Н У Х Т

Вітаємо біотехнологів-переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2025 року!

28 квітня 2025

Вітаємо біотехнологів-переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2025 року!

Всеукраїнський конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології» 2025 року завершено і на кафедрі біотехнології і мікробіології підвели його підсумки.

Цьогоріч у конкурсі взяли участь 40 студентів із 14 закладів вищої освіти. На підсумковій науково-практичній конференції виступили 25 здобувачів освіти. Захист наукових робіт проходив у межах трьох секцій – «Харчова та сільськогосподарська біотехнологія», «Промислова та екологічна біотехнологія» і «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія».

Учасники презентували результати досліджень, присвячених широкому колу тем – від розроблення функціональних продуктів харчування, біозасобів для сільського господарства, оптимізації технологій ферментації до створення нових фармацевтичних субстанцій, генетичної інженерії та біоінформатики.

За результатами рецензій та відкритого обговорення, конкурсна комісія визначила переможців. Приємно відзначити, що серед них і студенти кафедри біотехнології і мікробіології:

Дипломом І ступеня відзначені Марія Проценко (керівниця – доцентка Оксана Скроцька), Олександра Савчук (керівниця – професорка Тетяна Пирог)

Дипломом ІІ ступеня нагороджені Олег Висоцький (керівниця – доцентка Вікторія Красінько), Микола Сидоренко (керівник – професор Віктор Стабніков) і Антон Полунін (керівниця – доцентка Інна Лич)

Дипломи ІІІ ступеня вручені Анастасії Бовтрук (керівниця – професорка Тетяна Пирог) та Анастасії Кірді (керівниця – доцентка Світлана Старовойтова)

Щиро вітаємо переможців та їхніх наукових керівників, які підтримують розвиток наукової молоді! Бажаємо подальших наукових звершень, реалізації амбітних ідей і впевненого руху вперед!

Опублікований: 28-04-2025
Читайте також:
Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи на визначній гастрономічній події Ukrainian Gastro Show

Найкращий досвід роботи з українською гастрономічною спадщиною та нові підходи в роботі з українськими стравами й продуктами переймали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи на визначній гастрономічній події Ukrainian Gastro Show, що об’єднала шеф-кухарів, рестораторів, виробників, гастроблогерів і всіх, хто цікавиться розвитком сучасної укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи на визначній гастрономічній події Ukrainian Gastro Show 30 квітня 2024

День відкритих дверей у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

27 жовтня у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей, на який зібралися дев’ятикласники м. Сміли, Смілянського та Черкаського районів. Школярам та їх батькам був запропонований цікавий формат зустрічі. Директор коледжу Олександр Хоменко ознайомив присутніх з історією навчального закладу, напрямками розвитку, пла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День відкритих дверей у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 29 жовтня 2018

ІІ Міжнародна Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України»

В університеті відбулася ІІ Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України». Захід був проведений у рамках проєктів програми ЄС Еразмус+ «Стратегія відновлюваної енергетики ЄС як дороговказ для України» (координаторка – доцентка кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксана Салавор), «Політик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ Міжнародна Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України» 16 березня 2023

Міжнародні стандарти безпечності на відкритій лекції професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова прочитала відкриту лекцію на тему «Міжнародні стандарти, що встановлюють вимоги до систем управління безпечністю органічних харчових продуктів» для магістрантів 1 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій освітньо-професійної програми «Технології орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародні стандарти безпечності на відкритій лекції професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 травня 2025