Н У Х Т

Майстер-класи для сумських школярів

23 лютого 2021

Майстер-класи для сумських школярів

У Відокремленому структурному підрозділ «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» для учнів шкіл м. Суми та області відбулися майстер-класи, під час яких запрошені ознайомилися з матеріально-технічною базою коледжу та основними напрямками підготовки спеціалістів.

Викладачі технічних спеціальностей розповіли про сучасні напрямки автоматизації у промисловості та побуті, про перспективні інформаційні технології, розроблення та застосування комп’ютерних систем, створення прикладного та системного програмного забезпечення. Майбутні вступники мали змогу власноруч покерувати «розумним будинком» і різноманітними роботами-маніпуляторами, а також ознайомитись із технологією 3D-друку.

Яскравими і смачними виявилися майстер-класи технологічного відділення з виробництва крафтових тістечок із заварного напівфабрикату, де гості виготовили собі  чудові тістечка та долучилися до мистецтва сервірування святкового столу.

Відвідувачам дуже сподобався такий формат профорієнтаційних зустрічей. Колектив коледжу планує продовжити цю традицію й уже чекає на подальші зустрічі.

Усі, хто долучився до знайомства з нашим структурним підрозділом змогли переконатися, що навчання в Сумському фаховому коледжі НУХТ – це запорука здійснення їх мрій! А у тих, хто завітає туди наступного разу – усе ще попереду! 

Опублікований: 23-02-2021
Читайте також:
Курс на високоякісну освіту

Викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк разом зі студентками-туристками 2 курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Ольгою Чесноковою та Юлією Падусенко докладно розповіли про переваги навчання в нашому університеті майбутнім випускникам школи І–ІІІ ступенів №27 Шевченківського району м. Києва. Шко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курс на високоякісну освіту 18 квітня 2019

Перший в історії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів захист випускових кваліфікаційних робіт магістрів у онлайн-форматі

10 лютого на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбувся неймовірно цікавий захист магістерських робіт здобувачів освітнього рівня «Магістр» денної форми навчання, що навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Карантинні заходи, спричинені пандемією COVID-19, – не перешкода для с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший в історії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів захист випускових кваліфікаційних робіт магістрів у онлайн-форматі 11 лютого 2021

Визначені володарі титулів «Міс і Містер НУХТ-2019»

16 травня всі охочі могли побувати на Дикому Заході – саме такою була тема чи не найулюбленішого й одного з самих очікуваних творчих дійств в нашому університеті – загальноуніверситетського конкурсу «Міс і Містер НУХТ-2019».  Розпочав вечір виступ танцювального колективу Навчально-наукового інституту економіки і управління, а далі слово взяли хари...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені володарі титулів «Міс і Містер НУХТ-2019» 16 травня 2019

Натуральні барвники для напоїв: викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції дізнаються усі тонкощі

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Барвники для втамування спраги: натуральні барвники для пива та напоїв із низьким вмістом алкоголю» («Thirst Quenching Colors: Natural Colors for Beer & Low-ABV Beverages») від Beverage Industry. Спікери вебінару – фахівці із розроблення барвників і харчо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Натуральні барвники для напоїв: викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції дізнаються усі тонкощі 12 жовтня 2023