Н У Х Т

Знайомство з професією

21 листопада 2018

Знайомство з професією

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ триває декада комісії фахових дисциплін автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем (АіКІС).

У рамках декади 20 листопада відбувся мотиваційний захід для першокурсників «Знайомство з професією», на якому викладачі фахової комісії познайомилися зі студентами першого курсу спеціальності 151 «Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології», спеціалізацій  «Обслуговування комп’ютеризованих інтегрованих і робототехнічних систем» і «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва».

Про особливості навчання, курсову та дипломну підготовку майбутніх спеціалістів розповіла завідувач відділення автоматизації і комп’ютерних систем, викладач спецдисциплін Тетяна Брацюн. Вона також звернулася до першокурсників із напутніми словами та нагадала, що тільки той досягає вершин, хто докладає до цього зусиль.

Про історію комісії, її традиції, заходи, перспективи розвитку професії йшлося у виступі голови циклової комісії, викладача спецдисциплін Валентина Заславного.

Найбільше зацікавлення першокурсників викликали розповіді студентів-старшокурсників, які не тільки поділилися досвідом, але й продемонстрували свої винаходи.

Зустріч була не лише змістовною, а й дружньою, адже тільки завдяки міцному тандему викладачів і студентів можливий успішний результат – підготовка висококваліфікованого спеціаліста різних галузей виробництва.

Викладачі фахової комісії сподіваються, що ця зустріч сприятиме формуванню цікавості до майбутньої професії, розуміння її значущості та престижності, бажання бути професіоналом та покладе початок творчій співпраці.

Опублікований: 21-11-2018
Читайте також:
Планове засідання вченої ради університету

29 березня відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор Анатолій Українець традиційно розпочав його з вітання членів ради, які відсвяткували дні народження між засіданнями та вручення відзнак. Нагрудним знаком «За академічні заслуги» був нагороджений професор кафедри технології цукру і підготовки води Леонід Рева. Подяку ректора за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планове засідання вченої ради університету 29 березня 2018

Карантин – час для саморозвитку і підвищення кваліфікації викладачів кафедри економічної теорії

Через пандемію коронавірусу освітні платформи Coursera, Prometheus відкрили безкоштовний доступ до своїх курсів для дистанційного навчання. Тут можна знайти корисну і цікаву інформацію, як для студентів, так і для викладачів із чималими професійними досягненнями. В.о. завідувачки кафедри економічної теорії Навчально-наукового інституту економіки і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантин – час для саморозвитку і підвищення кваліфікації викладачів кафедри економічної теорії 24 квітня 2020

Урочисто зустрів своїх першокурсників колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

23 вересня після загальноуніверситетської церемонії посвяти першокурсників у студенти НУХТ, нове поповнення студентської родини тепло вітали в Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого. Першокурсників поздоровили зі вступом до університету й початком нового важливого життєвого етапу директор інституту Сергій Блаженко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочисто зустрів своїх першокурсників колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 26 вересня 2022

Науковиця НУХТ на Львівських хімічних читаннях-2023

Завідувачка кафедри харчової хімії, професорка Світлана Бондаренко взяла участь у ХІX науковій конференції «Львівські хімічні читання-2023», присвяченій 150-річчю Наукового товариства імені Шевченка, яка відбулася 29-31 травня 2023 року. Організатори форуму – хімічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, Наукове това...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковиця НУХТ на Львівських хімічних читаннях-2023 02 червня 2023