Н У Х Т

Співпраця зі стейкхолдерами для розвитку цифрових навичок менеджерів персоналу

27 лютого 2024

Співпраця зі стейкхолдерами для розвитку цифрових навичок менеджерів персоналу

27 лютого 2024 року відбулася лекція-вебінар для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Спікерка вебінару – менеджерка команди Support Hurma System компанії HURMA Анна Кудрявцева.

Фахівчиня зробила експертний огляд змін функціоналу системи HURMA (HRIS/HRM-система) із конкретними прикладами, продемонструвала зростання зручності та функціональності системи щодо автоматизації процесу рекрутингу, адаптації, обліку робочого часу, аналітики HR-процесів, оцінювання ефективності процесів рекрутингу, застосування штучного інтелекту, інтеграції з іншими сервісами (наприклад, з корпоративним месенджером Slack), можливості створення та зміни шаблонів документів, проведення опитувань. Спікерка також детально охарактеризувала новації системи – блоки «Майно» та «База знань».

Слід зазначити, що з компанією наш університет пов’язує майже трирічна історія співпраці. Директор, CEO IT Svit, засновник HRM/HRIS HURMA System Володимир Федак є стейкхолдером освітньо-професійної програми «Менеджмент» персоналу другого (магістерського) рівня. З 2022 року наші викладачі використовують наданий компанією віртуальний навчальний простір для формування спеціальних цифрових навичок здобувачів (бакалаврів і магістрів) освітньо-професійних програм «Менеджмент персоналу».

Присутні викладачі і здобувачі освіти мали можливість безпосередньо спілкуватися зі спікеркою та ділитися своїми думками щодо подальшого вдосконалення системи.

Викладачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» щиро вдячні своєму стейкхолдеру Володимиру Федаку і спікерці Анні Кудрявцевій за співпрацю, оперативність, можливість отримувати найсучасніші цифрові інструменти для застосування в професійній діяльності HR.

Опублікований: 27-02-2024
Читайте також:
Власними враженнями про навчання у НУХТ діляться студенти

Напередодні Дня відкритих дверей студентка групи ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій за сприяння кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Марія Омелянчик долучилася до профорієнтаційної роботи, відвідавши Ружинську гімназію в м. Ружин Житомирської області. А студентка групи ТУ 1-11 факультету готельно-ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Власними враженнями про навчання у НУХТ діляться студенти 29 листопада 2019

Наукова молодь кафедри технології молока і молочних продуктів презентує свої напрацювання

На кафедрі технології молока і молочних продуктів у рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» 15 квітня 2021 р. відбулося онлайн-засідання підсекції «Технологія молока і молочних продуктів».  Роботу підсекції очолила завідувачк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова молодь кафедри технології молока і молочних продуктів презентує свої напрацювання 16 квітня 2021

Продовжуються успішні акредитації освітніх програм університету

Триває марафон успішних акредитацій освітніх програм університету. 20 червня на своєму плановому засіданні Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти одноголосно ухвалило рішення про акредитацію ще трьох освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти і однієї освітньо-наукової програми третього (доктор філос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуються успішні акредитації освітніх програм університету 22 червня 2023

Першокурсники спеціальності «Туризм» знайомляться з провідними підприємствами індустрії гостинності

Фахівці кафедри туристичного та готельного бізнесу знайомлять студентів першого курсу спеціальності «Туризм» із провідними підприємствами індустрії гостинності. Цього разу вони побували у готелі «Radisson Blu Hotel», де ознайомилися з номерним фондом готелю, його інфраструктурою та особливостями роботи. Такі екскурсії є традиційними для студентів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності «Туризм» знайомляться з провідними підприємствами індустрії гостинності 30 січня 2017