Н У Х Т

Юні науковиці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – учасниці «Black Sea Science-2024»

25 березня 2024

Юні науковиці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – учасниці «Black Sea Science-2024»

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

Традиційно до участі у конкурсі за напрямком «Туризм та готельно-ресторанна справа» долучилися здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм».

На перший етап конкурсу було подано 362 роботи з українських і закордонних закладів Оману, Литви, Сербії, Польщі, Румунії, Грузії, Казахстану, Болгарії, Молдови, Узбекистану. Їх оцінювало міжнародне журі, до складу якого увійшли 144 спеціалісти-науковці, з них 92 із 23 зарубіжних країн – Анголи, Беніну, США, Німеччини, Швейцарії, Італії, Великобританії, Греції, Китаю, Туреччини, Оману, Литви, Латвії, Словаччини, Естонії, Хорватії, Казахстану, Польщі, Грузії, Румунії, Азербайджану, Болгарії, Молдови.

Наші здобувачки спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Катерина Коржос і Катерина Пересада підготували наукову роботу «Development of fish dishes for restaurants using non-traditional vegetable raw materials» під керівництвом доцентки Ольги Дульки.

Здобувачка освіти спеціальності 242 «Туризм» Дарія Вогулкіна на перший етап конкурсу представила роботу «Formation of the tourist product of domestic tour operators for tourists from the republic of Poland», виконану під керівництвом доцентки Олени Харченко.

Наші юні науковиці отримали високі рейтингові оцінки від журі. Вдячні нашим студенткам за їхню мотивацію до наукової діяльності, а керівницям – за допомогу у підготовці до конкурсу.

Бажаємо нашим здобувачам освіти реалізації їхніх наукових ідей та підкорення нових академічних висот!

Опублікований: 25-03-2024
Читайте також:
Молоді науковці університету отримали премії київського міського голови

9 серпня, напередодні Дня молоді в Україні, відбулося вручення премій Київського міського голови за особливі досягнення у розбудові столиці України – міста-героя Києва. У 2024 році лауреатами премії у номінації «За наукові досягнення» стали зразу троє молодих науковців нашого університету – асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Анастасія ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці університету отримали премії київського міського голови 12 серпня 2024

Широкий спектр продуктів оздоровчої дії запропонували здобувачі-четвертокурсники у своїх кваліфікаційних роботах

На кафедрі технології оздоровчих продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ завершилися захисти кваліфікаційних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолила завідувачка кафедри, професорка, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широкий спектр продуктів оздоровчої дії запропонували здобувачі-четвертокурсники у своїх кваліфікаційних роботах 24 червня 2021

Практика через досвід

У рамках вивчення дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» здобувачі другого курсу освітньої програми «Туризм і рекреація» (група ТУ-2-10) мали унікальну можливість проявити себе як організатори та екскурсоводи. Студенти розробили власні тематики та маршрути екскурсій, підготували інформаційне наповнення, портфель екскурсовода, а також про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика через досвід 20 травня 2025

Навички першої домедичної допомоги опанували наші викладачі в рамках інтенсиву для працівників HoReCa та закладів освіти

12-13 лютого 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і Володимир Польовик на запрошення ГО «Ресторанна гільдія» взяли участь у дводенному інтенсиві «Перша домедична допомога», розрахованому на працівників HoReCa та закладів освіти. Захід був організований за сприяння PROFI CLUB. Курс проводили профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички першої домедичної допомоги опанували наші викладачі в рамках інтенсиву для працівників HoReCa та закладів освіти 15 лютого 2022