Н У Х Т

Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry»

24 лютого 2022

Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry»

22 лютого 2022 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка проведений Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»). До організації та проведення заходу долучилися Лянкаранський Державний університет Міністерства освіти Азербайджанської Республіки та представники центру Національної кулінарії Азербайджану.

На Міжнародному круглому столі були представлені цікаві доповіді науковців Теланганського Державного університету садівництва ім. Шрі Конди Лаксмана (Індія); Університету Путра (Малазія); Чжецзянського університету (Китай); а також нашого університету та Державного торговельно-економічного університету.

Учасники заходу розглянули питання: аналіз сучасних тенденцій розвитку ресторанного господарства, харчування за Аюрведою в кваліфікаційних роботах магістра, особливості виробництва низьколактозної продукції на основі вторинної молочної сировини – молочної сироватки, інноваційне фруктове вино як функціональний продукт нового покоління для ресторанів, наноцелюлоза, отримана з біологічних відходів, для харчових продуктів.

До роботи наукового заходу долучилися здобувачі та викладачі кафедр факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка, Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого.

Організатори заходу вдячні всім учасникам за роботу, бажають міцного здоров’я та натхнення у подальших дослідженнях! 

Опублікований: 24-02-2022
Читайте також:
Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин досліджує докторант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства  відбувся семінар «Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин». Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько – випускниця нашого університету, яка понад 6 років займається проблем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин досліджує докторант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 27 грудня 2018

Сучасні наукові уявлення про бактерії і не тільки…

На кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) відбулася чергова відкрита лекція для здобувачів освітнього рівня «бакалавр», спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія». Лектор – один із ветеранів кафедри, доцент Олександр Воронцов. Не зважаючи на багаторічний досвід, викладач для кожного потоку здобувачів по новому формує стиль курсу і йо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні наукові уявлення про бактерії і не тільки… 02 березня 2021

Успішно продовжують здобувати фахові компетентності магістри кафедри технології молока і молочних продуктів

Карантин не стає на заваді здобувачам освітнього ступеню «Магістр» кафедри технології молока і молочних продуктів успішно здобувати фахові компетентності. Згідно із завданням лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів» (викладачі – доценти Оксана Кочубей-Литвиненко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно продовжують здобувати фахові компетентності магістри кафедри технології молока і молочних продуктів 05 травня 2020

Високий професійний рівень викладання демонструють викладачі навчально-наукового комплексу університету

28 березня у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося відкрите заняття з предмету «Периферійні пристрої» в групі 3-Е-27. Заняття проводив викладач спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж»  Олександр Лисенко. Лекція «Цифрові фотоапарати» дозволила студентам зрозуміти будову, принцип дії та характеристики сучасних ци...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий професійний рівень викладання демонструють викладачі навчально-наукового комплексу університету 28 березня 2018