Н У Х Т

Виробничу логістику магістри кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опановували на заводі «Coca-Cola Beverages Ukraine»

18 april 2019

Виробничу логістику магістри кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опановували на заводі «Coca-Cola Beverages Ukraine»

Студенти-магістранти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. ак. І.С. Гулого разом зі старшим викладачем кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, к.т.н. Анастасією Деренівською відвідали завод «Coca-Cola Beverages Ukraine».

Вони побували у Музеї Coca-Cola, ознайомились із технологією виготовлення газованої води, нектарів, соків і питної столової води – відділом контролю якості, цехом із виробництва ПЕТ-пляшок, цехом розливу готової продукції в металеві банки та ПЕТ-пляшки, цехом для формування групової упаковки та цехом для формування транспортного пакет-піддону.

На прикладі заводу студенти були ознайомлені з основами та особливостями промислової логістики й складського обладнання, що дасть змогу у повній мірі підготуватися до курсового проекту з дисципліни «Виробнича логістика».

 

Published on: 18-04-2019
Read also:
Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld»

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко увійшла до складу експертної ради міжнародних наукових журналів, що входять до наукометричних баз IndexCopernicus та GoogleScholar – «Scientific look into the future» (Україна), «Modern engineering and innovative technologies» (Німеччина) і «SWorldJournal» (Болгарія)...

READ YOURSELF

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld» 28 march 2024

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах виконання кваліфікаційної роботи на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжуються дослідження магістрантки Марії Омельченко, яка навчається за спеціальністю «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» (науковий керівник – професор Олег Кузьмін). На запрошення завідува...

READ YOURSELF

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 january 2024

Ніщо не стане на заваді: відбулося планове засідання вченої ради університету

27 жовтня 2022 року в дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету. І хоча воно неодноразово переривалося повітряними тривогами, вчена рада поверталася до роботи після оголошення відбою й плідно попрацювала над питаннями життя й діяльності університету. Розпочали традиційно, привітавши колег, що відсвяткували дні народ...

READ YOURSELF

Ніщо не стане на заваді: відбулося планове засідання вченої ради університету 27 october 2022

Лекція від докторки PhD Словацького університету для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

4 грудня 2020 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra) Eva Ivanisova, PhD. Лекція «Coffee: benefits, nutrition and risks» чита...

READ YOURSELF

Лекція від докторки PhD Словацького університету для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 december 2020