Н У Х Т

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами

14 july 2023

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами

Урочисті церемонії вручення дипломів нашим цьогорічним бакалаврам – це отримання путівки в їхнє нове, професійне життя.

Роки навчання для нинішніх випускників були вкрай важкими – спочатку пандемія Covid-19, потім ракетні обстріли агресором українських міст і Києва, від яких руйнувався і наш університет, перебої зі світлом й труднощі зв'язку під час онлайн-навчання, проблеми виживання. Та ніщо не змогло стати на заваді нашим здобувачам освоїти обрані ними освітні програми. Разом із викладачами, яким теж було нелегко через воєнні дії в країні: постійні повітряні тривоги, відключення світла, сімейні проблеми – вони дійшли до своєї мети. Це – сильні люди! Це – українці: викладачі, які тримають освітній фронт, і студенти, які є майбутнім нашої України!

Багато теплих напутніх слів прозвучало на адресу випускників. Церемонії вийшли і урочистими, і щемливими, і по-сімейному теплими. Прощатися завжди тяжко, але маємо надію принаймні з більшістю ще зустрітися в магістратурі.

Низький уклін нашим захисникам і захисницям, які не дозволили російським окупантам «взяти Київ за три дні», що дозволило НУХТу в центрі столиці продовжити свою роботу.

Вітаємо наших випускників із отриманням дипломів про здобуття вищої освіти. Бажаємо високих професійних досягнень, упевненості у власних силах, яскравого творчого життя в мирній країні! З вірою в Перемогу! Слава Україні!

Published on: 14-07-2023
Read also:
Магістри продовжують вивчати світові технології кондитерських виробів – торт «Захер»

Здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних і кондитерських виробів» продовжують вивчати технології кондитерських виробів інших країн. На черзі торт «Sacher» («Захер»). Торт «Sacher» є одним із солодких...

READ YOURSELF

Магістри продовжують вивчати світові технології кондитерських виробів – торт «Захер» 14 may 2020

Болгарські колеги відзначили наукову молодь кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Цього літа здобувачі вищої освіти і аспіранти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв брали участь у двох цікавих заходах у Болгарії – науковій конференції молодих вчених і кулінарному марафоні, присвяченому дню Європи. Ці заходи проводили партнери кафедри – Русенський університет та Асоціація «Європейський напрям» (Болгарія)...

READ YOURSELF

Болгарські колеги відзначили наукову молодь кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв 11 september 2020

П’ята Міжнародна літня школа Жана Моне зібрала близько 120 учасників із різних країн

П’ятий рік поспіль у червні наш університет стає осередком спілкування,  збагачення новими даними, ідеями, викликами, знайомств із новими друзями, партнерами, колабораторами у рамках Міжнародної літньої школи Жана Моне. Її тема 2021 року – Європейська Зелена Угода та Економіка Замкненого Циклу: Виклики для України. Школа працює в рамках проєктів пр...

READ YOURSELF

П’ята Міжнародна літня школа Жана Моне зібрала близько 120 учасників із різних країн 22 june 2021

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст»

23-24 травня на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст». Захід проводився за підтримки ...

READ YOURSELF

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст» 27 may 2019