Н У Х Т

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024»

09 квітня 2024

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024»

Здобувачі випускової кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вразили інноваційністю журі Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», що відбувся на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

Їх наукова робота «Improvement of technologies of semi-finished products with increased antioxidant capacity from pumpkin waste», представлена у секції «Харчова наука і технології», присвячена удосконаленню технологій напівфабрикатів із відходів гарбуза з підвищеною антиоксидантною здатністю.

Дослідження за темою роботи виконувалися у межах співробітництва нашого університету з Інститутом садівництва НААН України (меморандум №56/23) та Інститутом овочівництва і баштанництва НААН (меморандум №43/22).

Автори роботи – здобувачі освітнього ступеня «магістр» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» Данило Гусєв (1 курс) і Марія Омельченко (2 курс) та здобувачка освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» Марія Литовченко (1 курс) працювали над проєктом на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції у межах студентського наукового гуртка «Якість і безпечність» під науковим керівництвом професора кафедри Олега Кузьміна та провідної наукової співробітниці відділу зведеного планування Науково-організаційного управління Апарату президії Національної академії аграрних наук України Олени Хареби.

І хоч нашим юним науковцям цього разу не вдалося вибороти призового місця (не вистачило всього два бали), їх робота привернула увагу й була високо оцінена міжнародним галузевим журі.

Вітаємо здобувачів і колег із успішною участю у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science»! Пишаємося й віримо, що у них все попереду!

Опублікований: 09-04-2024
Читайте також:
Триває вступна кампанія у фахових коледжах НУХТ

У приймальних комісіях фахових коледжів нашого університету (нагадаємо, їх у складі навчально-наукового комплексу НУХТ 11 у різних регіонах України) кипить робота. Сьогодні, 13 липня, о 18:00 завершується подання заяв і документів від вступників на основі базової середньої освіти (після 9-ти класів). А 10 липня почалося прийняття заяв і документі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває вступна кампанія у фахових коледжах НУХТ 13 липня 2023

Поповнюють свої знання й навички викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу постійно користуються найвишуканішими шляхами підвищення власної педагогічної кваліфікації. 21 листопада професорка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Антоненко, доцентка цієї є кафедри Тетяна Мірзодаєва та асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Світлана Ковал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнюють свої знання й навички викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 листопада 2021

Мотивуючі знайомства здобувачів освіти з підприємствами

2 грудня студенти 3 курсу разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства Романом Мукоїдом відвідали крафтову міні-пивоварню «Syndicate», де їх гостинно зустрів магістрант кафедри Роман Нищун. Він розповів молодшим колегам про види крафтового пива, які виготовляються на пивоварні (а це – понад 40 видів!). Здобувачі освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуючі знайомства здобувачів освіти з підприємствами 04 грудня 2020

Останнє онлайн-засідання Екзаменаційної комісії на кафедрі технології оздоровчих продуктів

18 червня на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося останнє онлайн-засідання Екзаменаційної комісії щодо захистів кваліфікаційних робіт бакалаврів. Протягом чотирьох засідань на розгляд комісії були представлені 24 проєкти виробництва оздоровчих продуктів із різних галузей харчової промисловості, зокрема молочної, безалкогольної, хлібоп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останнє онлайн-засідання Екзаменаційної комісії на кафедрі технології оздоровчих продуктів 19 червня 2020