Н У Х Т

Викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування став сертифікованим фахівцем з Autodesk Revit MEP

19 січня 2024

Викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування став сертифікованим фахівцем з Autodesk Revit MEP

З метою розвитку професійних навиків і впровадження сучасних САПР-технологій у навчальний процес старший викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Андрій Слюсенко здобув навички роботи в програмі Autodesk Revit MEP.

Очне навчання проходило у навчальному центрі «Успіх», діяльність якого здійснюється за ліцензією Міністерства освіти і науки України. Навчання проводив сертифікований тренер компанії Autodesk Іхтіандр Грицай.

Під час навчання Андрій Слюсенко опанував основні інструменти та методи вирішення задач цифрового моделювання інженерних мереж у програмі Autodesk Revit MEP. Наприкінці навчання він виконав комплексне підсумкове контрольне завдання та отримав сертифікат від навчального центру «Успіх». Також він пройшов сертифікатний екзамен і отримав сертифікат міжнародного зразка від компанії Autodesk.

Здобуті навички будуть використані викладачем при викладанні дисциплін, пов’язаних із 2D і 3D-моделюванням в САПР («Інженерна та комп’ютерна графіка», «Системи автоматизованого проєктування» та ін.), здобувачам освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр».

Зичимо молодому вченому подальшого професійного зростання!

Опублікований: 19-01-2024
Читайте також:
Із законодавством та стандартизацією у сфері безпечності харчової продукції знайомляться здобувачі на гостьових лекціях

18 вересня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції  відбулася гостьова лекція «Законодавство України та стандартизація у сфері безпечності харчової продукції», яку прочитала начальниця науково-технічного сектору оцінки виробництв харчової галузі та підтвердження відповідності систем управління безпечністю харчових продуктів ДП «Ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із законодавством та стандартизацією у сфері безпечності харчової продукції знайомляться здобувачі на гостьових лекціях 19 вересня 2023

Доступно про цікаве

Нещодавно відбулася відкрита лекція з дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій», яку для студентів третього курсу спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» прочитав доцент кафедри біотехнології і мікробіології Юрій Резніченко. Лекція, присвячена темі «Використа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доступно про цікаве 06 листопада 2020

Цікаві вебінари від практиків – професійна мотивація наших здобувачів

У рамках вивчення дисципліни «Організація туризму (Організація транспортних послуг)» здобувачі 3 курсу спеціальності 242 «Туризм», а також здобувачі інших курсів і спеціальностей НУХТ долучилися до обговорення цікавої теми – «Робота на круїзному лайнері – реальність та перспективи». Своїм досвідом роботи на круїзному лайнері «Princess Cruises» на п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві вебінари від практиків – професійна мотивація наших здобувачів 10 листопада 2020

Солодкий день франківських кухариків

Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ уже кілька років поспіль є активним учасником проєкту «Літня школа лідерського росту «Я МОЖУ...», організованого Службою дітей Івано-Франківська. 3 липня кулінарна лабораторія нашого коледжу перетворилася на чарівну майстерню десертів. Під керівництвом майстрів виробничого навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Солодкий день франківських кухариків 04 липня 2025