Н У Х Т

Майстер-класи для сумських школярів

23 лютого 2021

Майстер-класи для сумських школярів

У Відокремленому структурному підрозділ «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» для учнів шкіл м. Суми та області відбулися майстер-класи, під час яких запрошені ознайомилися з матеріально-технічною базою коледжу та основними напрямками підготовки спеціалістів.

Викладачі технічних спеціальностей розповіли про сучасні напрямки автоматизації у промисловості та побуті, про перспективні інформаційні технології, розроблення та застосування комп’ютерних систем, створення прикладного та системного програмного забезпечення. Майбутні вступники мали змогу власноруч покерувати «розумним будинком» і різноманітними роботами-маніпуляторами, а також ознайомитись із технологією 3D-друку.

Яскравими і смачними виявилися майстер-класи технологічного відділення з виробництва крафтових тістечок із заварного напівфабрикату, де гості виготовили собі  чудові тістечка та долучилися до мистецтва сервірування святкового столу.

Відвідувачам дуже сподобався такий формат профорієнтаційних зустрічей. Колектив коледжу планує продовжити цю традицію й уже чекає на подальші зустрічі.

Усі, хто долучився до знайомства з нашим структурним підрозділом змогли переконатися, що навчання в Сумському фаховому коледжі НУХТ – це запорука здійснення їх мрій! А у тих, хто завітає туди наступного разу – усе ще попереду! 

Опублікований: 23-02-2021
Читайте також:
Міжнародний досвід організації безпеки та охорони праці в умовах пандемії COVID-19 вивчають фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Пандемія вірусу Coronavirus (COVID-19) – це глобальна проблема усього людства, тому і питання протистояння розповсюдженню і захисту стосується усіх країн світу.  Окрім загрози для здоров’я населення, економічного та соціального занепаду, пандемія загрожує життєдіяльності та добробуту мільйонів людей. Міжнародна організація праці (International Labo...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід організації безпеки та охорони праці в умовах пандемії COVID-19 вивчають фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці 06 квітня 2020

Усі технологічні процеси і дегустація – студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ відвідали міні-пивоварню

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами другого курсу відвідав міні-пивоварню «Lisopylka», що знаходиться в м. Києві. Звичайно ж, для майбутніх інженерів-технологів головною метою було ознайомлення з обладнанням міні-пивоварні, особливостями технології виготовлення пива. Варто згадати, що тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі технологічні процеси і дегустація – студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ відвідали міні-пивоварню 01 листопада 2019

Екологічні аспекти діяльності підприємств аналізують під час виробничої практики четвертокурсники-екологи

Триває виробнича та переддипломна практика бакалаврів ІV курсу денної форми навчання факультету біотехнології та екологічного контролю, спеціальності 101 «Екологія», освітньо-професійної програми «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Студенти радо діляться своїми враженнями про проходження практичної під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екологічні аспекти діяльності підприємств аналізують під час виробничої практики четвертокурсники-екологи 14 лютого 2020

Стажування під час навчання

Здобуття освітнього ступеня «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія» стало логічним і важливим продовженням заданої освітньої траєкторії Єфима Тагізади та Дар’ї Синявської. У магістратурі вони не лише поглиблюють свої знання та розширюють досвід, але й отримують можливість досліджувати нові горизонти у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування під час навчання 09 січня 2024