Н У Х Т

Майстер-класи для сумських школярів

23 лютого 2021

Майстер-класи для сумських школярів

У Відокремленому структурному підрозділ «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» для учнів шкіл м. Суми та області відбулися майстер-класи, під час яких запрошені ознайомилися з матеріально-технічною базою коледжу та основними напрямками підготовки спеціалістів.

Викладачі технічних спеціальностей розповіли про сучасні напрямки автоматизації у промисловості та побуті, про перспективні інформаційні технології, розроблення та застосування комп’ютерних систем, створення прикладного та системного програмного забезпечення. Майбутні вступники мали змогу власноруч покерувати «розумним будинком» і різноманітними роботами-маніпуляторами, а також ознайомитись із технологією 3D-друку.

Яскравими і смачними виявилися майстер-класи технологічного відділення з виробництва крафтових тістечок із заварного напівфабрикату, де гості виготовили собі  чудові тістечка та долучилися до мистецтва сервірування святкового столу.

Відвідувачам дуже сподобався такий формат профорієнтаційних зустрічей. Колектив коледжу планує продовжити цю традицію й уже чекає на подальші зустрічі.

Усі, хто долучився до знайомства з нашим структурним підрозділом змогли переконатися, що навчання в Сумському фаховому коледжі НУХТ – це запорука здійснення їх мрій! А у тих, хто завітає туди наступного разу – усе ще попереду! 

Опублікований: 23-02-2021
Читайте також:
Реальні шляхи покращення сучасного ринку туристичних послуг пропонують наші магістранти

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулися захисти дипломних робіт освітнього ступеню «Магістр» за спеціальністю 242 «Туризм». Екзаменаційну комісію очолив д.г.н,  професор,  заслужений працівник освіти України, академік Академії наук вищої освіти України Петро Масляк. До складу комісії також увійшли: завідувач кафедри туристичного та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реальні шляхи покращення сучасного ринку туристичних послуг пропонують наші магістранти 25 лютого 2019

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре», на якому була представлена доповідь здобувача кафедри Ольги Пушки (науковий керівник - доцент Андрій Гавриш). На науковому заході були присутні представники кафедр готельно-ресторанної справи, технології ресторанної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар 01 березня 2018

Наукові пошуки хімтехнологів

Підведено підсумки роботи секції «Хімічні технології», яка працювала 11 квітня в рамках 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». До оргкомітету надійшло понад 40 тез наукових доповідей і 25 постерів стендових доповідей. Се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки хімтехнологів 15 квітня 2024

У біотехнологів немає кордонів!

2020 рік став складним випробуванням для наукової спільноти та здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології. Однак, для біотехнологів не існує проблем, які вони не могли б вирішити. Якщо зачинені територіальні кордони, то вони зайдуть через наукові. Аспіранти, магістранти та студенти 4 курсу вирішили підкорювати міжнародну конференцію «ACTUAL ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У біотехнологів немає кордонів! 30 листопада 2020