Н У Х Т

Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry»

24 лютого 2022

Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry»

22 лютого 2022 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка проведений Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»). До організації та проведення заходу долучилися Лянкаранський Державний університет Міністерства освіти Азербайджанської Республіки та представники центру Національної кулінарії Азербайджану.

На Міжнародному круглому столі були представлені цікаві доповіді науковців Теланганського Державного університету садівництва ім. Шрі Конди Лаксмана (Індія); Університету Путра (Малазія); Чжецзянського університету (Китай); а також нашого університету та Державного торговельно-економічного університету.

Учасники заходу розглянули питання: аналіз сучасних тенденцій розвитку ресторанного господарства, харчування за Аюрведою в кваліфікаційних роботах магістра, особливості виробництва низьколактозної продукції на основі вторинної молочної сировини – молочної сироватки, інноваційне фруктове вино як функціональний продукт нового покоління для ресторанів, наноцелюлоза, отримана з біологічних відходів, для харчових продуктів.

До роботи наукового заходу долучилися здобувачі та викладачі кафедр факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка, Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого.

Організатори заходу вдячні всім учасникам за роботу, бажають міцного здоров’я та натхнення у подальших дослідженнях! 

Опублікований: 24-02-2022
Читайте також:
Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології м’ясних продуктів з використанням м’яса перепелів» аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Аль-Хашімі Хайдера Мохаммеда Тахера (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Членами вченої ради ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження 26 липня 2019

Внесок молодих учених у розбудову сучасного менеджменту підприємств

На базі кафедри економіки праці та менеджменту відбулася ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств». Основна мета проведення конференції – залучення студентів, аспірантів і молодих учених до наукової діяльності, обмін знаннями та досвідо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Внесок молодих учених у розбудову сучасного менеджменту підприємств 07 грудня 2022

На кафедрі харчової хімії готують команду для участі у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з хімії

24-26 квітня команда студентів нашого університету візьме участь у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з хімії, яка цього року відбудеться на базі НУБІП. Для того, щоб гідно представити наш навчальний заклад необхідна сумлінна підготовка. Саме тому протягом березня-квітня переможці І етапу олімпіади – студенти І-ІV курсів факультету біотехнології та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі харчової хімії готують команду для участі у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з хімії 17 квітня 2018

Наш центр колективного користування науковим обладнанням може отримати фінансування від держави на модернізацію

Міністерство освіти і науки України розпочинає добір заявок на фінансову допомогу з підтримки діяльності та модернізації центрів колективного користування науковим обладнанням. Його мета – забезпечити енергетичну стійкість, незалежність і розвиток матеріально-технічної бази дослідницької інфраструктури країни. МОН планує оснастити 20 провідних цен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш центр колективного користування науковим обладнанням може отримати фінансування від держави на модернізацію 13 серпня 2024