Н У Х Т

Військово-спортивне свято з нагоди Дня Збройних Сил України

10 грудня 2018

Військово-спортивне свято з нагоди Дня Збройних Сил України

З нагоди Дня Збройних Сил України в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося військово-спортивне свято «Нумо, хлопці!», у якому  взяли участь студенти перших курсів. Команди обрали своїх командирів і представили назви та гасла своїх команд. А далі команди змагалися у конкурсах: «Естафета», «Надягання протигазу на швидкість», «Спорядження магазину на швидкість», «Піднімання гирі вагою 24 кг», «Стрибки», «Перетягування канату» «Біг з автоматом в протигазі».

Конкурсні змагання стали справжнім випробуванням на швидкість, витривалість, влучність, силу та спритність. Тож і учасники, і гості свята мали змогу вдосталь насолодитись військово-спортивним дійством і відчути весь запал спортивного азарту та дружнього спортивного змагання.

За результатами всіх спортивних випробувань 1-е місце у запеклій боротьбі виборола команда 411 групи.

2 місце дісталось команді 911 групи.

3місце посіла збірна команда 011, 811 та 311 груп.

Команди були нагороджені почесними грамотами та солодкими подарунками.

Захід організували і провели викладачі циклової комісії фізичного виховання Ігор Коцулевський, Віктор Цинчик, Ірина Валашова та Ірина Шутяк.

Опублікований: 10-12-2018
Читайте також:
Здобувачам заочної форми навчання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр»

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія» та спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачам заочної форми навчання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр» 14 лютого 2020

Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тиждень фахової комісії спеціальності «Виробництво харчової продукції» тривав із 1 по 5 жовтня 2018 року. Він розпочався з хімічного квесту, учасники якого долали станції «Експериментальна», «Точка зору», «Чорна скринька», «Колаж», «Зважування», на яких демонстрували отримані знання та навички. Підсум...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві 08 жовтня 2018

Поради від професіонала отримали студенти факультету біотехнології та екологічного контролю

30 березня відбувся онлайн майстер-клас «Як боротися зі стресом в умовах невизначеності?». Захід провела тренер Ольга Назарук (LLC TRIGLAV INTERNATIONAL – стратегічний партнер Корпорації «Артеріум»). Вона вивчає проблему стресу вже 8 років, провела безліч тренінгів і готова ділитися практичними рекомендаціями, що є особливо актуальним у нинішній си...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поради від професіонала отримали студенти факультету біотехнології та екологічного контролю 31 березня 2020

Кафедра екології та екоменеджменту виборола грантову підтримку двох нових освітніх проєктів програми Еразмус+ напряму Жана Моне

Робота колективу університету в напрямку Євроінтеграції та вивчення кращих екологічних практик ЄС продовжується. Так само продовжується підтримка Європейською Комісією наших зусиль на цьому шляху. Щойно надійшли офіційні повідомлення з Брюсселю, що кафедра екології та екоменеджменту виборола грантову підтримку двох нових освітніх проєктів програми ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра екології та екоменеджменту виборола грантову підтримку двох нових освітніх проєктів програми Еразмус+ напряму Жана Моне 10 липня 2023