Н У Х Т

Значення акредитованої сертифікації персоналу з’ясовували на кафедрі експертизи харчових продуктів

26 жовтня 2018

Значення акредитованої сертифікації персоналу з’ясовували на кафедрі експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар для студентів 4-го курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та викладачів кафедри, на який був запрошений директор органу сертифікації персоналу, член Міжнародної гільдії професіоналів якості Юрій Кабаков.

Тема семінару – «Значення акредитованої сертифікації персоналу в сфері систем менеджменту та викладацької майстерності». Доповідач представив цікаві аспекти сертифікації персоналу, порядок отримання та переваги здобуття сертифікатів для майбутнього працевлаштування випускників НУХТ.

В обговоренні доповіді взяли участь, як студенти, так і викладачі кафедри. Крім того, були обговорені перспективи співробітництва кафедри та органу сертифікації персоналу з метою підготовки висококваліфікованих і затребуваних на ринку праці спеціалістів.

Опублікований: 26-10-2018
Читайте також:
Інтеграція теорії та практики: реалізація унікального професійного досвіду під час педагогічної практики

Здобувачка ступеня PhD за освітньо-науковою програмою «Біотехнологія» Ганна Бондар підійшла до проходження своєї педагогічної практики з особливою відповідальністю та інноваційністю. Водночас будучи фахівчинею-практиком, яка щоденно працює з високоінноваційними хроматографічними системами на фармацевтичному підприємстві, Ганна ефективно суміщає сво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтеграція теорії та практики: реалізація унікального професійного досвіду під час педагогічної практики 08 березня 2024

Поповнюють свої знання й навички викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу постійно користуються найвишуканішими шляхами підвищення власної педагогічної кваліфікації. 21 листопада професорка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Антоненко, доцентка цієї є кафедри Тетяна Мірзодаєва та асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Світлана Ковал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнюють свої знання й навички викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 листопада 2021

Відбувся захист проєктних робіт слухачів тренінг-курсу EUREM, тренером якого виступив доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко виступив куратором проєктної роботи «Зменшення споживання електричної енергії необхідної для виробництва холоду для охолодження сировини у винному купажному цеху у літній період» слухача тренінг-курсу «EUREM – Європейський енергоменеджер» Івана Барбова, захист якої відбувся 27 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся захист проєктних робіт слухачів тренінг-курсу EUREM, тренером якого виступив доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 28 січня 2021

Про особливості і суть фармаконагляду від фахівця високого рівня

Що потрібно для правильного випуску лікарських препаратів? Чи може лікарський препарат бути без побічних реакції? Коли буде вакцина від ковіду? На всі ці та інші питання студентів-біотехнологів 4 курсу відповіла під час Zoom-конференції «Система фармаконагляду» уповноважена особа по фармаконагляду фармацевтичної корпорації «Артеріум» Римма Баттало...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості і суть фармаконагляду від фахівця високого рівня 18 листопада 2020