Н У Х Т

Презентація університету у м. Вишневе

03 грудня 2018

Презентація університету у м. Вишневе

Завершується 2018 рік – настає пора підсумків і побудови нових планів: творчих, організаційних та особистих. Завершили свою роботу і Ярмарки професій, які традиційно проводять міські та районні центри зайнятості Київської області восени.

Цього разу 30 листопада 2018 року наш університет гостинно запросив Києво-Святошинський міськрайонний центр зайнятості Київської області.

Свято вдалося –  і вчителі, і учні та їх батьки із задоволенням ознайомилися з інформацією, яка їм була надана під час проведення заходу. Фахівці кафедр всіх навчально-наукових інститутів і факультетів, а також підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету розповіли школярам 7 загальноосвітніх навчальних закладів м. Вишневе та поблизу розташованих районів про навчання та дозвілля наших студентів, спеціальності та освітні програми, роботу підготовчих курсів для учнівської молоді.

Під час проведення Ярмарку учні ЗОШ № 4 виступили з концертом-привітанням для всіх учасників цього дійства.

Опублікований: 03-12-2018
Читайте також:
Підвищують рівень своїх компетенцій з організації дистанційної форми навчання викладачі кафедри фізики

У період карантину активно вивчає та впроваджує передовий досвід організації дистанційної форми навчання доцент кафедри фізики Володимир Вишняк. Фахівцю надзвичайно цікаво, яким чином реалізуються дані проекти в середній школі та у закладах вищої освіти. Викладач глибоко переконаний, що за новітніми технологіями майбутнє. Успішне проходження диста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищують рівень своїх компетенцій з організації дистанційної форми навчання викладачі кафедри фізики 30 березня 2020

Викладацькі скіли доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

На кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите заняття доцентки Аліни Наконечної з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація у ресторанному господарстві» для здобувачів-бакалаврів другого курсу, збірної групи ХЧ-2. Тема лекції – «Теоретичні і правові основи стандартизації». На початку викладачка роз’яснила ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацькі скіли доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 березня 2024

Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства звернулися представники ТМ «Коктебель» з метою проведення порівняльного дегустаційного аналізу власної продукції напівсолодких вин із винами подібного типу інших виробників студентами та спеціалістами кафедри. До дегустації були залучені випускники сертифікатної програми «Науково-практичні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам 18 травня 2018

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції розширює співпрацю із закладами ресторанного господарства

На запрошення членів міжнародної благодійної асоціації «Supreme Master Ching Hai» (SMCHIA), адептів веганського харчування Хуо Чжу та Ірини Балицької викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, завідувачка кафедри Олександра Нєміріч, професорка Наталія Фролова, доценти Наталія Ющенко, Людмила Мамченко, Ірина Силка, Ірина Корец...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції розширює співпрацю із закладами ресторанного господарства 15 листопада 2024