Н У Х Т

Здобувачка партнерського ЗВО завершила навчання у НУХТ за програмою академічної мобільності

23 june 2022

Здобувачка партнерського ЗВО завершила навчання у НУХТ за програмою академічної мобільності

Згідно з узгодженою програмою академічної мобільності між Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ і Полтавським державним аграрним університетом студентка третього курсу факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва Полтавського державного аграрного університету Олеся Івер, що навчається за галуззю знань 18 «Виробництво та технології» для підприємств харчової промисловості, за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітнім ступенем «Бакалавр», протягом другого семестру 2021-2022 навчального року вивчала дисципліну «М’ясні технології. Модуль 2. Технологія м’ясних та м’ясомістких консервів» у нашому університеті.

Завдяки налагодженій формі дистанційного навчання на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів здобувачці дружнього для НУХТ закладу вищої освіти вдалось отримати нові знання та більш глибоко ознайомитись із технологіями виробництва м'ясних і м'ясомістких консервів.

На дистанційній платформі університету для здобувачів освітньо-професійної програми першого освітнього рівня за спеціальністю 181 «Харчові технології», що спеціалізуються у м'ясопереробній галузі, викладений ґрунтовний лекційний матеріал, змістовні практичні і лабораторні роботи, які були опрацьовані здобувачкою протягом навчального семестру.

Поточна перевірка знань за узгодженою для здобувачки програмою здійснювалася з використанням модульних тестових завдань, які якісно перевіряли рівень пройденого матеріалу. Олеся Івер набула нових фахових компетенцій і вмінь, що дозволять їй успішно  застосовувати отримані теоретичні знання на практиці.

Здобувачка успішно склала підсумковий модульний контроль у вигляді екзамену і подякувала викладацькому складу кафедри за надану можливість розширити свої знання та рівень фахової підготовки. 

Published on: 23-06-2022
Read also:
Здобувачка ступеню PhD кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів використала вимушену еміграцію для академічної мобільності

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк (керівниця – професорка Тамара Носенко) скористалася пропозицією від партнерів кафедри по українсько-австрійському науково-дослідному проєкту з Інституту харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BОКU, В...

READ YOURSELF

Здобувачка ступеню PhD кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів використала вимушену еміграцію для академічної мобільності 04 april 2022

20 перемог наших здобувачів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2020-2021 навчального року

Міністерство освіти і науки України підвело підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020-2021 навчальному році. Наказом МОН №865 від 28 липня 2021 року затверджений перелік переможців Конкурсу та рекомендовано керівникам закладів освіти відзначити студентів-переможців, їх наукових керівників...

READ YOURSELF

20 перемог наших здобувачів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2020-2021 навчального року 11 august 2021

Q&A session із заступником міністра освіти і науки

7 листопада до університету завітали заступник міністра освіти та науки Єгор Стадний і голова підкомітету з питань професійно-технічної та фахової передвищої освіти Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Ольга Коваль. Вони зустрілися зі студентами, викладачами та співробітниками й поспілкувалися стосовно стану і перспек...

READ YOURSELF

Q&A session із заступником міністра освіти і науки 08 november 2019

На старті виборчого процесу

11 лютого відбулося перше засідання Організаційного комітету з виборів ректора університету. У порядку денному були сім питань: обрання голови Оргкомітету, обрання заступників голови Оргкомітету, обрання секретаря Оргкомітету, обговорення наказу по університету про організацію виборів ректора, формування пакету положень, що стосуються виборчого про...

READ YOURSELF

На старті виборчого процесу 11 february 2020