Н У Х Т

Секрети вдалого виступу перед публікою від HR-практика

01 лютого 2023

Секрети вдалого виступу перед публікою від HR-практика

31 січня 2023 відбулася гостьова лекція для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» та студентів першого курсу економічних спеціальностей від старшої спеціалістки з розвитку бренду роботодавця відділу по роботі з персоналом міжнародної компанії KPMG в Україні Марії Кандюк.

Лекція «Як виступати так, щоб запам’яталося?» є актуальною для майбутніх ейчарів, тому що їм постійно в роботі доводиться виступати, презентувати інформацію, знаходити підхід до будь-якої аудиторії.

Спікерка поділилася власним досвідом і майстерністю, з якою легко, креативно, цікаво презентувала гостьову лекцію. Розкрила таємниці вдалого виступу перед публікою, починаючи з підготовки і закінчуючи аналізом помилок, щоб бути ще досконалішим доповідачем наступного разу.

Цікавими були для здобувачів поради від спікерки ‒ боротьба з хвилюванням під час виступу, ознайомлення з природою страху і превентивними заходами стресостійкості. Незвичним кроком наприкінці виступу стало для здобувачів  повернення на початок доповіді, як нагадування про актуальність питання (проблеми), на якій наголошували у своїй промові.

Фахівчиня також звернула увагу здобувачів на можливості стажування та працевлаштування для випускників економічних спеціальностей у компанії KPMG в Україні.

Викладачі і студенти щиро вдячні Марії Кандюк за те, що вона знайшла час у своєму напруженому графіку і продемонструвала високий рівень мистецтва публічного виступу. Усі поради лекторки обов’язково знадобляться нашим студентам для підвищення своїх ораторських скіллз при виступах на конференціях, презентаціях курсових робіт/проєктів та кваліфікаційної роботи. Студентська і викладацька аудиторія НУХТ чекає на нові зустрічі!

Опублікований: 01-02-2023
Читайте також:
Здобувачі освіти опановують прийоми покращення якості продуктів із фахівцями галузі

У сучасних умовах проблема безпечності та якості харчових продуктів набула пріоритетного значення і особливої актуальності, стала важливим фактором підвищення рівня життя та забезпечення продовольчої безпеки. Значна увага до цієї проблеми обумовлена збільшенням кількості захворювань, пов’язаних із харчуванням, зростанням небезпеки забруднення сільс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти опановують прийоми покращення якості продуктів із фахівцями галузі 29 листопада 2023

Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі – викладачі НУХТ у пошуку рішень

28 вересня 2023 року в Одеському національному технологічному університеті в  рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2023» відбувся важливий захід для наукової спільноти та фахівців харчової промисловості – круглий стіл «Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі». Під час ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі – викладачі НУХТ у пошуку рішень 03 жовтня 2023

Профком готується до звітно-виборчої кампанії

21 травня 2024 року на плановому засіданні профкому голова Первинної профспілкової організації НУХТ Василь Пасічний ознайомив членів профкому з проєктом плану звітно-виборчої кампанії для успішної підготовки та проведення її у профспілковій організації університету. План був схвалений, і було запропоновано розмістити його на сторінці профкому на са...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком готується до звітно-виборчої кампанії 29 травня 2024

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті

12 грудня викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів прослухали лекцію професора Інституту освіти Відкритого університету Великобританії Майка Шарплза на тему «Генеративний штучний інтелект і освіта: можливості та виклики». Лекція привернула значну увагу, оскільки питання використання штучного інтелекту (ШІ) в освіті стають дедалі актуальні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті 13 грудня 2024