Н У Х Т

Студенти нашого університету – переможці хакатону агроінновацій Student Agritech Challenge!

16 травня 2018

Студенти нашого університету – переможці хакатону агроінновацій Student Agritech Challenge!

Студенти нашого університету стали переможцями хакатону агроінновацій Student Agritech Challenge, організованого для студентів агро- і технічних спеціальностей агрохолдингом МХП спільно з Radar Tech і AgroHub.

Student Agritech Challenge зібрав близько 150 учасників із різних міст України: Львова, Вінниці, Одеси, Дніпра та Києва, які об’єдналися в 23 команди для того, щоб за 30 годин розробити рішення реальних кейсів.

Головна мета хакатону полягала в стимулюванні креативної молоді до вирішення завдань і викликів аграрного сектору. В цьому допомагали запрошені спеціалісти, спікери, ментори з ПАТ «Миронівський хлібопродукт», які виступили головним ініціатором та організатором челенджу.

Збірну команду НУХТ представили студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Іван Глущенко та Володимир Десюк,  Навчально-наукового інституту харчових технологій Христина Наливайко, факультету автоматизації і комп’ютерних систем Олексій Дібров та Євген Бондаренко, за технічної підтримки професора кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Миколи Якимчука.

Команди шукали інноваційні ідеї по оптимізації і автоматизації виробництва на основі кейсів МХП, представлених менторами агрохолдингу.

Під час хакатону у студентів була можливість вирішити реальний кейс від компанії, отримати консультації провідних експертів МХП, попрацювати в одній команді з молодими спеціалістами провідного агрохолдингу Східної Європи.

Наша команда-переможець за умовами конкурсу отримує головний приз - поїздку до одного з інноваційних технологічних парків Ізраїлю. Крім того, кращі учасники хакатону будуть працевлаштовані в агрохолдингу МХП поза конкурсом.

Вітаємо наших студентів із перемогою та бажаємо подальших здобутків у майбутньому!

Опублікований: 16-05-2018
Читайте також:
Дизайн-мислення для інновацій: педагогічну практику проходять здобувачі ступеня PhD

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі технології молока і молочних продуктів здобувач освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Нікіта Соловйов провів заняття українською та англійською мовами на тему «Ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайн-мислення для інновацій: педагогічну практику проходять здобувачі ступеня PhD 01 березня 2023

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету вітає з новорічними святами

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету щиро вітає з Новим роком і Різдвом Христовим! Нехай прийдешній рік наповнить ваше життя новими задумами та яскравими подіями, гармонією, благополуччям і щастям! Бажаємо вам у Новому році міцного здоров'я, любові, добра, вірних друзів, турботи й підтримки близьких людей. Нехай наступний рік буде ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету вітає з новорічними святами 27 грудня 2019

Перші власні дослідження діяльності реальних підприємств готельної індустрії здійснили другокурсники

З 1 по 5 червня на платформі ZOOM відбулися успішні online-захисти курсових робіт з дисципліни «Організація готельного господарства» здобувачами 2 курсу навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. Під час виконання курсової роботи студенти сформували навички аналізу та узагальнення власного практичного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші власні дослідження діяльності реальних підприємств готельної індустрії здійснили другокурсники 05 червня 2020

Тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

18-22 листопада 2019 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тривав тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін. Викладачі комісії разом зі студентами коледжу провели цікаві та повчальні заходи. 18 листопада викладачем Наталією Гавриленко була прочитана інтерактивна лекція «Бути батьками – це здорово!». На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін 22 листопада 2019