Н У Х Т

Співпраця зі стейкхолдерами для розвитку цифрових навичок менеджерів персоналу

27 лютого 2024

Співпраця зі стейкхолдерами для розвитку цифрових навичок менеджерів персоналу

27 лютого 2024 року відбулася лекція-вебінар для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Спікерка вебінару – менеджерка команди Support Hurma System компанії HURMA Анна Кудрявцева.

Фахівчиня зробила експертний огляд змін функціоналу системи HURMA (HRIS/HRM-система) із конкретними прикладами, продемонструвала зростання зручності та функціональності системи щодо автоматизації процесу рекрутингу, адаптації, обліку робочого часу, аналітики HR-процесів, оцінювання ефективності процесів рекрутингу, застосування штучного інтелекту, інтеграції з іншими сервісами (наприклад, з корпоративним месенджером Slack), можливості створення та зміни шаблонів документів, проведення опитувань. Спікерка також детально охарактеризувала новації системи – блоки «Майно» та «База знань».

Слід зазначити, що з компанією наш університет пов’язує майже трирічна історія співпраці. Директор, CEO IT Svit, засновник HRM/HRIS HURMA System Володимир Федак є стейкхолдером освітньо-професійної програми «Менеджмент» персоналу другого (магістерського) рівня. З 2022 року наші викладачі використовують наданий компанією віртуальний навчальний простір для формування спеціальних цифрових навичок здобувачів (бакалаврів і магістрів) освітньо-професійних програм «Менеджмент персоналу».

Присутні викладачі і здобувачі освіти мали можливість безпосередньо спілкуватися зі спікеркою та ділитися своїми думками щодо подальшого вдосконалення системи.

Викладачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» щиро вдячні своєму стейкхолдеру Володимиру Федаку і спікерці Анні Кудрявцевій за співпрацю, оперативність, можливість отримувати найсучасніші цифрові інструменти для застосування в професійній діяльності HR.

Опублікований: 27-02-2024
Читайте також:
Викладачі університету – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів, що працює 9-10 вересня 2020 р. у заміському еко-комплексі «Долина Страусів» (с. Ясногородка, Київська обл.) Форум відбувається з дотриманням усіх санітарних норм і правил. Основні теми – юридичний супровід і захист пивного біз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів 10 вересня 2020

Технології рафінування олій і жирів вивчають здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Не зважаючи на складні обставини воєнного часу, на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбулася відкрита лекція «Технології лужної нейтралізації олій (жирів). Модуль 2» доцента Валерія Бабенка з навчальної дисципліни «Рафінація і модифікація жирів» для здобувачів груп ТЖ-4 -3ск і ЗТЖ-3 -1ск. На лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології рафінування олій і жирів вивчають здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 28 жовтня 2022

Стартували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів з виробництва продуктів оздоровчого спрямування

9 червня на кафедрі технології оздоровчих продуктів стартували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт. В умовах карантину процедура захисту відбувалася у дистанційному режимі у форматі відеоконференції з використанням платформи Zoom. До складу екзаменаційної комісії увійшли доценти кафедри Ірина Гойко та Алла Башта, очолила комісію завідувачк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів з виробництва продуктів оздоровчого спрямування 10 червня 2020

Викладачі кафедри технології консервування провели лабораторне заняття на Бориспільському заводі продтоварів ПАТ «Лантманнен Акса»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали Бориспільський завод продтоварів ПАТ «Лантманнен Акса», який входить до скандинавського харчового концерну «Lantmannen». Під час відвідування цеху з виробництва сухих сніданків студенти мали змогу детально познайомитися з роботою екструдера, вивчити параметри виробництва різних в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології консервування провели лабораторне заняття на Бориспільському заводі продтоварів ПАТ «Лантманнен Акса» 25 травня 2018