Н У Х Т

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти

26 травня 2022

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти

24 травня 2022 р. у рамках проходження навчальної практики здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» 1 курсу та виробничої практики здобувачами2 курсу зі скороченим терміном навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», відбувся майстер-клас із приготування шоколадного десерту від стейкхолдера Юрія Новікова.

Стейкхолдер освітньо-професійної програми – шеф-кухар ресторану при готелі «SportHotelam Semmering», розташованого на відомому гірськолижному курорті Земмерінг в Австрії, з яким співпрацює кафедра готельно-ресторанної справи.

Майстер-клас із технології шоколадного десерту відбувся із застосуванням сучасних технологій авангардної кухні. Фахівець-практик продемонстрував здобувачам освіти особливості застосування рідкого азоту, процесів темперування шоколаду і фламбування, а також відповідне новітнє обладнання. Шеф-кухар під час відео-зустрічі у прямому ефірі з Австрії не тільки дивував учасників майстер-класу кулінарною віртуозністю і гастрономічними експериментами, а й пояснив складні фізико-хімічні процеси, які відбуваються під час приготування десерту. Юрій Новіков побажав перемоги нашій країні та мирного неба над головою всім учасникам майстер-класу і кожному українцю.

Здобувачі освіти з великою зацікавленістю спостерігали за процесом та ставили запитання, а також дякували Юрію Новікову за майстер-клас, нетворкінг та інсайти кулінарної майстерності.

Подяку за залучення закордонного фахівця-практика до освітнього процесу та організацію заходу здобувачі також висловили в.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віті Цирульніковій, в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Ларисі Шаран та асистентам кафедри Маріанні Маршаленко і Світлані Ковальчук. 

Опублікований: 26-05-2022
Читайте також:
Надійні орієнтири у виборі майбутньої професії отримали студенти Богуславського гуманітарного коледжу від нашого викладача

1 листопада 2019 року представник кафедри туристичного та готельного бізнесу Віктор Тринчук побував у Богуславському гуманітарному коледжі ім. Нечуя-Левицького та поспілкувався зі студентами щодо продовження навчання в нашому університеті. Студенти коледжу із зацікавленістю слухали про професії, що мають попит на туристичному ринку, дискутували, з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Надійні орієнтири у виборі майбутньої професії отримали студенти Богуславського гуманітарного коледжу від нашого викладача 04 листопада 2019

Подорожі студентів-маркетологів під час карантину

Студенти кафедри маркетингу просто не уявляють життя без драйву та постійного руху. Куратори і викладачі дали їм маленьку підказку, як прикрасити дистанційне навчання яскравими барвами. Майбутні маркетологи миттєво знайшли «магічний портал» у карантині та відкрили вікно до Парижу, і не тільки. Скориставшись віртуальними платформами та додатками, з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорожі студентів-маркетологів під час карантину 25 травня 2020

Наша молодь – талановита і креативна!

На базі Державного біотехнологічного університету відбувся онлайн-турнір «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах», до участі у якому були запрошені учні 10-11 класів закладів загальноосвітньої середньої та професійно-технічної освіти, студенти закладів фахової передвищої освіти. Волинський фаховий коледж нашого уні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша молодь – талановита і креативна! 16 червня 2022

Бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» підвищують свої компетенції

З 5 жовтня 2023 року здобувачі 4-го курсу освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» під керівництвом професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна у межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства. Модуль 1. Якість та безпечність х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» підвищують свої компетенції 11 жовтня 2023