Н У Х Т

Виробничу логістику магістри кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опановували на заводі «Coca-Cola Beverages Ukraine»

18 квітня 2019

Виробничу логістику магістри кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опановували на заводі «Coca-Cola Beverages Ukraine»

Студенти-магістранти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. ак. І.С. Гулого разом зі старшим викладачем кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, к.т.н. Анастасією Деренівською відвідали завод «Coca-Cola Beverages Ukraine».

Вони побували у Музеї Coca-Cola, ознайомились із технологією виготовлення газованої води, нектарів, соків і питної столової води – відділом контролю якості, цехом із виробництва ПЕТ-пляшок, цехом розливу готової продукції в металеві банки та ПЕТ-пляшки, цехом для формування групової упаковки та цехом для формування транспортного пакет-піддону.

На прикладі заводу студенти були ознайомлені з основами та особливостями промислової логістики й складського обладнання, що дасть змогу у повній мірі підготуватися до курсового проекту з дисципліни «Виробнича логістика».

 

Опублікований: 18-04-2019
Читайте також:
Цікавими прикладами з власного практичного досвіду ілюструють свої лекції наші викладачі

На кафедрі фінансів відбулася ще одна відкрита лекція. Цього разу своїм викладацьким досвідом ділився д.е.н., професор Олексій Лисенок. Він прочитав лекцію «Аналіз ризиків у банку» з дисципліни «Аналіз банківської діяльності». Здобувачі освіти дізналися про сутність банківських ризиків та їх класифікацію, про те, як проводиться аналіз валютного ри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавими прикладами з власного практичного досвіду ілюструють свої лекції наші викладачі 10 листопада 2020

Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві»

Тривають заняття сертифікатної освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві». Про особливості дегустації вин і професію сомельє слухачі дізналися від професорки і професійної дегустаторки Марини Білько. Лекція «Технологія вин та алкогольних напоїв. Професія сомельє» включала питання: історія виноробства в Європі та країнах Нового св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві» 30 листопада 2020

Приклад ефективної наукової співпраці структурних підрозділів університету

Прикладом ефективної наукової співпраці Проблемної науково-дослідної лабораторії (ПНДЛ) та кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів став відкритий захист 23 листопада дисертаційної роботи «Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням продуктів переробки молока» Віталієм Рудюком, здобувачем наукового ступеня «Доктор філософії» у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приклад ефективної наукової співпраці структурних підрозділів університету 28 листопада 2023

Відбулося завершальне у цьому навчальному році засідання Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося завершальне засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя з Сполучених Штатів Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Предметом обговорення стала цікава і актуальна для подорожуючих тема «Transportation in Ukraine and in the USA». Засідання  розпоча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося завершальне у цьому навчальному році засідання Еnglish speaking club 07 червня 2018