Н У Х Т

Захисту зерна і зернопродуктів від шкідливих організмів згідно з ISO 22000 вчать виробничників наші викладачі

08 липня 2021

Захисту зерна і зернопродуктів від шкідливих організмів згідно з ISO 22000 вчать виробничників наші викладачі

Фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ провели дистанційне навчання за темою «Інтегровані процедури захисту об’єктів від шкідників (integrated pest management «IPM») згідно з ISO 22000» в рамках Меморандуму про співпрацю з Фітосанітарною асоціацією України при проведенні кваліфікаційного тренінгу «Захист зерна і зернопродуктів від шкідливих організмів».

Старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції, заступник директора компанії «Агріка Україна» Петро Гавлінський прочитав лекції «Знезараження с/г продукції, продуктів її перероблення та об’єктів їх зберігання від шкідників запасів, як галузевий напрям: стан, перспективи», «Моніторинг шкідників запасів, ступені зараження с/г продукції, обстеження, облік шкідників запасів», «Шкідники запасів, обмежувальні параметри їх розвитку. Коефіцієнти шкодочинності. Сумарна щільність зараження», «Економічна доцільність знезараження. Розрахунок економічної доцільності проведення знезараження», «Техніка безпеки до, під час та після знезараження».

Старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції, директор НТЦ дезінфектології та профілактичної медицини, аудитор (експерт) зі сертифікації послуг щодо боротьби зі шкідниками Ярослав Кічула Петрович прочитав лекцію «Інтегровані методи боротьби зі шкідниками. Особливості профілактичних, знищувальних і ліквідаційних заходів щодо стаціонарних і рухомих об’єктів».

Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій і Фітосанітарна асоціація України домовились у подальшому розширювати тематику проведення дистанційного тренінгу.

Опублікований: 08-07-2021
Читайте також:
Визначені результати ЄВІ в магістратуру з іноземних мов

Українським центром оцінювання якості освіти оголошені результати тестів єдиного вступного іспиту з іноземних мов, що відбувся 2 липня. Результати тестів визначені для понад 55 тисяч учасників та розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у кабінетах учасників ЄФВВ/ЄВІ. Пороговий бал «склав/не склав» для тестів єдиного вступн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені результати ЄВІ в магістратуру з іноземних мов 16 липня 2019

На кафедрі експертизи харчових продуктів – гості з Малої академії наук

На кафедру експертизи харчових продуктів разом із класним керівником Тетяною Романченко завітали школярі 8-го класу закладу освіти №3 м. Бровари, які навчаються в Малій академії наук України. Доцент кафедри Світлана Усатюк ознайомила гостей із освітніми програмами, за якими навчаються здобувачі вищої освіти в університеті, переліком дисциплін, з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі експертизи харчових продуктів – гості з Малої академії наук 07 лютого 2020

МОН надало роз’яснення щодо особливостей застосування норм трудового законодавства у період воєнного стану

Міністерство освіти і науки України надіслало до університету лист-роз’яснення щодо особливостей застосування норм трудового законодавства, дистанційної форми роботи під час дії правового режиму воєнного стану. МОН нагадує про заборону керівникам органів управління освітою та/або керівникам закладів освіти примушувати працівників (педагогічних, на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН надало роз’яснення щодо особливостей застосування норм трудового законодавства у період воєнного стану 18 березня 2022

За крок до захисту дисертаційної роботи ще один аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів

У рамках розширеного засідання кафедри технології молока і молочних продуктів відбувся попередній захист асистентом Тетяною Пшеничною дисертаційної роботи «Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні», виконаної під керівництвом доцента Олени Грек. Дисертаційна робота присвячена комплексному переробленню м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За крок до захисту дисертаційної роботи ще один аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів 21 грудня 2018