Н У Х Т

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування урочисто підвели підсумки наукової роботи студентів

18 травня 2018

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування урочисто підвели підсумки наукової роботи студентів

17 травня 2018 року відбулося урочисте засідання кафедри іноземних мов професійного спрямування, на якому привітали студентів-переможців 84-ї Міжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів та студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у 21 столітті», які зайняли 1-3 місця. Їм були вручені грамоти і подарунки.

По секції англійської мови
1. Анастасія Щербань (ГРТБ 4-9а, науковий керівник – старший викладач Олена Кохан)
2. Анастасія Москаленко  (ГРТБ 1-8, науковий керівник – викладач Олеся Старкова)
3. Маргарита Лабжинська (аспірант кафедри зберігання та переробки зерна, науковий керівник – доцент Яна Окопна)
По секції французької мови
1. Інна Єфіменко (ННІХТ, ТІ-1-1, науковий керівник – доцент Світлана Мусійчук)
2. Соломія Миколів (БТЕК, ПБ1-1М, науковий керівник – старший викладач Олена Якименко)
3. Єлизавета Цимбалюк (ГРТБ 3-11а, науковий керівник – старший викладач Олена Якименко)
По секції німецької мови
1. Михайло Губа (ГРТБ, ТУ4-9а, науковий керівник – викладач Тетяна Бондарчук)

Викладачі кафедри щиро вітають увесь колектив університету зі святами Вознесіння Господнього та Вишиванки, адже вони співпали саме сьогодні, і це відчуття єднання з нашими предками – особливе! Єднаймося, шануймо нашу мову, культуру, традиції. Студентам же бажаємо брати й в подальшому активну участь у всіх заходах кафедри та університету.

Опублікований: 18-05-2018
Читайте також:
Понад 60 тис вступників отримали рекомендації на бюджет

Із 16-ї години в електронних кабінетах з'являються рекомендації на бюджет – загалом їх отримали 60 354 вступники на бакалавра (магістра медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування). Розподіл місць відбувся сьогодні, 26 липня 2019 року, за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. У тих вступників, що отрим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Понад 60 тис вступників отримали рекомендації на бюджет 26 липня 2019

Вступники до бакалаврату на відкриті конкурсні пропозиції зараховані до університету

Вступники на освітній ступінь «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти та на основі ступенів «молодший спеціаліст», «молодший бакалавр», «фаховий молодший бакалавр», які отримали рекомендації до зарахування на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб на відкриті конкурсні пропозиції і підтвердили вибір місця навчання, зараховані д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до бакалаврату на відкриті конкурсні пропозиції зараховані до університету 16 серпня 2024

Лайфхаки здобувачам від всесвітньовідомого крафтового пивовара родом з НУХТ

Безцінним досвідом створення якісного харчового продукту та надання висококласних послуг у сфері гостинності поділився зі здобувачами освіти й викладачами Віктор Ващук – завзятий бровар, креативний beermaster, власник бару та пивоварень, керівник проєктів Beermaster Brewery у Сільпо. Під час гостьової лекції, організованої кафедрою іноземних мов п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки здобувачам від всесвітньовідомого крафтового пивовара родом з НУХТ 13 листопада 2024

Третьокурсники-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно складають іспити

28 і 29 травня завідувачкою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професоркою Олександрою Нєміріч проведений екзамен із дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів груп ХЧ-3-13ск і ХЧ-3-14ск. Екзамен відбувся із забезпеченням ідентифікації особи здобувача за допомогою відеоконферен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно складають іспити 01 червня 2020