Н У Х Т

Вітаємо біотехнологів-переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2025 року!

28 квітня 2025

Вітаємо біотехнологів-переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2025 року!

Всеукраїнський конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології» 2025 року завершено і на кафедрі біотехнології і мікробіології підвели його підсумки.

Цьогоріч у конкурсі взяли участь 40 студентів із 14 закладів вищої освіти. На підсумковій науково-практичній конференції виступили 25 здобувачів освіти. Захист наукових робіт проходив у межах трьох секцій – «Харчова та сільськогосподарська біотехнологія», «Промислова та екологічна біотехнологія» і «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія».

Учасники презентували результати досліджень, присвячених широкому колу тем – від розроблення функціональних продуктів харчування, біозасобів для сільського господарства, оптимізації технологій ферментації до створення нових фармацевтичних субстанцій, генетичної інженерії та біоінформатики.

За результатами рецензій та відкритого обговорення, конкурсна комісія визначила переможців. Приємно відзначити, що серед них і студенти кафедри біотехнології і мікробіології:

Дипломом І ступеня відзначені Марія Проценко (керівниця – доцентка Оксана Скроцька), Олександра Савчук (керівниця – професорка Тетяна Пирог)

Дипломом ІІ ступеня нагороджені Олег Висоцький (керівниця – доцентка Вікторія Красінько), Микола Сидоренко (керівник – професор Віктор Стабніков) і Антон Полунін (керівниця – доцентка Інна Лич)

Дипломи ІІІ ступеня вручені Анастасії Бовтрук (керівниця – професорка Тетяна Пирог) та Анастасії Кірді (керівниця – доцентка Світлана Старовойтова)

Щиро вітаємо переможців та їхніх наукових керівників, які підтримують розвиток наукової молоді! Бажаємо подальших наукових звершень, реалізації амбітних ідей і впевненого руху вперед!

Опублікований: 28-04-2025
Читайте також:
Щастя саме знайде, якщо вдало обереш професію

Колектив факультету автоматизації і комп’ютерних систем у пошуку вмотивованих вступників відвідує заклади загальної середньої освіти, у тому числі ті, що самі колись закінчили, та фахові коледжі. Декан факультету Андрій Форсюк побував у своїй першій Альма матер, Оженинському ліцеї імені Тараса Григоровича Шевченка, що на Рівненщині. У навчальному ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щастя саме знайде, якщо вдало обереш професію 02 жовтня 2024

Магістранти – на фінішній прямій

У лютому для студентів магістратури настає тривожний період, адже незабаром день захисту диплому, і рівень підготовки кваліфікаційної роботи повинен відповідати необхідним вимогам. Саме тому 5 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся попередній захист магістрантів, які навчаються за освітніми програмами «Промислова біотехнологія» та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти – на фінішній прямій 07 лютого 2019

Гостьова лекція випускника кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

В  умовах воєнних дій забезпечення населення продуктами харчування лишається  одним із пріоритетних завдань харчової промисловості. Тому, поглиблення рівня професійної підготовки здобувачів вищої освіти є важливим чинником, що забезпечує її розвиток. У процесі гостьової лекції «Системи пакування м'ясних і молочних продуктів» прочитаної для здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція випускника кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 02 червня 2022

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочала серію практичних занять для студентів із фахівцем зі США

Запрошення волонтерів-носіїв мови із-за кордону – важливий момент реформування системи вивчення іноземної мови у виші. Тож кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочинає серію практичних занять для студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ із запрошеним гостем, носієм  мови зі штату Флорида (США) Тома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочала серію практичних занять для студентів із фахівцем зі США 16 березня 2018