Н У Х Т

Секрети крафтового пивоваріння для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

19 march 2019

Секрети крафтового пивоваріння для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

15-16 березня 2019 р. з курсу крафтового пивоваріння стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Слухачів привітала з початком занять менеджер освітньої професійної програми, доцент Тетяна Сильчук.

У міні-броварні кафедри готельно-ресторанної справи під керівництвом доцента Володимира Рідкоуса учасники програми ознайомились із теоретичними основами пивоваріння, сировиною і обладнанням для виробництва високоякісного продукту, одного з найпопулярніших напоїв у світі.

Впродовж спеціалізованого навчального курсу слухачі освітньої програми будуть контролювати процес на всіх технологічних етапах, поглиблять теоретичні знання з класичної технології пива і зможуть відчути себе справжніми пивоварами.

Авторську рецептуру світлого пива розробив для сертифікатної програми досвідчений фахівець і ентузіаст пивоваріння Володимир Рідкоус. Фінал курсу пивоваріння – дегустація крафтового пива, під час якої учасники програми дізнаються більше про оцінювання якості напою – піностійкість, характерну хмелеву гіркоту, світло-золотистий колір тощо.

Сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» – авторський освітній продукт, розроблений провідними науковцями кафедри.

Попереду у слухачів сертифікатної програми професійні майстер-класи з кондитерського мистецтва, технології крафтового морозива, аюрведичної кулінарії, кавоваріння, мистецтва сомельє в умовах закладів ресторанного господарств і практикуми з управління готельно-ресторанними комплексами. До проведення занять за окремими модулями програми будуть залучені готельєри, ресторатори і кращі фахівці індустрії гостинності.

Published on: 19-03-2019
Read also:
Телеграм-бот для науковців

Із метою оперативного інформування науковців, інноваторів і стартаперів щодо новин і можливостей МОН запускає Телеграм-бот Info Science Bot, який інформуватиме про: актуальні можливості для науковців; актуальні можливості для інноваторів; актуальні новини та дипломатичні кроки органів влади й наукової спільноти щодо протистояння російській агресії,...

READ YOURSELF

Телеграм-бот для науковців 21 march 2022

ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 2019 р.: день другий – напружений!

З самого ранку 11 квітня на кафедрі біотехнології і мікробіології почали збиратися найкращі з найкращих студентів, що взяли на себе сміливість брати участь у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Завідувач кафедри мікробіології і біотехнології Тетяна Пирог ознайомила всіх учасників із регламентом цього неймовірно хвилюючого...

READ YOURSELF

ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 2019 р.: день другий – напружений! 11 april 2019

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність. Компанія Clarivate Analytics з 24 по 26 вересня 2019 року проводила семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Доцент кафедри Олег Кузьмін  взяв участь у 3-х вебінарах серії «Можливості Web of Science для науков...

READ YOURSELF

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 october 2019

Популяризуємо українське!

Університет продовжує співпрацювати з Українською корпорацією по виноградарству та виноробній промисловості «Укрвинпром» у рамках інноваційного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини вина La Cité du Vin». 15-16 серпня 2023 року у Києві у межах проєкту відбудеться другий Всеукраїнський відбір амбасадорських  вин від націона...

READ YOURSELF

Популяризуємо українське! 24 july 2023