Н У Х Т

З популярними тенденціями у розробленні продуктів знайомилися здобувачі освітньо-професійної програми «Технології харчування»

16 листопада 2022

З популярними тенденціями у розробленні продуктів знайомилися здобувачі освітньо-професійної програми «Технології харчування»

15 листопада 2022 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» груп ХЧ-3-1, ХЧ-3-2, ХЧ-3-3 освітньо-професійної програми «Технології харчування», що навчаються на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, відвідали міжнародний вебінар  «Вивчення тенденції терпкого: чому кислий стає популярнішим у розробленні продуктів» (Exploring the Trend of Tart: Why Sour Hits the Sweet Spot for Product Development). Вебінар відбувся в рамках дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», лектором якої є доцентка кафедри Наталія Стукальська.

Спікерками заходу виступили дієтологиня і головна стратегиня у сфері харчових продуктів і харчування компанії Weber Shandwick Джанет Хелм і менеджерка клієнтських рішень у Datassential Марі Молде.

Науковиці розказали, що терпка їжа набирає обертів, оскільки споживачі все частіше шукають менш солодку їжу та напої. Терпкі вишні стають затребуваним інгредієнтом, про що свідчить збільшення на ринку кількості нових інноваційних продуктів із терпкою вишнею на 113% та значне розширення їх спектру. Також спікерки представили один із найбільш затребуваних інгредієнтів для виробництва терпких солодких страв – вирощену в США терпку вишню Монморансі, поділившись науково підтвердженими перевагами, споживчими тенденціями та надихаючими концепціями щодо її застосування.

Присутні на заході здобувачі з цікавістю слухали представлену інформацію та пообіцяли обов’язково застосувати її в своїх наукових розробках.

Опублікований: 16-11-2022
Читайте також:
Презентація університету у м. Вишневе

Завершується 2018 рік – настає пора підсумків і побудови нових планів: творчих, організаційних та особистих. Завершили свою роботу і Ярмарки професій, які традиційно проводять міські та районні центри зайнятості Київської області восени. Цього разу 30 листопада 2018 року наш університет гостинно запросив Києво-Святошинський міськрайонний центр зай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація університету у м. Вишневе 03 грудня 2018

Семінар від фахівчині-практика для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Хлібопекарські дріжджі, аспекти застосування», який провела керівниця пекарського центру «Лесаффр Україна», кандидатка технічних наук Світлана Шинкаренко. Французька компанія «Лесаффр» є одним із найбільших світових виробників дріжджів, стартових культур для з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар від фахівчині-практика для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 червня 2023

Здобувачі-міжнародники знайомляться з історією грошей та розвитком банківської і страхової справи

Студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини», освітньо-професійної програми «Міжнародна економіка» нашого університету разом із викладачами кафедри міжнародної економіки були запрошені до унікальної навчально-наукової лабораторії «Музей грошей, банківської справи та страхування» у Національному університеті біоресурсів та природокористу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-міжнародники знайомляться з історією грошей та розвитком банківської і страхової справи 25 жовтня 2023

Круті освітні програми НУХТ для магістрів!

Гей, майбутні магістри! У вас є унікальний шанс здобути омріяний освітній ступінь за стратегічними інженерними спеціальностями! Маємо круті освітні програми: - Управління інформацією та аналітика даних (спеціальність F3 Комп’ютерні науки) - Прикладна механіка (спеціальність G9 Прикладна механіка) - Інжиніринг харчових виробництв (спеціальність...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Круті освітні програми НУХТ для магістрів! 12 серпня 2025