Н У Х Т

Бібліотека у онлайн-режимі

15 січня 2021

Бібліотека у онлайн-режимі

Науково-технічна бібліотека університету з 8 по 24 січня 2021 р. не приймає відвідувачів і перейшла в режим дистанційної роботи у зв’язку зі введенням локдауну на території України. Фахівці бібліотеки продовжують надавати послуги онлайн. Зв’язатися з ними можна за допомогою сервісу «JivoSite» через вебсайт або за електронною адресою library@nuft.edu.ua.

Електронні ресурси, якими можна користуватися віддалено:

- Електронний каталог (http://elibrary.nuft.edu.ua/library/DocSearchForm).
- Інституційний репозитарій (http://dspace.nuft.edu.ua/jspui).
- Ресурси відкритого доступу (http://library.nuft.edu.ua/resursi-vidkritogo-dostupu).

Замовлення для визначення кодів універсальної десяткової класифікації (УДК) надсилайте на електронну пошту kod_udk@ukr.net.

Нагадаємо, що у розділі «Інформаційна діяльність» представлена віртуальна книжкова виставка нових надходжень, які надійшли до фонду Науково-технічної бібліотеки у грудні 2020 року.

Опублікований: 15-01-2021
Читайте також:
Гостьовий лекційно-лабораторний практикум: практичні скіли від стейкхолдерів

У рамках проведення планових гостьових лекцій з базових і вибіркових дисциплін для здобувачів вищої освіти, за ініціативи професорки кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ірини Шевченко 15 жовтня 2024 року з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» був проведений лекційно-лабораторний практикум на тему «CLEAN SMOK...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий лекційно-лабораторний практикум: практичні скіли від стейкхолдерів 16 жовтня 2024

Стабілізації якості алкогольної продукції присвятив науковий семінар доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 травня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся науковий семінар «Розвиток наукових основ технології стабілізації якості алкогольної продукції» доцента Олега Кузьміна. Протягом семінару фахівець представив на розсуд кафедри ряд наукових результатів власних досліджень, що стосувалися розв’язання комплексної проблеми ста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стабілізації якості алкогольної продукції присвятив науковий семінар доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 травня 2019