Н У Х Т

Презентація університету у м. Вишневе

03 грудня 2018

Презентація університету у м. Вишневе

Завершується 2018 рік – настає пора підсумків і побудови нових планів: творчих, організаційних та особистих. Завершили свою роботу і Ярмарки професій, які традиційно проводять міські та районні центри зайнятості Київської області восени.

Цього разу 30 листопада 2018 року наш університет гостинно запросив Києво-Святошинський міськрайонний центр зайнятості Київської області.

Свято вдалося –  і вчителі, і учні та їх батьки із задоволенням ознайомилися з інформацією, яка їм була надана під час проведення заходу. Фахівці кафедр всіх навчально-наукових інститутів і факультетів, а також підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету розповіли школярам 7 загальноосвітніх навчальних закладів м. Вишневе та поблизу розташованих районів про навчання та дозвілля наших студентів, спеціальності та освітні програми, роботу підготовчих курсів для учнівської молоді.

Під час проведення Ярмарку учні ЗОШ № 4 виступили з концертом-привітанням для всіх учасників цього дійства.

Опублікований: 03-12-2018
Читайте також:
Гостьова лекція від провідного аудитора систем харчової безпечності

У Навчально-науковому інституті харчових технологій відповідно до графіка проведення гостьових лекцій від вітчизняних фахівців відбулася лекція на тему «Санітарно-гігієнічні вимоги до молокопереробних підприємств в рамках систем менеджменту якості та безпечності». Лектором виступив випускник спеціальності «Харчові технології» 2021 року, а нині – пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від провідного аудитора систем харчової безпечності 29 травня 2025

Новинки навчальної літератури

Видання нової навчальної літератури – один із головних пріоритетів наших викладачів і науковців. Вони творчо й активно працюють у цьому напрямку і постійно поповнюють книжкові полички наших здобувачів освіти актуальними виданнями. Доцентки кафедри економіки праці та менеджменту Тетяна Рибачук-Ярова, Світлана Дунда та Ірина Тюха випустили навчальни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новинки навчальної літератури 13 січня 2023

FOOD for LIFE: обмін міжнародним досвідом у сфері цукрових інновацій

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко взяли участь у міжнародному онлайн-семінарі в рамках конференції «FOOD for LIFE», організованому Інститутом продовольчих ресурсів НААН України і присвяченому інноваційним технологіям у цукровій галузі. Воркшоп під назвою «Еволюція...

ЧИТАТИ ДАЛІ

FOOD for LIFE: обмін міжнародним досвідом у сфері цукрових інновацій 17 квітня 2025

Родзинки професії від викладачів Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ Олександра Довбуш, Мирослава Сагайдак і Леся Ющак зі студентами груп БВ-2 і БВ-3 відвідали пізнавальний захід «Львівярня для студентів». Під час екскурсії музейним комплексом пивоваріння студенти ознайомилися з істор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинки професії від викладачів Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ 06 квітня 2018