Н У Х Т

Значення акредитованої сертифікації персоналу з’ясовували на кафедрі експертизи харчових продуктів

26 жовтня 2018

Значення акредитованої сертифікації персоналу з’ясовували на кафедрі експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар для студентів 4-го курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та викладачів кафедри, на який був запрошений директор органу сертифікації персоналу, член Міжнародної гільдії професіоналів якості Юрій Кабаков.

Тема семінару – «Значення акредитованої сертифікації персоналу в сфері систем менеджменту та викладацької майстерності». Доповідач представив цікаві аспекти сертифікації персоналу, порядок отримання та переваги здобуття сертифікатів для майбутнього працевлаштування випускників НУХТ.

В обговоренні доповіді взяли участь, як студенти, так і викладачі кафедри. Крім того, були обговорені перспективи співробітництва кафедри та органу сертифікації персоналу з метою підготовки висококваліфікованих і затребуваних на ринку праці спеціалістів.

Опублікований: 26-10-2018
Читайте також:
Співпраця освітян і практиків дає можливість вдосконалити якість навчання

На сучасному етапі розвитку харчової промисловості все відчутнішою стає проблема виробництва якісних і безпечних для життя та здоров’я людей продуктів харчування. Нині існуючі системи управління безпечністю харчових продуктів ґрунтуються на принципах НАССР. Всі суттєві небезпечні чинники, що визначила група НАССР під час проведення їх аналізування,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця освітян і практиків дає можливість вдосконалити якість навчання 24 липня 2020

Виробнича практика другокурсників спеціальності «Туризм» відбулася на кращих готельних підприємствах країни

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відповідно до навчального плану підготовки фахівців спеціальності 242 «Туризм» з 4 по 24 червня 2018 року студенти ІІ курсу були направлені на кращі готельні підприємства України для проходження виробничої практики. Цьогоріч серед баз практик були готелі: «Hilton Kyiv», «Фермонт Гранд Готель», «Сіті Хо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика другокурсників спеціальності «Туризм» відбулася на кращих готельних підприємствах країни 26 червня 2018

Перший випускний 2021 року

29 січня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2021 року. Із привітальним словом до випускників звернулися адміністрація навчального закладу та викладачі, які привітали винуватців свята. На підставі рішення кваліфікац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший випускний 2021 року 01 лютого 2021

Зовнішні стейкхолдери відзначили унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в режимі онлайн відбувся круглий стіл «Унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з практичного досвіду стейкхолдерів» зі вступниками для отримання освітнього ступеня «Магістр». Захід був організований гарантами і розро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зовнішні стейкхолдери відзначили унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 06 липня 2020