Н У Х Т

Як перетворити хобі на міжнародний бізнес дізнались управлінці персоналом

08 лютого 2017

Як перетворити хобі на міжнародний бізнес дізнались управлінці персоналом

Управлінці персоналом початкових курсів Навчально-наукового інституту економіки і управління побували на зустрічі з Оленою Мисник – дизайнером, засновницею хендмейд брендів «Медова Шафа», «myBOOKmark» та однією з героїнь проекту про молодих підприємців «Створюй в Україні». Модератором зустрічі виступила молодіжна громадська організація East-West Business.

Олена розповіла власну історію успіху: від моменту виникнення ідеї (виробництво оригінальних книжкових закладок у вигляді ніг відомих літературних персонажів і не тільки), запуску стартапу до його просування у понад 90 країнах світу та отримання мільйонних прибутків; пояснила схему реалізації продукції на міжнародних платформах Ebay, Amazon, Etsy, її розкрутки у соціальних мережах та у співпраці із профільними блогерами, доставки товару за кордон. Також спікер поділилась із присутніми управлінськими лайфхаками: як делегує функціональні повноваження, через які канали набирає персонал до команди та «тестує новачків» на професійну придатність, будує робочі стосунки з працівниками та розвиває їх творчий потенціал.

Більшу частину івенту Олена провела у форматі запитання-відповідь. У такий спосіб наші студенти отримали змогу дізнатись про розвиток новаційного бізнес-проекту в Україні на реальному прикладі від досвідченого стартапера.

Опублікований: 08-02-2017
Читайте також:
Нове поповнення книжкової полички студентів спеціальності «Енергетичне машинобудування»

Вийшов друком рекомендований вченою радою Національного університету харчових технологій підручник «Плодоовочесховища. Проектування, оптимізація, розрахунки» для студентів спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», одним із авторів якого є доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Андрій Форсюк.  У підручнику надана методологія п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення книжкової полички студентів спеціальності «Енергетичне машинобудування» 22 жовтня 2018

Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Манєфи Полумбрик (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Дисертаційна робота Манєфи Полумбрик присвячена удосконаленню технології варених ковбас із використанням композицій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук 10 липня 2019

Біотехнологічні студії продовжують роботу: день другий

16 травня 2023 року «Біотехнологічні студії» кафедри біотехнології і мікробіології для майбутніх вступників на спеціальність «Біотехнологія та біоінженерія» продовжили свою роботу. Учні та ліцеїсти 10-11-их класів, що взяли участь у цьому заході, відвідали лабораторії кафедри під керівництвом деканки факультету біотехнології та екологічного контро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії продовжують роботу: день другий 18 травня 2023

Коли спілкування і навчає, і збагачує

Дистанційне навчання ніколи не було на заваді вивченню англійської мови в нашому університеті, а навпаки, мотивувало викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації випробовувати різні засоби комунікації, зокрема й ті, що віднедавна широко використовуються в освіті. Відеоконференції в онлай-режимі продемонстрували студентам гру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коли спілкування і навчає, і збагачує 01 жовтня 2021