Н У Х Т

Здобувачі-міжнародники знайомляться з історією грошей та розвитком банківської і страхової справи

25 жовтня 2023

Здобувачі-міжнародники знайомляться з історією грошей та розвитком банківської і страхової справи

Студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини», освітньо-професійної програми «Міжнародна економіка» нашого університету разом із викладачами кафедри міжнародної економіки були запрошені до унікальної навчально-наукової лабораторії «Музей грошей, банківської справи та страхування» у Національному університеті біоресурсів та природокористування. До них долучилися представники кафедри обліку і аудиту.

Під час гостьової лекції, яку надзвичайно цікаво прочитала ініціаторка створення Музею, докторка економічних наук, професорка Любов Худолій, вони дізналися про історію грошей, розвиток банківської і страхової справи у світі та в нашій країні за 2000 років.

А на завершення на наших здобувачів і викладачів очікував подарунок – екскурсія ботанічним садом, який є гордістю університету. Вони дуже вдячні шановній професорці Любові Худолій за гостинність і цікаву гостьову лекцію.   

Опублікований: 25-10-2023
Читайте також:
Тепло Великоднього свята від спільноти кафедри готельно-ресторанної справи нашим Захисникам

Щороку кафедра готельно-ресторанної справи з особливим натхненням готується до святкування світлого свята Великодня. Підготовка розпочинається задовго до самого свята і включає в себе ціле дійство: пошук оригінальних і смачних рецептів великодньої випічки, ретельний підбір інгредієнтів і, звичайно, захопливий та копіткий процес виготовлення святков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тепло Великоднього свята від спільноти кафедри готельно-ресторанної справи нашим Захисникам 23 квітня 2025

Таємниці літери «Е» очима біотехнологів

Харчові добавки – речовини, що додаються в продукти харчування для поліпшення їх зовнішніх якостей, смаку, для збільшення терміну зберігання. В останні роки кількість харчових добавок постійно збільшується, все частіше зустрічаються незнайомі назви. У продукти додають підсолоджувачі, ароматизатори, загусники, консерванти і барвники. Суперечки щодо ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці літери «Е» очима біотехнологів 30 квітня 2021

Як відкрити кав’ярню дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Заняття для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося в умовах сучасного закладу ресторанного господарства – кав’ярні «Кава світу». Гостинно зустрічав наших студентів особисто власник, який поділився безцінними порадами щодо відкриття спеціалізованого закладу ресторанного господарства, розпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити кав’ярню дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 13 листопада 2019

Бінарна лекція на кафедрі обліку і аудиту

26 листопада 2020 р. на кафедрі обліку і аудиту відбулася бінарна лекція «Науковий погляд: бухгалтерський облік в системі економічних відносин», яку для здобувачів першого курсу бакалаврського рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» прочитали доцентка кафедри Ірина Колос і запрошена лекторка, наша випускниця, а нині бухгалтер у компанії ТОВ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бінарна лекція на кафедрі обліку і аудиту 27 листопада 2020