Н У Х Т

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти

26 may 2022

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти

24 травня 2022 р. у рамках проходження навчальної практики здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» 1 курсу та виробничої практики здобувачами2 курсу зі скороченим терміном навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», відбувся майстер-клас із приготування шоколадного десерту від стейкхолдера Юрія Новікова.

Стейкхолдер освітньо-професійної програми – шеф-кухар ресторану при готелі «SportHotelam Semmering», розташованого на відомому гірськолижному курорті Земмерінг в Австрії, з яким співпрацює кафедра готельно-ресторанної справи.

Майстер-клас із технології шоколадного десерту відбувся із застосуванням сучасних технологій авангардної кухні. Фахівець-практик продемонстрував здобувачам освіти особливості застосування рідкого азоту, процесів темперування шоколаду і фламбування, а також відповідне новітнє обладнання. Шеф-кухар під час відео-зустрічі у прямому ефірі з Австрії не тільки дивував учасників майстер-класу кулінарною віртуозністю і гастрономічними експериментами, а й пояснив складні фізико-хімічні процеси, які відбуваються під час приготування десерту. Юрій Новіков побажав перемоги нашій країні та мирного неба над головою всім учасникам майстер-класу і кожному українцю.

Здобувачі освіти з великою зацікавленістю спостерігали за процесом та ставили запитання, а також дякували Юрію Новікову за майстер-клас, нетворкінг та інсайти кулінарної майстерності.

Подяку за залучення закордонного фахівця-практика до освітнього процесу та організацію заходу здобувачі також висловили в.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віті Цирульніковій, в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Ларисі Шаран та асистентам кафедри Маріанні Маршаленко і Світлані Ковальчук. 

Published on: 26-05-2022
Read also:
«Солодкі» та «драйвові» інновації у промисловості: прогресивні дослідження наших здобувачів

Студентський науковий гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» продовжує свою роботу. Цього разу наші здобувачі представили неймовірні огляди інновацій у актуальних галузях і сферах. Віталіна Чигинцева та Вероніка Чебанова здійснили огляд інновацій у кондитерській промисловості. Автоматизовані машини від FRITSCH, що відкривають широкі можливості ди...

READ YOURSELF

«Солодкі» та «драйвові» інновації у промисловості: прогресивні дослідження наших здобувачів 22 may 2023

Учасники онлайн-інтенсиву з аудиту системи HACCP отримали сертифікати

26 грудня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулося вручення сертифікатів про закінчення онлайн-курсу «Внутрішній аудитор системи ХАССП/HACCP», навчання на якому пройшли викладачі кафедр готельно-ресторанної справи і технології ресторанної і аюрведичної продукції. Протягом двотижневого інтенсиву...

READ YOURSELF

Учасники онлайн-інтенсиву з аудиту системи HACCP отримали сертифікати 28 december 2022

Викладачка НУХТ – серед експертів, що здійснюватимуть відбір «амбасадорських» вин

Фахівці всіх галузей продовжують докладати усіх зусиль, щоб підтримувати національну економіку України. Не виняток і українські винороби, які не лише виробляють якісну, конкурентоспроможну продукцію, але й опікуються презентацією України перед усією світовою спільнотою як виноробної держави з багатою скарбницею національного виноробства. На 30-31 ...

READ YOURSELF

Викладачка НУХТ – серед експертів, що здійснюватимуть відбір «амбасадорських» вин 16 august 2022