Н У Х Т

Немає нічого більш практичного, ніж хороша теорія!

15 травня 2024

Немає нічого більш практичного, ніж хороша теорія!

На кафедрі технології цукру і підготовки води приділяють велику увагу адаптації методів викладання до сучасних вимог європейської освіти. Так, 13 травня відбулася гостьова лекція «There is nothing more practical than a good theory!» за участі докторки Агнешки Дзюбинської з Економічного університету м. Катовіце (Польща).

Лекція включала такі основні питання: Development of the assumptions of scientific programs; Research streams in the social sciences (with particular emphasis on organization and management sciences); System design; Systems thinking; Mathematical complexity; Contextual / social complexity; Heuristics supporting actions in domains: order, complex, chaotic.

Незважаючи на незвичний формат викладання англійською мовою, здобувачі Олександр Карпенко (група ЦВ-3-11) та Дмитро Савченко (група ЦВ-1-11М) активно взяли участь в обговоренні основних аспектів лекції.

Директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко відзначила актуальність такої зустрічі, як для викладачів, так і для здобувачів у контексті розширення наукового світогляду, вивчення сучасних підходів до викладання, а також висловила побажання подальшої співпраці з польськими колегами.

Опублікований: 15-05-2024
Читайте також:
Мотивуюча зустріч наших викладачів зі студентами київського коледжу

Асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко та доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець відвідали Коледж ресторанного господарства, де зустрілися зі студентами, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа». Наголошуючи на необхідності оде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча зустріч наших викладачів зі студентами київського коледжу 05 лютого 2020

Спіч-практикум із персонального брендингу у соцмережах

Управлінці персоналом Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ як учасники StartUP Club зустрілися з підприємцями, які вдало використовують технології селф-брендингу в соціальних мережах із метою просування власних проектів. Студенти-ейчари дізнались про те, як збільшити потік клієнтів через «розкрутку» персонального бренду, особл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спіч-практикум із персонального брендингу у соцмережах 01 березня 2018

Здобувачі освіти розширюють свій кругозір

Група ТЖ-3-3 разом зі своєю кураторкою, доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Іриною Радзієвською відвідала Акціонерне товариство «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом». Студенти дізналися, що компанія є оператором чотирьох діючих атомних електростанцій України, на яких е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти розширюють свій кругозір 21 травня 2024

День Науки від фахівців НУХТ у столичному Ліцеї №257 «Синьоозерний»

14 квітня 2025 року за сприяння керівництва нашого навчального закладу та керівництва Ліцею №257 «Синьоозерний» Подільського району м. Києва в ліцеї відбувся масштабний профорієнтаційних івент День Науки. Захід, організований за участі викладачів і студентської молоді, став яскравим прикладом ефективної профорієнтаційної роботи та справжнім святом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Науки від фахівців НУХТ у столичному Ліцеї №257 «Синьоозерний» 16 квітня 2025