Н У Х Т

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами

14 липня 2023

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами

Урочисті церемонії вручення дипломів нашим цьогорічним бакалаврам – це отримання путівки в їхнє нове, професійне життя.

Роки навчання для нинішніх випускників були вкрай важкими – спочатку пандемія Covid-19, потім ракетні обстріли агресором українських міст і Києва, від яких руйнувався і наш університет, перебої зі світлом й труднощі зв'язку під час онлайн-навчання, проблеми виживання. Та ніщо не змогло стати на заваді нашим здобувачам освоїти обрані ними освітні програми. Разом із викладачами, яким теж було нелегко через воєнні дії в країні: постійні повітряні тривоги, відключення світла, сімейні проблеми – вони дійшли до своєї мети. Це – сильні люди! Це – українці: викладачі, які тримають освітній фронт, і студенти, які є майбутнім нашої України!

Багато теплих напутніх слів прозвучало на адресу випускників. Церемонії вийшли і урочистими, і щемливими, і по-сімейному теплими. Прощатися завжди тяжко, але маємо надію принаймні з більшістю ще зустрітися в магістратурі.

Низький уклін нашим захисникам і захисницям, які не дозволили російським окупантам «взяти Київ за три дні», що дозволило НУХТу в центрі столиці продовжити свою роботу.

Вітаємо наших випускників із отриманням дипломів про здобуття вищої освіти. Бажаємо високих професійних досягнень, упевненості у власних силах, яскравого творчого життя в мирній країні! З вірою в Перемогу! Слава Україні!

Опублікований: 14-07-2023
Читайте також:
Почесною грамотою голови Голосіївської РДА відзначена голова студради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Міжнародний день студента – улюблене свято студентів, напевно, ще й тому, що як і на кожне свято, у цей день вони отримують подарунки і нагороди. І хоч цьогорічний День студента відзначався з певними обмеженнями, без подарунків наші найактивніші й найкращі здобувачі не лишилися. Зокрема, Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почесною грамотою голови Голосіївської РДА відзначена голова студради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 20 листопада 2020

Плідна співпраця з випускниками кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів активно співпрацюють ыз випускниками освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Випускниця кафедри 2011-12 року випуску Наталія Горлата сприяє популяризації та впровадженню у виробництво хлібобулочних виробів оздоровчого призначення. Серед асортим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця з випускниками кафедри технології оздоровчих продуктів 08 листопада 2019

Традиція, що дарує нові можливості

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів склалася чудова традиція ділитися фото домашніх пасок, які студенти готували і прикрашали самостійно або разом із рідними. Ініціаторки заходу – доцентки кафедри, наставниці академічних груп 1-3 курсу. Випікання пасок до Великодня – важливе та відповідальне завдання, якому приділяють баг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиція, що дарує нові можливості 23 квітня 2025

Інтерв’ю телеканалу LIVE дали викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

У всьому світі Міжнародний день пива відзначається у першу п’ятницю серпня. Cвяткування Дня пива розпочалося у 2007 році у м. Санта-Круз (штат Каліфорнія, США) за ініціативи власника бару Джессі Авшаломова. Міжнародний день пива – чудовий привід, щоб насолодитися найпопулярнішим у світі алкогольним напоєм. Це дійсно глобальне свято, яке відзначают...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерв’ю телеканалу LIVE дали викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 серпня 2021