Н У Х Т

Значення акредитованої сертифікації персоналу з’ясовували на кафедрі експертизи харчових продуктів

26 жовтня 2018

Значення акредитованої сертифікації персоналу з’ясовували на кафедрі експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар для студентів 4-го курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та викладачів кафедри, на який був запрошений директор органу сертифікації персоналу, член Міжнародної гільдії професіоналів якості Юрій Кабаков.

Тема семінару – «Значення акредитованої сертифікації персоналу в сфері систем менеджменту та викладацької майстерності». Доповідач представив цікаві аспекти сертифікації персоналу, порядок отримання та переваги здобуття сертифікатів для майбутнього працевлаштування випускників НУХТ.

В обговоренні доповіді взяли участь, як студенти, так і викладачі кафедри. Крім того, були обговорені перспективи співробітництва кафедри та органу сертифікації персоналу з метою підготовки висококваліфікованих і затребуваних на ринку праці спеціалістів.

Опублікований: 26-10-2018
Читайте також:
Практична складова навчання магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Практика – невід’ємна частина підготовки висококваліфікованих фахівців. Для здобувачів це – чудова нагода поглибити знання, здобуті під час навчання та поспілкуватися з фахівцями галузі. Згідно з графіком навчального процесу здобувачі освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична складова навчання магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 вересня 2021

Магістранти висловлюють свою думку щодо якості освітнього процесу

Уже традиційно на початку кожного семестру відбувається зустріч гарантки освітньої програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Оксани Салавор зі здобувачами-магістрантами щодо задоволеності якістю надання освітніх послуг і рівнем викладання окремих дисциплін. Такі зустрічі є важливими і при проведенні локального моніторингу освітньої програми дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти висловлюють свою думку щодо якості освітнього процесу 04 лютого 2025

Гостьова лекція польської науковиці на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція науковиці та викладачки Інституту харчових технологій і харчування Жешувського університету (Республіка Польща), др. Грети Адамчик. Лекцію прослухали науково-педагогічний колектив кафедри, здобувачі освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» освітньо-наукової...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція польської науковиці на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 листопада 2024

У біотехнологів немає кордонів!

2020 рік став складним випробуванням для наукової спільноти та здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології. Однак, для біотехнологів не існує проблем, які вони не могли б вирішити. Якщо зачинені територіальні кордони, то вони зайдуть через наукові. Аспіранти, магістранти та студенти 4 курсу вирішили підкорювати міжнародну конференцію «ACTUAL ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У біотехнологів немає кордонів! 30 листопада 2020