Н У Х Т

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти

26 травня 2022

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти

24 травня 2022 р. у рамках проходження навчальної практики здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» 1 курсу та виробничої практики здобувачами2 курсу зі скороченим терміном навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», відбувся майстер-клас із приготування шоколадного десерту від стейкхолдера Юрія Новікова.

Стейкхолдер освітньо-професійної програми – шеф-кухар ресторану при готелі «SportHotelam Semmering», розташованого на відомому гірськолижному курорті Земмерінг в Австрії, з яким співпрацює кафедра готельно-ресторанної справи.

Майстер-клас із технології шоколадного десерту відбувся із застосуванням сучасних технологій авангардної кухні. Фахівець-практик продемонстрував здобувачам освіти особливості застосування рідкого азоту, процесів темперування шоколаду і фламбування, а також відповідне новітнє обладнання. Шеф-кухар під час відео-зустрічі у прямому ефірі з Австрії не тільки дивував учасників майстер-класу кулінарною віртуозністю і гастрономічними експериментами, а й пояснив складні фізико-хімічні процеси, які відбуваються під час приготування десерту. Юрій Новіков побажав перемоги нашій країні та мирного неба над головою всім учасникам майстер-класу і кожному українцю.

Здобувачі освіти з великою зацікавленістю спостерігали за процесом та ставили запитання, а також дякували Юрію Новікову за майстер-клас, нетворкінг та інсайти кулінарної майстерності.

Подяку за залучення закордонного фахівця-практика до освітнього процесу та організацію заходу здобувачі також висловили в.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віті Цирульніковій, в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Ларисі Шаран та асистентам кафедри Маріанні Маршаленко і Світлані Ковальчук. 

Опублікований: 26-05-2022
Читайте також:
Студентки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – серед переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Харчові технології»

На базі Харківського державного університету харчування та торгівлі відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 «Харчові технології», де наш університет представили студенти І курсу освітнього ступеню «Магістр» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Леся Волинська та Анна Богомол. До журі олімпіади...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – серед переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Харчові технології» 20 квітня 2018

Викладачі університету – слухачі Другої Пан Кавказької літньої школи

4 жовтня 2021 року стартувала Друга Пан Кавказька літня школа (Second Pan Caucasian Summer School Wine Business) за напрямом виноробного бізнесу, організована університетом Хохшуле Гайзенхайма (м. Гайзенхайм, Німеччина) за підтримки Федерального міністерства освіти та наукових досліджень Німеччини і Німецької служби академічних обмінів (DAAD). У з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету – слухачі Другої Пан Кавказької літньої школи 05 жовтня 2021

До єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови готуються студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

За ініціативи декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора Віктора Доценка була організована онлайн-зустріч «ЄВІ на 200 балів» для здобувачів 4 курсу із завідувачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Оленою Галинською. Відбулося три сесії на платформі Zoom зі студентами спеціальностей факультету – «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови готуються студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 29 травня 2020

Професор кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опановує навички експерта з акредитації освітніх програм

На цьому тижні Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти  організувало та провело тренінг експертів із акредитації освітніх програм, в якому взяла участь професор кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Людмила Кривопляс-Володіна. У ході тренінгу експерти о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опановує навички експерта з акредитації освітніх програм 05 грудня 2019