Н У Х Т

Традиції волонтерства – невід’ємна складова нашого життя

30 січня 2017

Традиції волонтерства – невід’ємна складова нашого життя

Смілянський коледж харчових технологій нашого університету займає активну позицію у волонтерській діяльності. Щомісячні волонтерські передачі стали вже невід’ємною традицією у виховному процесі навчального закладу. Цього разу до обов'язкових волонтерських  справ приєдналось і плетіння захисних сіток.

Сітки для плетіння привезли смілянські волонтери, а матеріал для «мережива» виділив заступник директора з господарської частини Андрій Шкребтій, та зі своїх запасів  зносили викладачі, студенти, співробітники.

Плели відразу дві сітки, робота  йшла швидко, адже гуртом і веселіше, і результативніше. Щодня працювала численна студентська громада. До плетіння долучилися й викладачі – Світлана Яковлєва, Ольга Капустянська, Ірина Зайцева, Володимир Присяжний, Володимир Борщ і працівники господарської частини.

Усіх мотивувала та робила відповідальними думка, що сильні і сміливі чекають на допомогу, що не тільки військові на передовій нас захищають, але й ми вносимо свою частку в те, щоб захистити їх.

А приймали роботу бійці АТО, які завітали до навчального закладу зі своїми родинами на святкову «Зимову казку». Оглянувши сітки, бійці зауважили, що робота виконана якісно і сітки відповідають всім вимогам, а ще розповіли, наскільки важливими є такі сітки для передової, як їх там очікують, адже вони дійсно захищають людські життя й техніку.

Незабаром сітки будуть передані адресатам, і колектив коледжу всією душею вірить, що вони стануть обереговими для наших захисників.

Опублікований: 30-01-2017
Читайте також:
Вийшла ще одна монографія авторства нашого викладача

Вийшла друком монографія «Методологія оцінки вартості майнових прав інтелектуальної власності та практичні аспекти її застосування». Її автор – завідувач кафедри економіки, обліку та фінансів Інституту післядипломної освіти НУХТ, доктор економічних наук, професор, дійсний член (академік) Академії технологічних наук, дійсний член (академік) Українсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшла ще одна монографія авторства нашого викладача 09 лютого 2022

Із органічним виробництвом як пріоритетним сектором аграрної галузі України знайомилися наші студенти

6 червня 2019 року студенти групи ТО-1-1М і доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш відвідали Міжнародну агропромислову виставку «АГРО-2019» та Спеціалізовану виставку «ORGANIC-2019» у Національному комплексі «Експоцентр України». Студенти мали змогу поспілкуватися з виробниками вітчизняної органічної про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із органічним виробництвом як пріоритетним сектором аграрної галузі України знайомилися наші студенти 07 червня 2019

Поради щодо працевлаштування англійською на відкритому практичному занятті

4 листопада викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Катерина Рудницька провела відкрите практичне заняття з теми «Careers advice» (поради щодо працевлаштування) з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів освіти групи ГС-2-5 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Практичне заняття ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поради щодо працевлаштування англійською на відкритому практичному занятті 05 листопада 2021

Викладацьким досвідом поділився доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу

1 жовтня 2020 р. відбулася відкрита лекція «Технологія створення туристичного продукту» к.е.н., доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Вадима Баєва для здобувачів 3-го курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Туризм» з дисципліни «Організація туризму (Туроперейтинг)». Основними питаннями, розглянутими під час лекції, були: су...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацьким досвідом поділився доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу 05 жовтня 2020