Н У Х Т

Традиції волонтерства – невід’ємна складова нашого життя

30 січня 2017

Традиції волонтерства – невід’ємна складова нашого життя

Смілянський коледж харчових технологій нашого університету займає активну позицію у волонтерській діяльності. Щомісячні волонтерські передачі стали вже невід’ємною традицією у виховному процесі навчального закладу. Цього разу до обов'язкових волонтерських  справ приєдналось і плетіння захисних сіток.

Сітки для плетіння привезли смілянські волонтери, а матеріал для «мережива» виділив заступник директора з господарської частини Андрій Шкребтій, та зі своїх запасів  зносили викладачі, студенти, співробітники.

Плели відразу дві сітки, робота  йшла швидко, адже гуртом і веселіше, і результативніше. Щодня працювала численна студентська громада. До плетіння долучилися й викладачі – Світлана Яковлєва, Ольга Капустянська, Ірина Зайцева, Володимир Присяжний, Володимир Борщ і працівники господарської частини.

Усіх мотивувала та робила відповідальними думка, що сильні і сміливі чекають на допомогу, що не тільки військові на передовій нас захищають, але й ми вносимо свою частку в те, щоб захистити їх.

А приймали роботу бійці АТО, які завітали до навчального закладу зі своїми родинами на святкову «Зимову казку». Оглянувши сітки, бійці зауважили, що робота виконана якісно і сітки відповідають всім вимогам, а ще розповіли, наскільки важливими є такі сітки для передової, як їх там очікують, адже вони дійсно захищають людські життя й техніку.

Незабаром сітки будуть передані адресатам, і колектив коледжу всією душею вірить, що вони стануть обереговими для наших захисників.

Опублікований: 30-01-2017
Читайте також:
Назустріч вступникам

Протягом грудня викладачі кафедри фінансів провели цикл онлайн-зустрічей із майбутніми вступниками та їх батьками. Учасники заходів мали можливість почути з перших вуст про спеціальність «Фінанси , банківська справа та страхування», інформацію про можливості майбутнього працевлаштування випускників-фінансистів, про особливості вступу 2021, переваг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Назустріч вступникам 15 грудня 2020

Педагогічний Оскар-2023: перемога наших викладачів!

«Педагогічний ОСКАР» – Всеукраїнський конкурс, який традиційно щороку проводиться Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» за наукового супроводу Національної академії педагогічних наук України. Цього року участь у конкурсі брала розробка колективу авторів навчально-наукового комплексу нашого університету –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічний Оскар-2023: перемога наших викладачів! 29 червня 2023

«Madame Web» на черговому засіданні Movie Club

Movie Club кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжує свою активну діяльність. 5 квітня 2024 року здобувачі групи ТІ-1-1 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом зі старшою викладачкою Людмилою Юрчук подивилися сучасний американський фільм «Madame Web» – Мадам Павутина (2024 р.). Цей фільм належить до жанру екшн, фенте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Madame Web» на черговому засіданні Movie Club 08 квітня 2024

Неізольовані можливості студентів-маркетологів: тренди інтернет-маркетингу 2020

Студенти кафедри маркетингу – творча та цілеспрямована молодь, яка в курсі усіх подій, а особливо тих, що стосуються інтернет-трендів. Кажуть, тільки обмеж студента, як він почне навчатися. Може, самоізоляція – це такі ж рамки? Так чому ж не присвятити цей час саморозвитку? Аби уникнути освітнього голоду – найгіршої з дієт, багато освітніх компані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неізольовані можливості студентів-маркетологів: тренди інтернет-маркетингу 2020 18 травня 2020