Н У Х Т

Знайомство з професією

21 листопада 2018

Знайомство з професією

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ триває декада комісії фахових дисциплін автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем (АіКІС).

У рамках декади 20 листопада відбувся мотиваційний захід для першокурсників «Знайомство з професією», на якому викладачі фахової комісії познайомилися зі студентами першого курсу спеціальності 151 «Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології», спеціалізацій  «Обслуговування комп’ютеризованих інтегрованих і робототехнічних систем» і «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва».

Про особливості навчання, курсову та дипломну підготовку майбутніх спеціалістів розповіла завідувач відділення автоматизації і комп’ютерних систем, викладач спецдисциплін Тетяна Брацюн. Вона також звернулася до першокурсників із напутніми словами та нагадала, що тільки той досягає вершин, хто докладає до цього зусиль.

Про історію комісії, її традиції, заходи, перспективи розвитку професії йшлося у виступі голови циклової комісії, викладача спецдисциплін Валентина Заславного.

Найбільше зацікавлення першокурсників викликали розповіді студентів-старшокурсників, які не тільки поділилися досвідом, але й продемонстрували свої винаходи.

Зустріч була не лише змістовною, а й дружньою, адже тільки завдяки міцному тандему викладачів і студентів можливий успішний результат – підготовка висококваліфікованого спеціаліста різних галузей виробництва.

Викладачі фахової комісії сподіваються, що ця зустріч сприятиме формуванню цікавості до майбутньої професії, розуміння її значущості та престижності, бажання бути професіоналом та покладе початок творчій співпраці.

Опублікований: 21-11-2018
Читайте також:
День відкритих дверей факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка для українських школярів у Німеччині

6 квітня 2023 р. відбулася зустріч викладачів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка зі школярами Української школи SchlaUA в Мюнхені (Німеччина). Вони були вимушені виїхати за межі України через війну, але дуже хочуть повернутися та отримати вищу освіту у навчальних закладах України. На онлайн-зустрічі м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День відкритих дверей факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка для українських школярів у Німеччині 07 квітня 2023

Про здобні вироби на заквасках дізналися наші здобувачі освіти від керівниці технологічного відділу компанії «Lesaffre-Україна»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція керівниці технологічного відділу компанії «Lesaffre-Україна», к.т.н. Світлани Паливоди на тему «Здобні вироби на заквасках LIVENDO ТМ – готуймося до Великодня разом!». Лекція була прочитана в ракурсі вивчення дисциплін «Світові технології хлібобулочних і кондите...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про здобні вироби на заквасках дізналися наші здобувачі освіти від керівниці технологічного відділу компанії «Lesaffre-Україна» 30 квітня 2021

Учень Волинського коледжу НУХТ – переможець обласної олімпіади з комп’ютерної графіки

З метою прищеплення учням закладів професійної (професійно-технічної) освіти стійкого інтересу до вивчення комп’ютерних дисциплін, виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді на Волині відбулася обласна олімпіада з комп’ютерної графіки. Всього на розгляд журі були представлено роботи 21 учасника з 14 навчальних закладів у тематичних номін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учень Волинського коледжу НУХТ – переможець обласної олімпіади з комп’ютерної графіки 16 липня 2018

Нові медіаосвітні компетентності набув викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Однією з глобальних цілей сталого розвитку, затверджених у 2015 році на саміті ООН, є забезпечення всеохоплюючої і справедливої якісної освіти та заохочення до навчання впродовж усього життя для всіх. Старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко пройшов онлайн-навчання по програмі підвищення кваліфікації  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові медіаосвітні компетентності набув викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 квітня 2021