Н У Х Т

Студенти нашого університету – переможці хакатону агроінновацій Student Agritech Challenge!

16 травня 2018

Студенти нашого університету – переможці хакатону агроінновацій Student Agritech Challenge!

Студенти нашого університету стали переможцями хакатону агроінновацій Student Agritech Challenge, організованого для студентів агро- і технічних спеціальностей агрохолдингом МХП спільно з Radar Tech і AgroHub.

Student Agritech Challenge зібрав близько 150 учасників із різних міст України: Львова, Вінниці, Одеси, Дніпра та Києва, які об’єдналися в 23 команди для того, щоб за 30 годин розробити рішення реальних кейсів.

Головна мета хакатону полягала в стимулюванні креативної молоді до вирішення завдань і викликів аграрного сектору. В цьому допомагали запрошені спеціалісти, спікери, ментори з ПАТ «Миронівський хлібопродукт», які виступили головним ініціатором та організатором челенджу.

Збірну команду НУХТ представили студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Іван Глущенко та Володимир Десюк,  Навчально-наукового інституту харчових технологій Христина Наливайко, факультету автоматизації і комп’ютерних систем Олексій Дібров та Євген Бондаренко, за технічної підтримки професора кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Миколи Якимчука.

Команди шукали інноваційні ідеї по оптимізації і автоматизації виробництва на основі кейсів МХП, представлених менторами агрохолдингу.

Під час хакатону у студентів була можливість вирішити реальний кейс від компанії, отримати консультації провідних експертів МХП, попрацювати в одній команді з молодими спеціалістами провідного агрохолдингу Східної Європи.

Наша команда-переможець за умовами конкурсу отримує головний приз - поїздку до одного з інноваційних технологічних парків Ізраїлю. Крім того, кращі учасники хакатону будуть працевлаштовані в агрохолдингу МХП поза конкурсом.

Вітаємо наших студентів із перемогою та бажаємо подальших здобутків у майбутньому!

Опублікований: 16-05-2018
Читайте також:
Інновації для сфери гостинності вивчають студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 вересня студенти груп ХЧ 3-13ск і ХЧ -3-14ск разом із викладачами, доцентом Надією Кравчук, асистентами Ганною Березовою та Володимиром Польовиком відвідали міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH - головну професійну подію сектора HoReCa в Україні. Студенти та викладачі, відвідавши експофорум, надихнулися новими...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації для сфери гостинності вивчають студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 вересня 2019

Третьокурсники поглиблюють фахові знання

Третьокурсники освітньої програми «Харчові технології та інженерія» (групи ТК-3-10) разом із доцентками кафедри технології консервування Катериною Рубанкою і Тетяною Левківською прослухали виїзну лекцію на базі ТОВ «Сільпо Фуд». Представники компанії розповіли їм про важливість вирощування рослинної сировини в Україні, її раціонального переробленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники поглиблюють фахові знання 21 жовтня 2025

Методиками самоорганізації навчального процесу озброїлися першокурсники на заході від кафедри іноземних мов професійного спрямування

З нагоди Міжнародного дня студента викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Олеся Старкова 19 листопада організувала пізнавальний захід «Students around the World» для студентів першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Студенти підготували доповіді про особливості студентського життя та навчального процесу в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методиками самоорганізації навчального процесу озброїлися першокурсники на заході від кафедри іноземних мов професійного спрямування 21 листопада 2018

Зворушливе свято прощання з випускниками-бакалаврами відбулося на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

26 червня актова зала університету знову була заповнена вщент. Адже цього дня урочисте й водночас щемливе свято вручення дипломів бакалаврам відбулося на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. 255 вже дипломованих фахівців зі спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм», їх батьки, рідні й друзі, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зворушливе свято прощання з випускниками-бакалаврами відбулося на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 26 червня 2018