Н У Х Т

Секрети вдалого виступу перед публікою від HR-практика

01 лютого 2023

Секрети вдалого виступу перед публікою від HR-практика

31 січня 2023 відбулася гостьова лекція для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» та студентів першого курсу економічних спеціальностей від старшої спеціалістки з розвитку бренду роботодавця відділу по роботі з персоналом міжнародної компанії KPMG в Україні Марії Кандюк.

Лекція «Як виступати так, щоб запам’яталося?» є актуальною для майбутніх ейчарів, тому що їм постійно в роботі доводиться виступати, презентувати інформацію, знаходити підхід до будь-якої аудиторії.

Спікерка поділилася власним досвідом і майстерністю, з якою легко, креативно, цікаво презентувала гостьову лекцію. Розкрила таємниці вдалого виступу перед публікою, починаючи з підготовки і закінчуючи аналізом помилок, щоб бути ще досконалішим доповідачем наступного разу.

Цікавими були для здобувачів поради від спікерки ‒ боротьба з хвилюванням під час виступу, ознайомлення з природою страху і превентивними заходами стресостійкості. Незвичним кроком наприкінці виступу стало для здобувачів  повернення на початок доповіді, як нагадування про актуальність питання (проблеми), на якій наголошували у своїй промові.

Фахівчиня також звернула увагу здобувачів на можливості стажування та працевлаштування для випускників економічних спеціальностей у компанії KPMG в Україні.

Викладачі і студенти щиро вдячні Марії Кандюк за те, що вона знайшла час у своєму напруженому графіку і продемонструвала високий рівень мистецтва публічного виступу. Усі поради лекторки обов’язково знадобляться нашим студентам для підвищення своїх ораторських скіллз при виступах на конференціях, презентаціях курсових робіт/проєктів та кваліфікаційної роботи. Студентська і викладацька аудиторія НУХТ чекає на нові зустрічі!

Опублікований: 01-02-2023
Читайте також:
Смакові речовини – важливі компоненти харчових продуктів

Викладачі кафедри харчової хімії продовжують серію відкритих лекцій. Черговий надзвичайно цікавий захід – лекція вибіркового курсу «Основи органічної хімії духмяних, барвних та структуроутворюючих речовин» – відбувся 24 березня для здобувачів ІІ-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія» Навчально-наукового інституту харчових техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смакові речовини – важливі компоненти харчових продуктів 24 березня 2021

Найголовніше про обмін речовин від досвідченого фахівця

17 травня 2018 року на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція «Обмін речовин» професора, кандидата технічних наук Анатолія Салюка з дисципліни «Харчова хімія. Модуль 5. Основи біохімії» для студентів першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. На лекції бул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найголовніше про обмін речовин від досвідченого фахівця 18 травня 2018

Флешмоб до 135-річчя НУХТ у Кам’янець-Подільському коледжі харчових технологій нашого у університету

У 2019 році наш університет відзначає 135-ту річницю з дня заснування. Колектив Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ започаткував флешмоб з цієї нагоди і закликає інші структурні підрозділи навчально-наукового комплексу НУХТ приєднатися до нього. https://www.youtube.com/watch?v=wJtgyu5cQqo&feature=youtu.be    

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб до 135-річчя НУХТ у Кам’янець-Подільському коледжі харчових технологій нашого у університету 04 жовтня 2019

Кафедра гуманітарних дисциплін відзначила День слов’янської писемності й культури

Щорічно 24 травня всі слов’янські країни вшановують пам’ять святих рівноапостольних Кирила і Мефодія. За різними історичними джерелами ці видатні візантійські просвітителі дали поштовх для розвитку східнослов’янської писемності, перекладаючи церковнослов’янською мовою богослужебні книги та Євангеліє, відкриваючи при церквах школи. Вони упорядкували...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра гуманітарних дисциплін відзначила День слов’янської писемності й культури 25 травня 2020