Н У Х Т

Внесок молодих учених у розбудову сучасного менеджменту підприємств

07 грудня 2022

Внесок молодих учених у розбудову сучасного менеджменту підприємств

На базі кафедри економіки праці та менеджменту відбулася ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств». Основна мета проведення конференції – залучення студентів, аспірантів і молодих учених до наукової діяльності, обмін знаннями та досвідом, визначення тенденцій і перспектив розвитку сучасного менеджменту в науці.

Конференцію відкрила вступним словом завідувачка кафедри економіки праці та менеджменту нашого університету, докторка економічних наук, професорка Тамара Березянко.

На пленарному засіданні з доповіддю «Внутрішньогосподарські інтелектуально-інноваційні еліти як стратегічний конкурентний ресурс суб’єктів господарювання» виступили доктор економічних наук, професор кафедри економіки праці та менеджменту НУХТ Ігор Галиця та доктор економічних наук, професор КНЕУ ім. Гетьмана Олексій Олексюк.

На секції «Актуальні напрямки подолання зовнішніх та внутрішніх кризових явищ в менеджменті підприємств харчової промисловості» заслухали 15 доповідей здобувачів. Серед представлених робіт найкращими були визначені доповіді:

I місце – «Інвестиційна привабливість України» здобувачки освітньо-професійної програми «Менеджмент» Вікторії Загородньої (наукова керівниця – к. е. н, доцентка Світлана Стахурська).

II місце – «Інвестиційна відбудова України» здобувачки освітньо-професійної програми «Менеджмент» Анастасії Леоненко (наукова керівниця – к. е. н, доцентка Світлана Стахурська).

IIІ місце – «Інвестиційна відбудова транспортної інфраструктури України» здобувача освітньо-професійної програми «Менеджмент» Андрія Крамських (наукова керівниця – к. е. н, доцентка Світлана Стахурська).

На секції «Проблеми та перспективи підвищення ефективності менеджменту персоналу підприємств харчової промисловості» цікавими і креативними доповідями здобувачів були: «Використання трудового права при рекрутингу персоналу» Анни Гайдамаки, «Роль трудового права при побудові стратегії управління людськими ресурсами» Вікторії Калуцької, «Розвиток кар’єри працівників на підприємствах харчової промисловості» Дар’ї Панасюк, «Допомога країні та українцям під час війни від компаній харчової промисловості» Максима Пилипенка, «Особливості роботи HR-менеджерів у ресторанному бізнесі» Інни Друкаренко.

Оргкомітет висловив подяку всім здобувачам і викладачам, які долучилися до роботи конференції.

Опублікований: 07-12-2022
Читайте також:
100-річчю бою під Крутами присвячується…

29 січня відповідно до Указу Президента України від 15 січня 2007 року №15/07 українська спільнота відзначає День пам'яті Героїв Крут. На рубежі 1917-1918 рр. розгорнулася інтервенція російсько-більшовицьких військ в Україну. Керівництво УНР мусило вислати проти неї переважну частину своїх військ. Тоді ж був створений загін із числа добровольців (...

ЧИТАТИ ДАЛІ

100-річчю бою під Крутами присвячується… 29 січня 2018

Усі нюанси роботи зі системою ідентифікації автора ORCID знають тепер наші науковці

Фахівці Науково-технічної бібліотеки за підтримки проректора з наукової роботи Олександра Шевченка провели вебінар «Робота зі системою ідентифікації автора ORCID». З вітальним словом до учасників заходу звернувся Олександр Шевченко, зазначивши, що в університеті, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 29 травня 2020 р. № 721 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі нюанси роботи зі системою ідентифікації автора ORCID знають тепер наші науковці 18 червня 2020

Викладач кафедри готельно-ресторанної справи організувала майстер-клас для учнів київської гімназії

Викладач кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Тетяна Сильчук організувала майстер-клас зі складання серветок для учнів у рамках святкування Дня гімназії № 59 ім. О. М. Бойченка м. Києва. Допомагали викладачу студентка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Олександра Марусяк (група ГС-2-8) з першокурсницями Анною Кім, Яною Бородавко, Юлі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач кафедри готельно-ресторанної справи організувала майстер-клас для учнів київської гімназії 07 травня 2018

Про цікаві аспекти гігієнічного проєктування харчового обладнання конвеєрного типу прослухали лекцію бакалаври-експерти

20 листопада 2023 р. відбулася гостьова лекція з дисципліни «Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг». Тема лекції – «Аспекти гігієнічного проєктування харчового обладнання конвеєрного типу», лектор – Олександр Горчаков, менеджер відділу збуту ТОВ «БЕЛТІМПОРТ», компанії яка є дистриб'ютором приводних систем і надає комплекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про цікаві аспекти гігієнічного проєктування харчового обладнання конвеєрного типу прослухали лекцію бакалаври-експерти 20 листопада 2023