Н У Х Т

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія»

15 квітня 2024

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія»

11-12 квітня 2024 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» 2023-2024 н.р.

У конференції взяли участь 30 здобувачів із 16 закладів вищої освіти України: Національного університету харчових технологій, Державного торговельно-економічного університету, Державного біотехнологічного університету, Сумського національного аграрного університету, Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, Херсонського державного аграрно-економічного університету, Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка», Вінницького національного аграрного університету, Миколаївського національного аграрного університету, Вінницького торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету, Черкаського державного технологічного університету, Уманського національного університету садівництва, Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця, Української інженерно-педагогічної академії.

Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комісії увійшли провідні науковці з різних закладів вищої освіти. Презентацію і розгляд наукових робіт було організовано на секціях – «Технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна», «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів», «Технології бродильних виробництв і консервування», «Технології харчування та оздоровчих продуктів».

На підставі рецензій та оцінювання наукових доповідей учасників науково-практичної конференції, галузева конкурсна комісія під головуванням ректора університету Олександра Шевченка визначила переможців Конкурсу та нагородила:

Дипломами І ступеня:

- Ангеліну Півторацьку і Антона Космика (обоє – Національний університет харчових технологій)

Дипломами ІІ ступеня:

- Тетяну Онищенко (Державний біотехнологічний університет)
- Анастасію Гусар (Херсонський державний аграрно-економічний університет)
- Олександра Богдана і Крістіну Шинкарюк (обоє – Національний університет харчових технологій)
- Ярослава Дзюбу (Сумський національний аграрний університет)
- Валерію Кущенко (Державний торгівельно-економічний університет)

Дипломами ІІІ ступеня:

- Катерину Ільїну та Марію Свириденко (обоє – Державний біотехнологічний університет)
- Кароліну Бережняк (Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка)
- Дмитра Корнійчука (Львівський національний університет імені Івана Франка)
- Ростислава Смаровоза (Уманський національний університет садівництва)
- Миколу Кухтина (Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя)
- Олександра Блохіна (Українська інженерно-педагогічна академія)

Грамотами в номінації «Практична цінність»:

- Діану Погребняк (Миколаївський національний аграрний університет)
- Владислава Присяжнюка (Вінницький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету)
- Вікторію Ратушну (Вінницький національний аграрний університет)
- Ірину Миляновську і Володимира Слободянюка (обоє – Національний університет «Львівська політехніка»)
- Катерину Зінченко (Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця)

Грамотами в номінації «Оригінальність ідеї»:

- Софію Турович (Миколаївський національний аграрний університет)
- Вероніку Коберник (Уманський національний університет садівництва)

Грамотами в номінації «Креативність»:

- Марину Меркотан (Черкаський державний технологічний університет)
- Софію Михайлюк (Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя)

Щиро вітаємо молодих науковців і бажаємо їм подальших наукових звершень!

Опублікований: 15-04-2024
Читайте також:
Затверджений регламент, за яким працюватиме Національний репозитарій академічних текстів

Національний репозитарій академічних текстів матиме адресу nrat.gov.ua та даватиме користувачам відкритий доступ до електронних версій наукових робіт і пов’язаних із ними даних. Це, зокрема, передбачено Регламентом роботи репозитарію, що був опублікований та офіційно став чинним 31 серпня 2018 року.  «Запуск Національного репозитарію – це складний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Затверджений регламент, за яким працюватиме Національний репозитарій академічних текстів 03 вересня 2018

Внесок магістрантів у інноваційні технології

2 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» здобувачами групи ТР-1-1М освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Комісія у с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Внесок магістрантів у інноваційні технології 06 червня 2023

Фахівці відділу міжнародних зв’язків ознайомили здобувачів-екологів з можливостями академічної кредитної мобільності

13 листопада 2023 року в відбулася онлайн-зустріч фахівців відділу міжнародних зв’язків зі здобувачами-екологами 1-3 курсів факультету біотехнології та екологічного контролю, присвячена академічній кредитній мобільності. Зустріч була ініційована доценткою кафедри екології та екоменеджменту Аліною Сірик. У ній взяли участь проректор з наукової робо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці відділу міжнародних зв’язків ознайомили здобувачів-екологів з можливостями академічної кредитної мобільності 15 листопада 2023

Сучасні напрями розвитку туристичної сфери України розглянули на засіданні підсекції «Організація готельного та туристичного обслуговування»

15 квітня 2021 року у рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» працювала підсекція «Організація готельного та туристичного обслуговування». До заходу долучилися близько 60 учасників, були заслухані 10 доповідей. Роботу секції ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні напрями розвитку туристичної сфери України розглянули на засіданні підсекції «Організація готельного та туристичного обслуговування» 17 квітня 2021