Н У Х Т

Знайомство з професією

21 листопада 2018

Знайомство з професією

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ триває декада комісії фахових дисциплін автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем (АіКІС).

У рамках декади 20 листопада відбувся мотиваційний захід для першокурсників «Знайомство з професією», на якому викладачі фахової комісії познайомилися зі студентами першого курсу спеціальності 151 «Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології», спеціалізацій  «Обслуговування комп’ютеризованих інтегрованих і робототехнічних систем» і «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва».

Про особливості навчання, курсову та дипломну підготовку майбутніх спеціалістів розповіла завідувач відділення автоматизації і комп’ютерних систем, викладач спецдисциплін Тетяна Брацюн. Вона також звернулася до першокурсників із напутніми словами та нагадала, що тільки той досягає вершин, хто докладає до цього зусиль.

Про історію комісії, її традиції, заходи, перспективи розвитку професії йшлося у виступі голови циклової комісії, викладача спецдисциплін Валентина Заславного.

Найбільше зацікавлення першокурсників викликали розповіді студентів-старшокурсників, які не тільки поділилися досвідом, але й продемонстрували свої винаходи.

Зустріч була не лише змістовною, а й дружньою, адже тільки завдяки міцному тандему викладачів і студентів можливий успішний результат – підготовка висококваліфікованого спеціаліста різних галузей виробництва.

Викладачі фахової комісії сподіваються, що ця зустріч сприятиме формуванню цікавості до майбутньої професії, розуміння її значущості та престижності, бажання бути професіоналом та покладе початок творчій співпраці.

Опублікований: 21-11-2018
Читайте також:
Майстер-клас від викладачки НУХТ для здобувачів польського професійного навчального закладу

Професійні навички наших викладачів високо цінуються не тільки в нашій країні, але й за її межами. А оскільки вони не звикли гаяти час, то і літні відпустки проводять із користю. Зокрема, доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш провела польською мовою майстер-клас із очищення шк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від викладачки НУХТ для здобувачів польського професійного навчального закладу 31 липня 2023

Студентка Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – фіналістка Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

На базі комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» та Черкаського національного університету  імені Богдана Хмельницького відбувся ІІІ (ІІ) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому взяли участь 56 студентів ВНЗ Черкаської обл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – фіналістка Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика 16 січня 2017

Першу сходинку до кваліфікаційної роботи бакалавра подолали здобувачі-біотехнологи

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія». Ця курсова є початковою, так би мовити відправною точкою, у написанні майбутнього диплому. У рамках її виконання здобувачі шукали інформацію про властивості, сфери застосування та виробників цільового продукту мікробного синт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першу сходинку до кваліфікаційної роботи бакалавра подолали здобувачі-біотехнологи 21 грудня 2020

Розробниці освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» поспілкувалися зі здобувачами освіти

Відбулася зустріч здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» з гаранткою програми Наталією Ющенко та членом проєктної групи Іриною Силкою. Під час зустрічі здобувачі ознайомились з навчальними компонентами освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розробниці освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» поспілкувалися зі здобувачами освіти 13 жовтня 2022