках науково-практичної конференції кафедри економіки і права

21 листопада в університеті розпочала роботу VІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової і переробної галузей АПК», організована кафедрою економіки і права за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та ННЦ «Інститут аграрної економіки» Національної академії аграр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання обговорили в університеті в рамках науково-практичної конференції кафедри економіки і права 21 листопада 2018

Олімпіада-2020 зібрала найкращих знавців іноземних мов у НУХТ

Наприкінці зими кафедра іноземних мов професійного спрямування провела триденну олімпіаду з англійської, німецької та французької мов, надавши можливість студентам протестувати свою мовну компетенцію та здобути звання найкращих знавців іноземних мов у НУХТ. Тож, вітаємо переможців з англійської мови:І місце розділили Юлія Братівник (група ТУ 1-12а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Олімпіада-2020 зібрала найкращих знавців іноземних мов у НУХТ 02 березня 2020

Як у Навчально-науковому інституті харчових технологій першокурсників вітали…

Студентське життя – час, коли все нове, цікаве та захоплююче. З перших же хвилин у цьому переконалися цьогорічні першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій, для яких традиційна на початку навчального року зустріч-знайомство з керівництвом інституту та викладачами перетворилася на яскраву, незабутню подію. 1 вересня у актовій з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як у Навчально-науковому інституті харчових технологій першокурсників вітали… 04 вересня 2023

Нові видання для технологів від викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів

Викладачки кафедри технології молока і молочних продуктів – професорка Олена Грек і доцентка Алла Тимчук видали новий англомовний навчальний посібник «General technologies of food production» і підручник «Інновації молокопереробної галузі». У навчальному посібнику представлені загальні основи харчових виробництв, поняття та визначення, задачі, а т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові видання для технологів від викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів 24 грудня 2024