Н У Х Т

Винахідники мають шанс отримати гранти від Мінекономрозвитку на втілення своїх стартапів

09 січня 2019

Винахідники мають шанс отримати гранти від Мінекономрозвитку на втілення своїх стартапів

Розпочався прийом заявок на участь у конкурсному відборі стартапів для надання грантових коштів Фонду підтримки винаходів відповідно до Постанови КМУ від 20 червня 2018 року №500. Організатором конкурсу виступає Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, Державна інноваційна фінансово-кредитна установа є оператором Фонду.

Заявки приймаються з 1 січня до 31 березня 2019 року за напрямами:
1. Розвиток сучасних інформаційних, комунікаційних технологій, робототехніки;
2. Освоєння нових технологій транспортування енергії, упровадження енергоефективних, ресурсозберігаючих технологій, освоєння альтернативних джерел енергії;
3. Освоєння нових технологій високотехнологічного розвитку транспортної системи, ракетно-космічної галузі, авіа- і суднобудування, озброєння та військової техніки.

Подавши заявку через спеціалізований публічний портал, розробники матимуть можливість взяти участь у конкурсі та отримати двоетапну фінансову грантову підтримку.

Відбір проектів буде прозорим, зрозумілим і справедливим, проводитиметься у 2 етапи. Перший етап передбачає підтримку у формуванні ідеї, створення бізнес-моделі, презентаційних матеріалів та проведення необхідних досліджень; та надаватиме послуг на суму до 500 000 грн. Другий етап є, по суті, формуючим і заключним, адже під час нього винахідник зможе формувати статутний капітал власної компанії, залучивши для нього до 2 млн грн від Держави, в особі Державної інноваційної фінансово-кредитної установи та інвестора на таку ж суму.

Перші проекти, які отримають грант до 500 тисяч гривень, будуть відібрані вже наприкінці січня 2019 року.

Детальна інформація за посиланням https://www.sfii.gov.ua/uk/подати-проект/?fbclid=IwAR0d4mZhRx2xC7bSoZrQ7ChmE6HidiWl8QtpiM2TmWWwUW2TWnI24Lfl1EA

Опублікований: 09-01-2019
Читайте також:
Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш 15 жовтня 2019 року прочитала відкриту лекцію «Органічна косметика. Сучасний підхід у збереженні здоров'я, краси та молодості» з дисципліни «Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів» для студентів групи ХТ-І-16-Маг. Від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 17 жовтня 2019

№10 журналу «Вища школа» – присвячений нашому університету

Вийшов друком №10 журналу «Вища школа». Він присвячений, зокрема, 135-річчю заснування нашого університету, що відзначалося у жовтні 2019-го. Матеріали, розміщені у журналі, місять інформацію про історію й сьогодення нашого вишу. Крім того, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва та помічник проректора з психологічної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

№10 журналу «Вища школа» – присвячений нашому університету 20 грудня 2019

Профорієнтаційні зустрічі кафедри туристичного та готельного бізнесу

У рамках профорієнтаційної роботи фахівці кафедри туристичного та готельного бізнесу відвідують загальноосвітні навчальні заклади й заклади вищої освіти І-ІІ рівня акредитації, де спілкуються з учнями й студентами щодо здобуття ними вищої освіти в нашому університеті. Зокрема, доцент Віктор Тринчук 8 листопада зустрівся зі студентами Бердичівськог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні зустрічі кафедри туристичного та готельного бізнесу 11 листопада 2019

Дистанційно – не значить гірше

У зв’язку із карантином та відповідним рішенням вченої ради університету, для унеможливлення поширення вірусу, переддипломна практика освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» реалізовується у дистанційному режимі. Переддипломна практика зорієнтована на підготовку до виконання дипломного проекту здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційно – не значить гірше 22 квітня 2020