Н У Х Т

Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry»

24 лютого 2022

Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry»

22 лютого 2022 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка проведений Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»). До організації та проведення заходу долучилися Лянкаранський Державний університет Міністерства освіти Азербайджанської Республіки та представники центру Національної кулінарії Азербайджану.

На Міжнародному круглому столі були представлені цікаві доповіді науковців Теланганського Державного університету садівництва ім. Шрі Конди Лаксмана (Індія); Університету Путра (Малазія); Чжецзянського університету (Китай); а також нашого університету та Державного торговельно-економічного університету.

Учасники заходу розглянули питання: аналіз сучасних тенденцій розвитку ресторанного господарства, харчування за Аюрведою в кваліфікаційних роботах магістра, особливості виробництва низьколактозної продукції на основі вторинної молочної сировини – молочної сироватки, інноваційне фруктове вино як функціональний продукт нового покоління для ресторанів, наноцелюлоза, отримана з біологічних відходів, для харчових продуктів.

До роботи наукового заходу долучилися здобувачі та викладачі кафедр факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка, Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого.

Організатори заходу вдячні всім учасникам за роботу, бажають міцного здоров’я та натхнення у подальших дослідженнях! 

Опублікований: 24-02-2022
Читайте також:
Свято креативу у сфері паковання

12 червня на кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» освітньо-професійної програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» (спеціальність 186 «Видавництво та поліграфія») денної форми навчання. Четвертокурсники продемонстрували...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято креативу у сфері паковання 13 червня 2025

Leaders Day від UGEN демонструє студентські таланти та інновації

Здобувачка четвертого курсу спеціальності «Теплоенергетика» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого Софія Бойко взяла участь у Leaders Day від UGEN – престижному заході, який об'єднує студентську молодь і провідних роботодавців з усієї України. Цього року захід зібрав 50 студентських активістів, які об'єднали зуси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Leaders Day від UGEN демонструє студентські таланти та інновації 11 вересня 2023

Можливості та виклики онлайн-навчання і смарт-спеціалізації обговорювали наші викладачі

Онлайн твердо увійшов в українське академічне життя (тепер і заочна, і вечірня форми будуть трансформуватися у формат 21 століття). Наші викладачі не стоять осторонь новацій і активно вивчають досвід зарубіжних колег. Зокрема, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва взяла участь у вебінарі «Можливості та виклики онлайн-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості та виклики онлайн-навчання і смарт-спеціалізації обговорювали наші викладачі 02 вересня 2020

На кафедрі експертизи харчових продуктів – гості з Малої академії наук

На кафедру експертизи харчових продуктів разом із класним керівником Тетяною Романченко завітали школярі 8-го класу закладу освіти №3 м. Бровари, які навчаються в Малій академії наук України. Доцент кафедри Світлана Усатюк ознайомила гостей із освітніми програмами, за якими навчаються здобувачі вищої освіти в університеті, переліком дисциплін, з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі експертизи харчових продуктів – гості з Малої академії наук 07 лютого 2020