Н У Х Т

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024»

09 квітня 2024

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024»

Здобувачі випускової кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вразили інноваційністю журі Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», що відбувся на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

Їх наукова робота «Improvement of technologies of semi-finished products with increased antioxidant capacity from pumpkin waste», представлена у секції «Харчова наука і технології», присвячена удосконаленню технологій напівфабрикатів із відходів гарбуза з підвищеною антиоксидантною здатністю.

Дослідження за темою роботи виконувалися у межах співробітництва нашого університету з Інститутом садівництва НААН України (меморандум №56/23) та Інститутом овочівництва і баштанництва НААН (меморандум №43/22).

Автори роботи – здобувачі освітнього ступеня «магістр» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» Данило Гусєв (1 курс) і Марія Омельченко (2 курс) та здобувачка освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» Марія Литовченко (1 курс) працювали над проєктом на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції у межах студентського наукового гуртка «Якість і безпечність» під науковим керівництвом професора кафедри Олега Кузьміна та провідної наукової співробітниці відділу зведеного планування Науково-організаційного управління Апарату президії Національної академії аграрних наук України Олени Хареби.

І хоч нашим юним науковцям цього разу не вдалося вибороти призового місця (не вистачило всього два бали), їх робота привернула увагу й була високо оцінена міжнародним галузевим журі.

Вітаємо здобувачів і колег із успішною участю у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science»! Пишаємося й віримо, що у них все попереду!

Опублікований: 09-04-2024
Читайте також:
Онлайн-екскурсія до ампульного цеху ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця»

Здобувачі вищої освіти 2, 3 і 4 курсів бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» побачили усі тонкощі створення ампул, здійснивши онлайн-екскурсію на фармацевтичне підприємство «Дарниця» У віртуальному супроводі екскурсовода Марії Кайтан вони відправилися в онлайн-подорож по цеху, де народжуються ампули, вміст яких дарує шанс на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-екскурсія до ампульного цеху ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» 23 лютого 2021

Університет покращив свої позиції у академічному рейтингу закладів вищої освіти «Топ-200 Україна»

Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence презентував наступний, чотирнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2020». При складанні цьогорічного рейтингу експерти брали до уваги сучасні тенденції розвитку університетів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет покращив свої позиції у академічному рейтингу закладів вищої освіти «Топ-200 Україна» 07 липня 2020

НУХТ – у 30-ці лідерів за кількістю заяв від вступників, які вступають на основі повної загальної середньої освіти

Завершився прийом заяв від абітурієнтів, які вступають на навчання для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання. Такими вступниками було подано 922 тисячі заяв. Інформаційний ресурс Osvita.ua оприлюднив ТОП-100 найпопулярніших...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у 30-ці лідерів за кількістю заяв від вступників, які вступають на основі повної загальної середньої освіти 25 липня 2019