Н У Х Т

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами

14 липня 2023

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами

Урочисті церемонії вручення дипломів нашим цьогорічним бакалаврам – це отримання путівки в їхнє нове, професійне життя.

Роки навчання для нинішніх випускників були вкрай важкими – спочатку пандемія Covid-19, потім ракетні обстріли агресором українських міст і Києва, від яких руйнувався і наш університет, перебої зі світлом й труднощі зв'язку під час онлайн-навчання, проблеми виживання. Та ніщо не змогло стати на заваді нашим здобувачам освоїти обрані ними освітні програми. Разом із викладачами, яким теж було нелегко через воєнні дії в країні: постійні повітряні тривоги, відключення світла, сімейні проблеми – вони дійшли до своєї мети. Це – сильні люди! Це – українці: викладачі, які тримають освітній фронт, і студенти, які є майбутнім нашої України!

Багато теплих напутніх слів прозвучало на адресу випускників. Церемонії вийшли і урочистими, і щемливими, і по-сімейному теплими. Прощатися завжди тяжко, але маємо надію принаймні з більшістю ще зустрітися в магістратурі.

Низький уклін нашим захисникам і захисницям, які не дозволили російським окупантам «взяти Київ за три дні», що дозволило НУХТу в центрі столиці продовжити свою роботу.

Вітаємо наших випускників із отриманням дипломів про здобуття вищої освіти. Бажаємо високих професійних досягнень, упевненості у власних силах, яскравого творчого життя в мирній країні! З вірою в Перемогу! Слава Україні!

Опублікований: 14-07-2023
Читайте також:
Створювати та розвивати ІТ-продукти навчилися викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування

Стрімкий розвиток  ІТ-технологій і вплив їх на сучасний ринок, розвиток індустрії та систем послуг змушує вивчати закони їх функціонування, вплив на суспільство та способи використання. Тож викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Любов Сапон-Аблязова та Лариса Яненко відгукнулися на пропозицію пройти курс навчання за темою «Створе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створювати та розвивати ІТ-продукти навчилися викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування 16 березня 2023

Гостьова лекція «Зміни у сфері стандартизації систем НАССР. Міжнародна практика застосування»

Для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві» в межах навчальних дисциплін «Безпека і якість дієтичної та аюрведичної харчової продукції» і «Моніторинг безпечності та якості продукції і послуг в ресторанному господарстві» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція «Зміни у сфері стандартизації систем НАССР. Міжнародна практика застосування» 01 листопада 2022

Наші викладачі продовжують удосконалювати технологічні процеси для виробництв

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства активно працюють над удосконаленням технологічних процесів виробництва ректифікованого спирту і біопалива для впровадження інноваційних енергоощадних технологій. У цих питаннях наші фахівці тісно й плідно співпрацюють із виробничниками. На провідних підприємствах галузі вони апробуют...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі продовжують удосконалювати технологічні процеси для виробництв 12 лютого 2021

Все про вступ-2020 на Дні відкритих дверей у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

На вихідних у Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету відбувся День відкритих дверей. Учні випускних класів, випускники професійно-технічних закладів та їх батьки оглянули кабінети і лабораторії фахових дисциплін, поспілкувалися з викладачами і студентами коледжу. Щоб зацікавити майбутніх вступників, допомогти у виборі спеціал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про вступ-2020 на Дні відкритих дверей у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 04 листопада 2019