Н У Х Т

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації урочисто привітала переможців І туру олімпіади з дисципліни «Англійська мова»

02 квітня 2019

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації урочисто привітала переможців І туру олімпіади з дисципліни «Англійська мова»

Днями кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації урочисто привітала переможців І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Англійська мова».

Грамоти та пам’ятні призи від кафедри отримали призери: 1 місце - Дарія Герасименко (група ФІ-2-15а), 2 місце - Ярослав Каленюк (група ФІ-1-12), 3 місце розподілили між собою студентки Олександра Ромасько (група МА-1-3) та Ольга Рижкова (група МН-2-6).

Зазначимо, що І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Англійська мова» для студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету автоматизації і комп’ютерних систем відбувся в січні-лютому 2019 року в два етапи. У письмовому етапі взяли участь 45 студентів, які цього року виконували тестові завдання, викладені на платформі Moodle. Згідно з рішенням комісії до участі у другому усному етапі були запрошені 10 студентів, які показали найкращі результати у письмовому етапі.

Студентка Дарія Герасименко представлятиме  НУХТ у II турі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Англійська мова», що відбудеться на базі Національного університету «Львівська політехніка» у травні 2019 року.

Щиро вітаємо переможців і бажаємо подальших успіхів!

Опублікований: 02-04-2019
Читайте також:
Про вступ до НУХТ на скорочений термін навчання дізналися випускники Кам’янець-Подільського фахового коледжу

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш зустрілася зі здобувачами групи 641 відокремленого структурного підрозділу «Кам’янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості НУХТ», які навчалися за освітньо-професійною програмою 181 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових конце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вступ до НУХТ на скорочений термін навчання дізналися випускники Кам’янець-Подільського фахового коледжу 28 червня 2022

Сучасні тренди молочного виробництва презентував магістрантам інженер-технолог компанії «Хр. Хансен Україна»

30 листопада 2021 року здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» мали змогу дізнатися про сучасні ефективні коагулянти для зсідання молока від провідного інженера-технолога відділу харчових культур і ферментів ТОВ «Хр. Хансе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди молочного виробництва презентував магістрантам інженер-технолог компанії «Хр. Хансен Україна» 01 грудня 2021

Свою професійну майстерність підвищують студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води

Студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води відвідали Міжнародну виставку харчових продуктів та напоїв WorldFood Ukraine 2019. Вони поспілкувались із учасниками компаній з 15 країн світу, серед яких Damodara (напої, Литва), STS Development (питна вода, Албанія) та багато інших. Також студенти мали можливість відвідати майстер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою професійну майстерність підвищують студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води 30 жовтня 2019

Консультаційна підтримка майбутніх вступників до магістратури кафедрою готельно-ресторанної справи

З 7 травня розпочався і триває основний період реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ для вступу до магістратури. Кафедра готельно-ресторанної справи забезпечує постійну консультаційну підтримку своїх здобувачів 4 курсу бакалаврського рівня вищої освіти, які бажають взяти участь у вступних випробуваннях до магістратури. Чергова профорієнтаційна онлайн-зустріч бу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Консультаційна підтримка майбутніх вступників до магістратури кафедрою готельно-ресторанної справи 14 травня 2024